Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies). Ved å trykke OK for å bla gjennom nettstedet, samtykker du i vår bruk av informasjonskapsler.

Finn ut mer om informasjonskapsler

[cle1: REDIRECTION_DANS Lang:NB] [cle1: SECONDES Lang:NB]
1
2
3
4
5
STYLING
airbump®
VELVÆRE
TABLET
YTELSE
FORDELENE TIL C4 CACTUS
START !
KAROSSERI AIRBUMP®
I FULL HARMONI
AIRBUMP®
VERDENSNYHET
DESIGN & TEKNOLOGI
BESKYTTER MOT SKRAMMER
VOGNER
DØRER
UFO'ER
PANORAMATAK
AVSLAPPET &
BEHAGELIG STEMNING
GIR MER LYS!
ALLE FUNKSJONER I
7” BERØRINGSSKJERM
7 FØLSOMME KNAPPER
KLIMAANLEGG
HJELPEFUNKSJONER
MULTIMEDIA
NAVIGASJON
INNSTILLINGER
CITROËN MULTICITY CONNECT
TELEFON
ET LAVT
FORBRUK FRA
,
9
9
9
9
9
9
LITER PR 100 KM
CO2-UTSLIPP FRA 82G/KM
PRØV DEN!
FÅ ET GODT TILBUD!

DESIGN

Design og brukervennlighet forenes i det daglige. Øyenfallende grafisk design…..og stadig funksjonell. Citroën C4 Cactus er med sitt optimistiske design en helt ny type crossover.

Airbump®

"Hvorfor beskytte smarttelefonen, men ikke bilen?"

Mark Lloyd, Lead Designer C4 Cactus
520x293_Airbump_Citroen_C4_Cactus_Coupe
520x293_Airbump_C4_Cactus

Airbump® er en vellykket kombinasjon av design og funksjon. Den smidige beskyttelsesfilmen, som er en verdensnyhet, beskytter din bil mot hverdagens små sammenstøt.

Hva er hemmeligheten bak? en mengde luftkapsler under en elastisk TPU-film (termoplastisk polyuretan), som ikke krever spesielt vedlikehold.

Du kan gjøre din C4 Cactus personlig med Airbump® i 4 forskjellige farger:  Black, Grey, Dune og Chocolate. Så er det din tur!

Mor deg med Airbumpene®!

Instruksjoner

Lysende signatur

C4 Cactus - Signature lumineuse

Fronten på C4 Cactus er preget av optisk teknologi med LED-kjørelys, som fremhever frontlyktene, som er kombinert med Airbump®.

Dristig personlighet!

C4 Cactus - Personnalité audacieuse

Citroën C4 Cactus´ dristige personlighet ses i det grafiske design, som kombinerer det stilfulle med det funksjonelle, som f.eks. de praktiske takbøylene.

KOMFORT

1500x646_Bien_Etre_C4_Cactus.jpg

Bilen har alt for å gjøre livet enkelt for deg ombord. Brede forseter med sofaeffekt, hendige og tilgjengelige oppbevaringsrom for alle, åpent og innbydende interiør... C4 Cactus gir deg lyst til å dele den med andre.

Top Box: hanskerom i koffertform

Citroen_C4_Cactus

Lette du etter et hanskerom med direkte adgang fra oversiden av dashboardet? Det er Top Boxen! Det store oppbevaringsrom på 8,5 er perfekt for oppbevaring. Her har du alle tingene dine innenfor rekkevidde.

Sofafølelse!

520x293_v2_Citroen_C4_Cactus_Effet_Sofa

De brede forsetene i Citroën C4 Cactus er utformet som en hyggelig og selskapelig sofa. Et eneste formål: Din komfort. Derfor kan du slappe helt av, når du kjører.

Panoramatak: Lar lyset komme inn

Det usedvanlig store og varmeisolerende panoramataket lar konstant et behagelig og filtrert lys slippe inn i kupeen. Lysende. 

520x293_Toit_Panoramique_C4_Cactus

INTELLIGENT TEKNOLOGI

Tableau de bord C4 cactus inside

Citroën C4 Cactus fokuserer på nyttige teknologier, som gir komfort og sikkerhet. De som du reelt har brukt for i hverdagen, som f.eks. kjøreassistanse.

Koblet til ditt univers

100 % digital og 100 % intuitiv. Alle kontrollfunksjoner i Citroën C4 Cactus er samlet på en enkelt skjerm. 7” berøringsskjerm er standardutstyr på bilen og har 7 følsomme knapper som gir tilgang til alle kjøretøyfunksjonene med et klikk.

520x293_Tablette_C4_Cactus

En online-crossover etter din smak

300x395_DNR_Easy_Push_C4_Cactus.jpg

Easy Push

Den konvensjonelle girstangen er erstattet av "Easy Push"-systemet i ETG konfigurasjoner for girkasse uten clutch. Dette forenklede systemet består av 3 knapper: Trykk på D for å kjøre fremover, N for nøytral og R for å rygge.

600x399_Airbag_In_Roof_C4_Cactus.jpg

Airbag In Roof

Verdensnyheten Airbag In Roof er en teknologi utviklet for å få mer plass og oppbevaringskapasitet ved å flytte kollisjonsputene på passasjersiden fra dashboardet til taket. Den utløses helt naturlig over lengden til frontruten.

300x395_Magic_Wash_C4_Cactus.jpg

Magic Wash

Magic Wash er en enkel, genial innovasjon som halverer mengden spylervæske som brukes og fjerner problemer med dårlig sikt ved rengjøring av frontruten, samt at panseret forblir rent!

Online på veien

PARK ASSIST

RYGGEKAMERA

HILL HOLDER

STATISK SVINGLYS

1500x646_Park_Assist_C4_Cactus.jpg

For enkel parkering finner parkeringsassistenten en plass og hjelper til med å parkere Citroën C4 Cactus. Du trenger bare å betjene gass- og bremsepedal.

1500x646_Camera_Recul_C4_Cactus.jpg

Parkeringsmanøvrer utføres sikkert takket være bildet fra ryggekameraet, hvor bildet vises på den 7’’ store berøringsskjermen.

BAKKESTARTHJELP

Citroen C4 Cactus yellow jaune

Bakkestartassistenten holder bilen stille i to sekunder i bakker og gjør at du enkelt kan starte opp igjen i bakker med hellinger på over 3 %.

1500x646_Eclairage_Intersection_C4_Cactus.jpg

Det statiske svinglys sender en ekstra lysstråle inn i svingen og gir dermed bedre sikt og økt sikkerhet.

Forbedret totaløkonomi

Takket være sin pragmatiske tilgang forener Citroën C4 Cactus kjøreglede og en forbedret totaløkonomi.


Redusert drivstofforbruk

307x132_Consommation_C4_Cactus.jpg

C4 Cactus fås med siste generasjons motorer, som er basert på Puretech-bensinmotorer og BlueHDi-dieselmotorer for å redusere drivstofforbruket og CO2-utslippet.

Optimert vekt

307x132_cout_Usage_C4_Cactus.jpg

C4 Cactus´ moderate vekt skyldes nyskapende løsninger som panoramaglasstaket med høy termisk beskyttelse uten å gjøre lyset mørkere og Magic Wash-viskersystemet. 

Driftsøkonomi

307x132_Consommation_2_C4_Cactus.jpg

Takket være sin optimerte vekt er driftskostnadene for Citroën C4 Cactus redusert med nesten 20 % sammenlignet med lignende modeller i samme bilklasse.

Motorer

C4 CACTUS fås med motorer av den nyeste generasjon og med lavt sylindervolum. Disse moderne og effektive motorene, som har et lavt forbruk, lever opp til de nye Euro6-regler (Puretech-bensinmotor og BlueHDi-dieselmotor med Stop & Start).

BLUEHDI

PURETECH

En BlueHDi 100-motor er nok et trinn på veien mot renere diesel, den reduserer CO2- utslippet til rekordlave nivåer (fra 82 g/km) og holder drivstofforbruket nede. (fra 3,1 l/100 km). Kjøregleden settes ikke over styr med de dynamiske cut off.


520x293_Blue_HDi_C4_Cactus

En sugemotor, PureTech VTi 82 med 3 sylindre og en kapasitet på 1,2 liter og en turboladet PureTech e-THP 110 motor med sentral turbolader med direkteinnsprøytning og dobbel variabel ventilstyring kan også fås.

Puretech-engine-of-the-year
Top