Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies). Ved å trykke OK for å bla gjennom nettstedet, samtykker du i vår bruk av informasjonskapsler.

Finn ut mer om informasjonskapsler
1800x681_concept-car-citroen-wild-rubis

Konseptbilen WILD-RUBIS

WILD-RUBIS

DS-SMYKKE

Unik og fascinerende. En nytolkning av begrepet SUV som innebærer å forene kraft og raffinement. Et godt eksempel på en SUV og et nytt kapittel i DS-historien: rebelsk og utemmet, men også perfeksjonistisk og raffinert.

DS-KONSENTRAT...

Gjennomført ned til minste detalj. Konseptbilen Wild Rubis viderefører på beste vis arven fra den historiske DS i 1955, og kombinerer den med de raffinerte linjene i nåtidens DS-modeller.
På mange måter er konseptbilen en blanding av kvalitetene som gjør DS-modellene til noe spesielt:

  • bilens profil med den karakteristiske signaturen i krom
  • de nesten skulpturelle detaljene i karosseriet
  • lyktesignaturen både foran og bak 
  • utformingen og utførelsen av edle materialer, som f.eks. de graverte felgene...

… OG FRANSK LUKSUS

Wild Rubis er utviklet i Paris, som er verdens hovedstad for haute couture og smykkekunst.   Wild Rubis forener en kraftfull SUV-design med DS-modellenes elegante linjer. Rebelsk og utemmet, men også raffinert og gjennomført ned til minste detalj. Et kontrastfylt samspill mellom rå kraft, svingende linjer og raffinerte detaljer.

FULL-HYBRID PLUG-IN-TEKNOLOGI

Konseptbilen Wild Rubis er utstyrt med miljøvennlig Full-hybrid Plug-in-teknologi.
Drivlinjen er oppbygd med en 1.6 THP bensinmotor med en effekt på 225 hk. Den arbeider sammen med en elmotor som er montert på bakvognen, og har en effekt på 70 hk. Elmotoren får strøm fra litium-ion-batterier som kan lades i en vanlig kontakt.

Top