Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies). Ved å trykke OK for å bla gjennom nettstedet, samtykker du i vår bruk av informasjonskapsler.

Finn ut mer om informasjonskapsler

[cle1: REDIRECTION_DANS Lang:NB] [cle1: SECONDES Lang:NB]
1440x545_intro_SpaceTourer_RipCurl

SPACETOURER RIP CURL KONSEPT

Citroën og Rip Curl fortsetter samarbeidet for å utvikle den ultimate campingbilen. SpaceTourer Rip Curl Concept er en helt ny versjon av SpaceTourer utviklet spesielt for utendørsaktiviteter. Offroad-egenskapene til den moderne varebilen er forbedret med en 4WD-konvertering fra Automobiles Dangel og Pössl har utstyrt den som en kompakt campingbil. Se en video om SpaceTourer Rip Curl Concept under:

 

CITROËN OG RIP CURL: FELLES LIDENSKAP FOR OPPLEVELSER

747x400_SpaceTourer_RipCurl_partenariat

De to merkene deler en forkjærlighet for kreativitet og innovasjon og uttrykker sin lidenskap for eventyr og utforsking av nye ideer og muligheter. Rip Curl kaller det for «The Search». Samarbeidet innfrir dette uttrykket med å presentere en kompakt campingbil som er både stilig og praktisk. SpaceTourer Rip Curl Concept er en mulighet til å dra på nye eventyr uten bekymringer.

EUROPATURNÉ: RIP CURL TOUR BY CITROËN!

747x400_SpaceTourer_RipCurl_Tour

Fra oktober 2017 til januar 2018 reiser SpaceTourer Rip Curl Concept rundt i Europa sammen med Rip Curl-teamet. Turneen har 22 stopp på Europas beste surfe- og skisteder i Storbritannia, Østerrike, Frankrike, Tyskland, Italia, Portugal, Spania og Sveits. På hvert stopp kan besøkende teste ut de siste innovasjonene fra det velkjente surfemerket gratis sammen med profesjonelle surfere.

INSPIRERT AV SURFEBILEN

SpaceTourer Rip Curl Concept henter inspirasjon fra den ikoniske surferbilen,
helt ned til minste detalj med tofarget utvendig lakk. Fargene hinter om en solid og holdbar bil som er i harmoni med naturen: Mørk kaki øverst og beige under.


Den godt synlige gule stripen forsterker bilens horisontale karosseri og blir en tydelig fargeklatt mellom de to fargetonene.

Under hevetaket som også er i mørk kaki, finner man matchende materialer i kakifarget stoff. Er stort nett og godt synlige gule stoffkanter matcher karosserifargen.
1500x646_exterieur_SpaceTourer_RipCurl

FRA EN MODERNE VAREBIL
TIL EN FLEKSIBEL CAMPINGBIL

Campster er ombygd av Pössl og basert på SpaceTourer. Den er den perfekte blandingen av en passasjerbil og en flerbruksbil.


Campingbilversjonen av SpaceTourer ble designet som en Swiss army-lommekniv, et slags «alt-i-ett»-kjøretøy som også er herlig sted å lade batteriene etter en lang dag utendørs.

Mellomstore SpaceTourer er omformet til en multifunksjonsbil med hevetak og tilbyr passasjerene spesielle interiørdetaljer som både er funksjonelle, praktiske og utnytter plassen optimalt.

Campster er utstyrt med to elektriske håndfrie skyvedører og har god plass til sju personer i "dag-modus".

I "natt-modus" har Campster plass til 4 personer i to doble køyer. Hevetaket gir god takhøyde slik at det blir mer behagelig å oppholde seg inne i Campster.
597x597_SpaceTourer_RipCurl_Transfo_ok

FOKUS PÅ KONTRASTER

1500x500_SpaceTourer_Rip_Curl_Inter_Exter

Harmonisk interiør som matcher med fargene på utsiden. Setene viderefører allsidigheten til konseptbilen, og de horisontale linjene i to farger som matcher fargene utendørs og gir en romsligere følelse på innsiden. Hoveddelen av setet er trukket med elegant kakifarget skinn med horisontale sømmer som gir en ribbet effekt.

FLEKSIBELT KJØKKEN- OG SPISEOMRÅDE

747x400_table_SpaceTourer_RipCurljpg

Skreddersydd minikjøkken med gasskomfyr, servant og oppbevaring gjør det like lett å lage mat her som hjemme.

Passasjene kan nyte maten på et nedfellbart skyvebord som er festet til minikjøkkenet og vender mot den bakre benken.

MANGE OPPBEVARINGSROM

747x400_SpaceTourer_RipCurl

I tillegg til bagasjerommet, som kan brukes til sikker oppbevaring av stor bagasje, har bilen en rekke låsbare oppbevaringsrom rundt setene, sengene og bagasjerommet. Her kan du oppbevare og gjemme bort alt du trenger i hverdagen.

SOV GODT

SpaceTourer Rip Curl Concept imponerer med to soveområder for fire personer. Baksetet felles ned til en flat og jevn soveplass med overmadrass, og gir en komfortabel dobbeltseng på et avskjermet område i campingbilen.



Ytterligere en dobbeltseng er skjult i hevetaket. Når taket åpnes får du tilgang til en madrass i takrommet som blir en ekstremt komfortabel seng over kupeen.
1500x646_espace_nuit

EN CAMPINGBIL FOR ALLE TYPER VEIER

KJØREOPPLEVELSER SOM FÅR DEG UT PÅ VEIEN

747x400_SpaceTourer_RipCurl_Techno

Kupeen til SpaceTourer Rip Curl er en eksakt kopi av SpaceTourers passasjermodell og tilbyr alle de samme fordelene.

Den er utstyrt med den nyeste førerassistanse- og tilkoblingsteknologien og har banebrytende sikkerhet og brukervennlighet enten du kjører eller manøvrerer.

FULLVERDIGE OFFROAD-EGENSKAPER

747x400_SpaceTourer_RipCurl_tout_terrain

SpaceTourer Rip Curl Concept er en sterk offroad-bil med den beste kjørekomforten under alle forhold.

For å møte kravene med bruk under krevende forhold leveres den med girkasse med utkoblbar clutch og høyere bakkeklaring enn den vanlige produktversjonen.

GODKJENT AV EN SURFERFAMILIE: FAMILIEN TURNER

Familien Turner er en liten britisk familie som består av 48-årige Lewis og datteren Ellie som er 15. Ellie har vært et eksepsjonelt surfetalent helt fra hun var liten. Hun og faren har alltid vært et team, og han ble senere trener for henne og broren da de reiste rundt på verdens beste surfesteder. Hun er regjerende surfemester i Storbritannia og nummer to i den profesjonelle europeiske juniorklassen. Ellie og Lewis har hatt mye moro ombord i SpaceTourer Rip Curl Concept.

Top