Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies). Ved å trykke OK for å bla gjennom nettstedet, samtykker du i vår bruk av informasjonskapsler.

Finn ut mer om informasjonskapsler
1440x545_C-Aircross_Cinemascope.jpg

C-AIRCROSS

KONSEPTBILEN C-AIRCROSS er perfekt til å utforske byen eller naturen rundt, den er både moderne og raus i stilen og innvarsler en offensiv i det europeiske SUV-segmentet for Citroën. C-AIRCROSS har bøttevis med særpreg og tar opp tråden fra den nye C3 som ble lansert mot slutten av 2016.

 

597x250-design ext.jpg

FRISK OG MODERNE

Konseptbilen C-AIRCROSS’ design er like deler selvsikker og fargerik. Silhuetten har fått et ekstra blikkfang i form av tøffe beskyttelseslister nederst på karosseriet.

Med konseptbilen C-Aircross har Citroën STYLE-teamene kombinert SUV-ens typiske egenskaper med myke linjer og skapt en bil med kompakte mål: lengde 4,15 m, bredde: 1,74 m, høyde: 1,63 m.

FRONTEN

608x262_face_AV.jpg

 .

Når det gjelder utseendet, er det første du vil legge merke til ved konseptbilen C-Aircross, det korte, butte panseret og den spenstige, men ikke aggressive fronten. Et ekspressivt og originalt designvalg i SUV-segmentet, som ellers er preget av strenge regler.

BAKLYKTER MED 3D-EFFEKT

608x262_feux_led.jpg

.

Konseptbilen C-Aircross’ spesielle design fremheves av baklyktene, som består av tre tilsynelatende svevende ringer som skaper en original 3D-effekt. Særpreg og teknologi

BELYSNING I SIDERUTENE BAKERST

608x262_custode_2.jpg

.

Bakrutene er inspirert av aerodynamiske persienner og utstyrt med innvendig belysing som skaper en spennende grafisk kontrast.

INTERIØR MED GRAFISKE ELEMENTER

Inne i kupeen har Citroëns designere skapt et aerodynamisk og annerledes dashbord. Stikkord for interiøret er flytende linjer, moderne design og god plass.


I tillegg til et 1-eiket ratt med enkle betjeninger, som er en klar henvisning til merkets historie, rommer dashbordet et headup-display som gir føreren tilgang til alle nødvendige data uten å måtte flytte blikket fra veien.
1500x646_C-Aircross_Planche_de_bord.jpg
Interior_C-Aircross

SETER INSPIRERT AV
SENGER

Fire seter med en myk og omsluttende utførelse. Foran og bak er de brede og komfortable setene trukket med polstrede materialer og preget Alcantara-skinn.

I tillegg til å være laget av naturmaterialer av svært høy kvalitet har setene fått en unik utforming inspirert av senger. De tilpasser seg kroppsfasongen og gir en unik komfort ute på veien.

GODE TERRENGEGENSKAPER

En friskus med mye teknologi!

Konseptbilen C-Aircross er ikke som andre SUV-er, den har også meget god kjørekomfort.

Med «Grip Control»-betjening i midtkonsollen egner den seg like godt til den daglige kjøreturen til byen som turer på fjellet eller ut til sjøen med familie eller venner. Maken til allsidighet skal du lete lenge etter!
597x267_C_Aircross_Arriere.jpg
Top