Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies). Ved å trykke OK for å bla gjennom nettstedet, samtykker du i vår bruk av informasjonskapsler.

Finn ut mer om informasjonskapsler

Citroën C4

En kjøreopplevelse mer unik enn noensinne.

Eksemplarisk komfort CITROËN C4-serien satser på de kjente og anerkjente sterke egenskapene til C4. Med andre ord løftet om en unik kjøreopplevelse!  

c4.png

Liste over sterke sider

  • Velproporsjonert med harmonisk design
  • En ny lyssignatur: kjørelys med LED-lyslist foran og baklys med 3D-effekt
  • Åpent og innbydende interiør: behagelige seter, mye lys og lydisolasjon av beste slag
  • En fleksibel bil: optimalt forhold mellom størrelse og innvendige mål
  • Nyttige teknologier: Enkel og intuitiv i bruk
  • Trygg kjøring: kjøreegenskaper som fremmer sikkerheten
  • Motorer av siste generasjon: ytelse og komfort i toppklasse og lavt drivstofforbruk

MER DESIGN

Utvendig design

Elegante linjer, selvsikker stil, harmonisk design: Citroën C4 er lett gjenkjennelig på grunn av den unike profilen. Velproporsjonert og selvsikker design som gir et robust inntrykk.
Nouvelle Gamme C4

En rekke detaljer fremhever personligheten til den nye C4-serien: Med nervetrådene i panseret, den sorte spoileren bak og de slanke lyktene vekker sedanen oppsikt.

LED-lyssignatur

Nouvelle Gamme C4

Fullt fokus med høyteknologiske fjernlys. Citroën C4 er utstyrt med siste generasjons lyssignatur. Det slanke inntrykket av lyktene som smalner mot skjermene, forsterkes av kjørelysene med LED-lyslister. 

3D LED-lys

Nouvelle Gamme C4

Den dynamiske hekken på sedanen fremheves også av en ny lyssignatur med 3D-effekt. Disse nye lysene fremhever de rene og åpne linjene i bagasjelokket og understreker elegansen til denne kompakte sedanen. Et inntrykk som forsterkes av den nøyaktige passformen og finishen.

Innvendig design

Design_Inter_Nouvelle_Gamme_C4

En unik kupéfølelse Kupeen utmerker seg ved bruk av toppmaterialer i kategorien:
- nytt, moderne og visuelt forenklet midtpanel med innebygd 7-tommers berøringsskjerm
- seter som gir både støtte og komfort
- et dashbord som er mykt å ta på
- krominnslag som er omhyggelig fordelt på rattbetjeningene, luftdysene og girspaken.

MER KOMFORT

Innbydende interiør

Intérieur_Accueillant_Nouvelle_Gamme_C4

Om bord i Citroën C4 kan du glede deg over utrolig behagelige seter. Førersetet har korsryggregulering og elektrisk massasjefunksjon. 

Store vindusflater

747x322_Surfaces_Vitrées_Nouvelle_Gamme_C4

Slipp lyset inn.  Den nye Citroën C4-serien har store glassflater for bedre sikt og optimale lysforhold. Et stort panoramaglasstak på 1,3 m² med elektrisk solgardin gir bedre lys og dermed større velvære for alle i bilen. 

Støyisolering

Confort_Acoustique_Nouvelle_C4

Støyabsorpsjonen foregår nærmere utslippskildene og omfatter:
- støyisolerende frontrute med integrert dempende film
- montering av støydempere i motorrommet
- innføring av et tetthetssystem som består av en kantforsegling på karosseriet, en forsegling på døren og en utvendig forsegling.

HiFi DENON

Hifi_Denon_Nouvelle_Gamme_C4

Musikkanlegget i din Citroën C4 (med forsterket subwoofer) er utviklet ved hjelp av romtilpasningsteknologi og en ny programvare for lydbehandling. Passasjerene får en dempet og rolig stemning, optimal lydkvalitet og ekte glede.

Komfortutstyr

Equipements_confort_Nouvelle_Gamme_C4

Utstyret i din C4 er tenkt ut for å sørge for god komfort i alle situasjoner. På førerplassen befinner alle betjeningene seg godt innenfor rekkevidde. I tillegg har bilen en 12 V-kontakt, en lommelykt som er plassert i bagasjerommet  og et 230 V-uttak (avhengig av versjon).
Habitabilité_C4

Rommelig og fleksibel

Rommelig, fleksibel og tar liten plass: Citroën C4 har mange fordeler i hverdagen. Akselavstanden er på 2608 mm, og benkesetet bak gir god plass til bena.

coffre_C4_V2

Volum bagasjerom

Bagasjerommet  i Citroën C4 har en kapasitet på 408 liter, slik at det er plass til bagasjen til fem personer der. Det mangler heller ikke sjenerøse oppbevaringsplasser, blant annet et digert hanskerom, dørlommer foran med plass til en 1,5 liters flaske, skuff under forsetene, oppbevaringsrom på midtpanelet og under armlenet foran.

Dimensions_Compactes_Nouvelle_C4

Kompakte dimensjoner

Dimensjonene for den nye CITROËN C4-serien er kompakte slik at bilen ikke ruver for mye: 4,33 m lang, 1,79 m bred og 1,49 m høy.

véhicule_polyvalent_C4_V2

Fleksibel bil

Benkesetet bak (kan deles 2/3–1/3) er svært fleksibelt, og skiluken gjør det mulig å frakte lange, store gjenstander. 

BRUK SYSTEMET FOR OVERVÅKNING AV DØDVINKEL TIL Å KJØRE SIKKERT!

Følg med i speilene og benytt piltastene til å skifte fil i C4

MER NYTTIG TEKNOLOGI

CITROËN C4 2015-serien er en sedan som ved hjelp av det nyeste innen teknologi er blitt enklere og mer komfortabel å kjøre.

Pictos Nouvelle Gamme C4

Med den nye 7-tommers berøringsskjermen kan du styre mediafunksjonene og telefonen, stille inn bilens parametere og bruke den nye berøringsnavigasjonen.

Pictos Nouvelle Gamme C4

Kjøringen er forenklet med et nytt system for nøkkelfri adgang og start som gjør at du kan låse opp bilen og starte motoren uten å ta nøkkelen opp av lommen eller vesken.

Surveillance_Angle_Mort

Funksjonen Overvåking av dødvinkel  informerer deg om at det er en bil eller sykkel i dødvinkelen. Dette gjøres ved hjelp av en lysende oransje lysdiode i hjørnet på sidespeilet.

Pictos Nouvelle Gamme C4

Tåkelyktene med statiske svinglys gir ekstra belysning på innsiden av kurver og belyser dermed en vinkel på inntil 75° til høyre og venstre for bilen.

Pictos Nouvelle Gamme C4

For å øke den visuelle komforten kan CITROËN C4 utstyres med svingbare bi-xenon-lykter som følger bilens styreutslag. 

Pictos Nouvelle Gamme C4

Tjenesten CITROËN Connect Box gir deg tilgang (avhengig av land) til lokaliserte nød- eller assistanseanrop, EcoDriving og online-serviceheftet på din MyCITROËN-konto på Internett.

Pictos Nouvelle Gamme C4

Varsel om ufrivillig kryssing av veistriper (AFIL) er en av løsningene som skal motvirke søvnighet bak rattet. 

Controle_de_Traction_C4

Den intelligente traksjonskontrollen (ITC) oppdager situasjoner med dårlig veigrep og sørger for at CITROËN C4 kommer seg fremover. ITC erstatter antispinnsystemet for å optimere fremdriften og kurskontrollen.

Pictos Nouvelle Gamme C4

Bakkestartassistansen er en funksjon som gjør det lettere å starte i bakker. Dette systemet hindrer uønsket forflytting av den nye C4-serien i bakker når bremsepedalen slippes.

KONTROLL OVER BUDSJETTET

CITROËN C4 har effektive motorer av siste generasjon.

BlueHDi-teknologien oppfyller kravene til Euro 6 når det gjelder CO2-utslipp fra 86 g/km og drivstofforbruk ved blandet kjøring fra 3,3 l/100 km.

De turboladede PureTech-bensinmotorene står for høy ytelse samtidig som de holder drivstofforbruket og CO2-utslippet på et svært lavt nivå.

Disse nye motorene sørger for høy ytelse og topp komfort samtidig som de har drivstofforbruket under kontroll.

Et optimalt forhold mellom pris og ytelse som gir kontroll over brukskostnadene.

Top