Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies). Ved å trykke OK for å bla gjennom nettstedet, samtykker du i vår bruk av informasjonskapsler.

Finn ut mer om informasjonskapsler
Concept-car Citroën Lacoste - Morphologie

Konseptbilen LACOSTE

CITROËN LACOSTE

SPONTAN, AVSLAPPET, RAFFINERT

Rene linjer, enkel og avslappet, men allikevel sofistikert. Slik kan konseptbilen Citröen Lacoste kort beskrives. Den er et eksempel på morgendagens bil, og på å gjøre opp med bilverdenens krav om ”mer og mer”.

TO NAVN, ÉN VISJON

To navn, Citroën og Lacoste, én felles visjon: mot til å gå nye veier, kreativitet og optimisme. Verdier som utviklingen av konseptbilen Citroën Lacoste bygger på.
Typisk Citroën og typisk Lacoste, en konseptbil som plasserer seg i kryssfeltet mellom bilverdenen og mote- og sportsverdenen, og med flere referanser til alle tre.

NY TILGANG

Concept-car Citroën Lacoste - Une philosophie assumée

Konseptbilen Citroën Lacoste gjør opp med fordommene om den kompakte bilen og demonstrerer en ny tilgang til begrepet.
Den fremstiller det å reise som en sanseopplevelse for alle i bilen, og utstråler letthet og optimisme.

Type

Concept-car Citroën Lacoste - Morphologie

Chic med sin rene design, elegant og avslappet, signaliserer konseptbilen på sin egen måte noe sportslig: Høy karosserilinje, svulmende skjermer med en spesiell overflatestruktur, minimalt akseloverheng foran og bak, hjul helt ute i hjørnene og felger formet som en golfkule.

Åpen

Concept-car Citroën Lacoste - Ouverture

Den er mer enn normalt åpen og tiltrekker seg stor oppmerksomhet. Den signaliserer kjøreglede for alle sanser, innovasjon og eleganse.

Ny opplevelse av omgivelsene

Concept-car Citroën Lacoste - Réalité augmentée

I en tid med fokus på virtuell virkelighet, hvor man opplever sine omgivelser på en ny måte, bringer konseptbilen flere sanser i spill enn normalt.

PASSENDE PRESTASJONER

I konseptbilen Citroën Lacoste er det ikke behov for en stor motor for å få en stor sanseopplevelse.
Den er utstyrt med en smidig 3-sylindret motor som er økonomisk og miljøvennlig, og som har passende krefter for en bil i denne størrelsen.
Motoren passer godt til tankegangen i konseptbilen Citroën Lacoste, hvor det er lagt vekt på det vesentlige.

MILJØVENNLIG KONSEPT

Konseptbilen er miljøvennlig med hensyn til motoren, med også med hensyn til en lang rekke andre punkter.
Selv om den er utstyrt med store hjul, er det en bil som er mer i samspill enn i motspill med naturen, og som gir føreren full mulighet til å nyte omgivelsene.

FINURLIG OG ROMSLIG KUPÉ

For å fremheve det finurlige, enkle og elegante i bilen, er de dominerende fargene i kupeen hvit og marineblå, med elementer i sterk gul.

Adgang

Concept-car Citroën Lacoste - Ouverture

Det er veldig enkelt å sette seg i bilen. Det er faktisk ingen fordør, men en stor utskjæring som bidrar til den flotte designen.

Lagringsrom

Concept-car Citroën Lacoste - Rangements

Kupeen er utstyrt med mange lagringsrom som er diskret plassert på sidene av instrumentbordet og i de to seterekkene. Setene har et trekk med en spesiell nettstruktur som minner om de berømte poloskjortene fra Lacoste.

CREATIVE TECHNOLOGIE
Concept-car Citroën Lacoste - Pavillon en

T-formet tak

Konseptbilen Citroën Lacoste har ikke noe fast tak, men en T-formet takstruktur. Denne er til hjelp når man setter seg inn i bilen, og den rommer dessuten kollisjonsputer til passasjerene.

Concept-car Citroën Lacoste - Planche de bord

Instrumentbord

Instrumentbordet er utformet som en tverrgående skjerm med høy oppløsning for visning av informasjon om kjøringen. Det ser veldig enkelt ut, men er basert på den nyeste og mest avanserte teknologi.  

Concept-car Citroën Lacoste - Projecteurs

Lykter

Når lyktene er slukket, synes de nesten ikke med sin marineblå farge. Når de slås på, sørger de for helt fantastisk belysning.

Top