Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies). Ved å trykke OK for å bla gjennom nettstedet, samtykker du i vår bruk av informasjonskapsler.

Finn ut mer om informasjonskapsler
Hva ønsker du e- brosjyre på?

Her kan du be om elektroniske brosjyrer.
Merk av nedenfor og velg den modellen du ønsker brosjyre(r) på. Du kan laste de direkte ned eller sende brosjyrene til en e-post.

Lukk

Citroën C-Zero

Den helelektriske løsningen

En bybil konstruert for bykjøring: kompakte mål, hurtig lading og tilstrekkelig rekkevidde for alle daglige kjøreturer. Alt dette i en rolig atmosfære som får deg til å glemme byens larm. En bil fullstappet med teknologi og kreativitet for å takle fremtidens utfordringer

citroen-c-zero.150510.png

Liste over sterke sider

  • Helelektrisk teknologi
  • Null drivstoff på en strekning opp til 150 km
  • Null CO2-utslipp på veien
  • Null støy under reisen
  • Lave driftskostnader (kr. 1,50 per mil)
  • Tilstrekkelig rommelig for fire reelle seter
  • Kompakt og enkel å håndtere for bykjøring

Helelektrisk teknologi

Glem bensinstasjoner! Citroën C-Zero drives av en elektromotor som produserer 49 kW (eller 67 HK) med strømforsyning fra et litium-ion-batteri med en kapasitet på 14,5 kWh.
Dette batteriet leverer nødvendig strøm til motoren, klimaanlegget og oppvarmingen.
C-Zero har en topphastighet på 130 km/t og en rekkevidde på opp til 150 km, for det meste tilstrekkelig for dine daglige behov.

Forbløffende lett

  • For å starte bilen er det bare å vri om tenningsnøkkelen. Ingen motorstøy. Bare et lydsignal som sier at bilen er klar til å kjøre.
  • Til kjøringen: en gasspedal og en bremsepedal.
  • Bilens rekkevidde: En indikator viser hvor mye energi du bruker/produserer på et gitt tidspunkt, og på den måten kan du tilpasse kjørestilen for å optimere batteriladingen.

Lademoduser

Hjemme fra kontakt i huset

abc

Du plugger bare kabelen som følger med, inn i en vanlig 220 V-stikkontakt. Opplading av Citroën C-Zero tar mellom 6 og 11 timer, avhengig av strømstyrken.

Fra en spesiell ladestasjon

abc

Hurtiglading av batteriet tar bare 30 minutter (80 % ladet) fra en spesiell ladestasjon som leverer enfaset 125 A strøm.

Med bevegelsesenergi

abc

Under oppbremsing fungerer motoren på Citroën C-Zero som en generator og omdanner bilens bevegelsesenergi til elektrisk energi som leverer strøm til batteriet.

En banebrytende bil

Utvendig styling

abc

Citroën C-Zero er mer enn en helelektrisk bil. Den er en bybil med dristig styling.
De rene designlinjene, flytende kurvene, lett konvekse taket og de store vinduene gjør Citroën C-Zero til en kompakt bil med svært særpreget styling.

Kupé

abc

Det ryddige instrumentbordet omfatter lydsystemet og styringen av klimaanlegget. Helhetsutformingen er designet for å være både praktisk og intuitiv.
Kom om bord og se hvordan den elektriske motoren frigjør mer plass for alle. Til tross for de kompakte målene er Citroën C-Zero er ekte fireseter med et praktisk 166 liters bagasjerom.

C-ZERO

Hva ønsker du e- brosjyre på?

Her kan du be om elektroniske brosjyrer.
Merk av nedenfor og velg den modellen du ønsker brosjyre(r) på. Du kan laste de direkte ned eller sende brosjyrene til en e-post.

Lukk
Top