Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies). Ved å trykke OK for å bla gjennom nettstedet, samtykker du i vår bruk av informasjonskapsler.

Finn ut mer om informasjonskapsler

[cle1: REDIRECTION_DANS Lang:NB] [cle1: SECONDES Lang:NB]

d

SE HELT NYE C4 CACTUS RIP CURL I FILM

 

 

Citroën C4 Cactus Rip Curl er en åpenbar kombinasjon: et møte mellom de flytende linjer og fet personlighet, C4 Cactus crossover og ånden av frihet til Rip Curl. To merker som deler en lidenskap for eventyr! Opplev en reise med C4 Cactus Rip Curl i en spilleliste med fire videoer på sin filosofi, design, teknologi og Grip kontroll AirbumpⓇ.

DESIGN

1500x646_design-v2.jpg

Citroën C4 Cactus setter nok en gang spor i bilverdenen igjen med denne spesialutgaven, som er laget i et samarbeid mellom Citroën og Rip Curl. Ved å samarbeide med Rip Curl, et merke som har symbolisert surfing siden 1969, er Citroën forsterket utendørs ånden til C4 Cactus gjennom en mer radikal og uttrykksfull versjon av sin crossover.

DETALJER

608x262_C4_Cactus_Rip_Curl_Retro.jpg

Visuelt skiller Citroën C4 Cactus Rip Curl seg ut med eksklusive funksjoner både innvendig og utvendig. Hvite sidespeil, samt hvite takrails gir denne spesialutgaven en særegen touch til sitt unike utseende

KLISTREMERKER FORAN OG BAK

608x262_C4_Cactus_Rip_Curl_Stickers.jpg

Rip Curl klistremerker, designet spesielt for denne modellen, brukes flere plasser rundt på bilen. Rip Curl signaturen i hvit skrift er blandet med flere orange elementer for å skille seg ut i mengden. 

UTSEENDE TIL EN EVENTYRER

Hva ville C4 Cactus være uten Airbump®? Denne stilfulle og funksjonelle funksjonen som forbedrer C4 Cactus særegne personlighet samtidig beskytter eksteriøret, kommer i sort (som standard) og et utvalg av valgfrie farger (Dune, Chooclate og Grey). Denne flotte egenskapen, laget av termoplastisk polyuretan (TPU), kompletteres av Rip Curl grafikken som er blitt spesielt utviklet for denne modellen, og er strategisk plassert.
597x507_Airbump.jpg

17" FELGER

747x322_Rip_Curl_jantes.jpg

C4 Cactus Rip Curl vekker oppsikt med sine 17 '' Cross lettmetallfelger og M/S dekk spesielt utviklet for å forbedre veigrep uansett kjøreforhold . Perfekt for å navigere ulendt terreng i full sikkerhet.

BARE MÅ TESTES

747x322_Rip_Curl_barres.jpg

Surfebrett eller ski? Med de hvite takrailsene på Citroën C4 Cactus Rip Curl, føler du trangen til spenning uansett hvor den tar deg.

Veien til eventyr venter på deg!

UTENDØRS

747x322_Rip_Curl_sabot.jpg

Små detaljer gjør hele forskjellen! I tråd med sine utendørs elementer, har C4 Cactus Rip Curl aluminiumslignende beskyttelsesplater foran og bak for å gi økt beskyttelse på vei.

INTERIØRDETALJER

1500x646_C4_Cactus_interieu.jpg

Interiøret C4 Cactus Rip Curl er pyntet med et diskret innslag av levende og energigivende oransje farger. Dette vises på høyttalerene og mattene, sammen med de oransje sikkerhetsbeltene som kontrast med setene , som kommer i sort delskinn som standard

TRIVSEL

1500x646_bien-être.jpg

Alt har blitt gjort for å gjøre livet enklere om bord i Citroën C4 Cactus Rip Curl. Det geniale lett tilgjengelige oppbevaringsromer og et åpent og innbydende interiør, sammen med et stort panorama glasstak, mener denne fullpakkede spesialutgaven alvor med flotte funksjoner som lokker passasjerer til å hoppe inn og nyte turen.

597x597_C4_Cactus_toit_pano.jpg

STORT PANORAMAGLASSTAK

Er været passe for et eventyr? Ingen grunn til å komme seg ut av bilen, bare ta en titt gjennom panoramaglasstaket til Citroën C4 Cactus Rip Curl! Det store panoramaglasstaket (som standard) gir termisk beskyttelse og filtrerer lyset som kommer inn i kabinen, og er med på å skape en hyggelig atmosfære. Ikke mer kvelende varme på veien!

SMART TEKNOLOGI

1500x646_techno_utile.jpg

Citroën C4 Cactus inkluderer mange teknologiske funksjoner som parkeringsensorer og ryggekamera, automatisk klimaanlegg, lys og vindusviskere, sat-nav og cruise control. Ingen flere unnskyldninger for å ta øynene av veien! 

GRIP CONTROL

Citroën C4 Cactus Rip Curl leveres med Grip Control teknologi som standard, og tilbyr forbedret fremkommelighet for alle typer terreng (sand, snø, glatte forhold). Grip Control gjør det enklere å navigere under krevende kjøreforhold, uansett hvilken årstid eller destinasjon!

597x597_C4_Cactus_Rip_Curl_Grip_Control.jpg

GRIP CONTROL : 5 MODUSER

-STANDARD: Å kjøre langs de solfylte kystveier, fjellveier, lange strekninger av motorveien eller i by. Denne modusen er ment for normale kjøreforhold.

- SAND: I denne modusen sendes kreftene til forhjulene samtidig, slik at bilen avanserer på mykt terreng og reduserer risikoen for å bli sittende fast i sanden.

- OFF ROAD: Å kjøre med tillit på alle typer glatte overflater (gjørme, vått gress, dype spor). Denne modusen fungerer som en limited-slip differensial, slik at bilen kommer seg fremover under vanskelige forhold.

- SNØ: Denne modusen justerer umiddelbart dreiemoment til hvert drivhjul i henhold til forholdene, og gir deg trygg og forutsigbar kjøring på snødekte veier.

- ESP OFF: For å deaktivere ESP (operasjonell opp til 50 km/t ).

AUTOMATISK KLIMAANLEGG

747x322_C4_Cactus_Rip_Curl_clim.jpg

Med automatisk klimaanlegg, kan luftstrømmen justeres slik at ønsket temperatur opprettholdes i kabinen uansett skiftende værforhold utenfor (solskinn, etc.).

PARKERINGSSENOSER MED RYGGEKAMERA

Citroen C4 Cactus couleur olive

Selv om du er et ess på lukeparkering og trange manøvrer, er litt hjelp noen ganger velkommen! De bakre sensorene guider deg når du rygger til en parkeringsplass, mens du kan se hva som foregår fra den 7'' store berøringsskjermen.

NAVIGASJON

Intérieur inside Citroen C4 cactus

Navigasjonssystemet viser kartet på den integrerte 7" berøringsskjermen. Fartsgrenser er uthevet og trafikk blir tatt hensyn til.

 

SEKS HØYTTALERE

747x322_C4_Cactus_Rip_Curl_HP.jpg

Med C4 Cactus Rip Curl har du et lydanlegg med seks-høyttalere som vi vil nyte fremragende lydkvalitet når du spiller MP3-filer og spillelister. Hva kan være bedre enn å lytte til litt musikk mens du ser solen gå ned?

CRUISE CONTROLL

747x322_C4_Cactus_Rip_Curl_régulateur_vitesse.jpg

Dette systemet opprettholder automatisk den hastigheten du har valgt uten at du må trykke på gasspedalen, slik at du kan være sikker på at du kjører i samme hastighet.

MØRKE RUTER

747x322_C4_Cactus_Rip_Curl_vitres_surteintées.jpg

C4 Cactus har tonede vinduer for mer komfort og privatliv. Tonede vindusglass går også perfekt med valg av bilens farge, og dermed forsterke styling av Citroën C4 Cactus Rip Curl

EN VINNER FOR DRIVSTOFFØKONOMI

1500x646_C4_Cactus_conso.jpg

Både BlueHDi 100hk manuell og Puretech 110hk S&S motorene gir jevn kjøring og stor økonomisk ytelse. Og, selvfølgelig lavere drivstofforbruk og lavere CO2-utslipp.

Denne siste generasjonen av motorer, som tilbys av Citroën siden slutten av 2013, reduserer drastisk nitrogenoksid (NOx) og samtidig senker CO2-utslipp; viser at det er mulig å ha det gøy mens du tar hensyn miljøet.

 

Top