Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies). Ved å trykke OK for å bla gjennom nettstedet, samtykker du i vår bruk av informasjonskapsler.

Finn ut mer om informasjonskapsler

[cle1: REDIRECTION_DANS Lang:NB] [cle1: SECONDES Lang:NB]

Citroën Berlingo varebil

Moderne, allsidig og smart!

Stadig like funksjonell og fleksibel; 
Berlingo varebil lever opp til dine profesjonelle behov og har et komplett utvalg motorvarianter og utstyr i tillegg til kort og lang versjoner.

BerlingoDec2015

Sterke sider:

  • Plass til to europaller takket være god bredde og optimal åpning av dørene bak.
  • 3 sitteplasser foran og full fleksibilitet takket være Extenso kupeen. |
  • BlueHDi teknologi. lavt forbruk lave utslipp
  • Stadig flere tilkoblingsmuligheter med 7" berøringsskjerm, CarPlay, Bluetooth.
  • Hjelpemidler til kjøring, som øker sikkerheten; Ryggekamera og Gripkontrol.ekstrautstyr
  • Lavt drivstofforbruk og CO2-utslipp fra 108 g CO2 (BlueHDi)
  • Komplett utvalg av lengder: Velg mellom L1 eller L2 med forlenget varerom.

MODERNE DESIGN

Multifunksjonell

Berlingo varebil har et optimalt varerom takket være intelligente adgangsmuligheter; store skyvedører på sidene og asymmetriske bakdører (kan åpnes til 180°). Den fås i to forskjellige lengder; L1 (opptil 3,7m3) og L2 (opptil 4,1 m3)
BerlingoBack

Varebilsversjonen av Berlingo har de samme designegenskaper som Multispace versjonen; ny uttrykksfull grill og linjer, som sørger for optimert plass og harmoniske trekk. Du kan finne alle detaljene her.

DIMENSJONER

Tilpasset dine behov!

Citroën Berlingo har flere varianter for å oppfylle kravene i din bedrift.
Citroen Berlingo dimensjoner

• lastekapasitet på opptil 850 kg
• Tilgjengelig volum på opptil 4,10 m3
• Tilgjengelig lengde på opp til 3,25 m
• Tilgjengelig bredde mellom hjulbuene på 1,23 m

KOMFORT

Praktisk og allsidig i alle situasjoner

For å kunne leve opp til dine forventninger kan vi tilby skillevegg med åpning for å kunne transportere lange kolli opptil 3,25m langt.

Plass til tre foran

Kupeen til en Citroën Berlingo varebil ved en arbeidsplass

Det er plass til 3 personer foran på grunn av det smarte dobbeltsetet. Her kan alle tre sitte uten at det blir trangt. Praktisk.

Nedfelbart passasjersete

Citroën Berlingo med nedfellbart passasjersete

Det er plass til det meste. Det er mulig å transportere gjenstander med en lengde på opptil 3,25 m. Gjelder modeller med spesiell skillevegg. 

Kinoposisjon

Citroën Berlingo med kinosete i kupeen

Passasjersetet i siden kan også klappes opp som et kinosete. Med setet på midtsetet klappet opp mot rygglenet kan det transporteres høye gjenstander direkte i kupeen.

Rullende kontor

Kupeen til en Citroën Berlingo varebil

Midtsetes foldedesign gjør at det fungerer som et mobilt skrivebord takket være den innbyggede skrivebordsplaten. Man har alltid et sted man kan legge sine papirer.

INTELLIGENT TEKNOLOGI

7" berøringsskjerm

Avslappende kjøring

7" berøringsskjerm

Tablette_Tactile_Berlingo

CITROËN Berlingo varebil er utstyrt med en 7" berøringsskjerm, som avlaster dashbordet, som igjen gir hittil ukjente fordeler i en varebil:

– En ny berøringsnavigasjon med kartvisning i 3D, visning av hastighet grenser, som også tar høyde for trafikkforholdene.
– Flere mediefunksjoner (radio, “audiostreaming”, jukebox og tilslutningsmuligheder for bærbare enheter)
– Telefon (stemmegjenkjenning, håndfri funksjon via Bluetooth-forbindelse, adgang til telefonbok, styring av ventende samtaler)

Avslappende kjøring

Hvordan kan du gjøre din jobb enklere i det daglige? Den nye Berlingo varebil besvarer dette spørsmålet med intuitiv og nyttig teknologi, som forenkler hverdagen.

pictos Nouveau Berlingo Multispace

Active City Brake er et automatisk bremsesystem til bykjøring, som hjelper til å unngå kollisjon ved lav hastighet. Inntil 30 km/t identifiserer en sensor på frontruten farlige situasjoner og sender beskjed til bilens hjerne for å utløse en automatisk nødbrems, hvis det er nødvendig. Ekstrautstyr.

80x80-citroen-berlingo-grip-control

Grip Control er en høyutviklet antispinn-system, som optimerer bilens trekkraft under alle forhold takket være en knapp, som gir mulighet for å velge en av de 5 forskjellige innstillinger avhengig av kjøreforholdene. Ekstrautstyr.

Berlingo Caméra Recul

Ryggekameraet, der bildet vises på den nye 7" berøringsskjermen, aktiveres når bilen settes i revers. Visuelle fikseringspuntker guider deg igjennom manøveren. Alt du trenger å gjøre er å laste av bilen. Ekstrautstyr.

MILJØVENNLIGE MOTORER

Berlingo varebil har alltid kunne tilby både diesel og bensinmotorer i programmet. Sist ute er de moderne og effektive BlueHDi motorene.

BlueHDi-teknologi

Bensinmotorer

BlueHDi-teknologi

CITROËN Berlingo varebil benytter nye BlueHDi-motortyper, som er utstyrt med den mest effektive teknologi til å redusere forurensning på markedet. De oppfyller den nye Euro 6-normen og har følgende drivstofforbruk og utslipp:

 
- BlueHDi 75 med manuelt gir: 4,3 l/100 km og 110 g CO2
- BlueHDi 100 med manuelt gir: 4,3 l/100 km og 110 g CO2
- BlueHDi 100 S&S med manuelt gir: 4,1 l/100 km og 108 g CO2
- BlueHDi 100 S&S med ETG6-girkasse: 4,2 l/100 km og 106 g CO2
- BlueHDi 120 S&S  med 6-trinns girkasse: 4,3 l/100 km og 112 g CO2

Ettersom de er mer effektive takket være forbedring av den interne yteevne og reduksjon av mekanisk tap fra friksjon, så er motorenes drift også forbedret og kjøregleden dermed ennå bedre.

Les mer om BlueHDI »

 

Bensinmotorer (pt. ikke tilgjengelig i Norge)

To kraftfulle og fleksible bensinmotorer fås til Citroën Berlingo varebil, VTi 95 og VTi 120, begge med manuelt gir, med et forbruk på 6,4 l/100 km og et CO2 utslipp på 148 g (avhengig av land).

Disse alternative motorene er ikke lagervare. Kontakt forhandleren.

Top