Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies). Ved å trykke OK for å bla gjennom nettstedet, samtykker du i vår bruk av informasjonskapsler.

Finn ut mer om informasjonskapsler

ghjhhjhjhjgh

INGEN BEGRENSNINGER

Drømmer du om en tur ut i det blå for hele familien? I Citroën SpaceTourer er det et hav av muligheter. tenk å få med seg alle mann alle på tur. Med Citroën SpaceTourer er dette mulig og all transport gjøres med en og samme bil.

 

I en verden der flere reiser sammen er fornuftig og Citroën SpaceTourer en ny modell full av karakter som gjør livet ditt enklere.

 

TRE LENGDER OG EN REKORD

Citroën SpaceTourer blir tilgjengelig i tre lengder med en kompakt versjon: 4.60m, 4.96m og 5.30m). Dette er enestående i dette segmentet. Det sies at de beste varebiler er den korteste, ikke sant?

 

500x500_toise_SpaceTourer.jpg

1,90M UNDER TAKET

Det er ingen grunn til å presse seg sammen! Med Citroën SpaceTourer er du klar for å parkere i lave parkeringshus. Dette uten å skrape i taket.

PLASS TIL HELE FAMILIEN

Noe for enhver smak? Velg selv.

FAMILIEN

BUSINESS

BUSINESS LOUNGE

ROMSLIG MED PLASS TIL HELE FAMILIEN

Citroen_Projet_TRANCHE-6_Famille.jpg

Der er plass til alt i SpaceTourer fra den eldstes gitar til den yngstes rullebrett.
Med en forsterket struktur tåler SpaceTourer en belastning på opp til 1.400 kg. Det gjør det hele meget lettere, ikke sant?

REIS PÅ FØRSTE KLASSE

Skjem bort passasjerene dine! Hver og en av besetningen får rikelig med plass på høyeste nivå.
v2-Citroen_Projet_TRANCHE-7-1.jpg

PLASS TIL ALLE DINE KUNDER!

Citroen_Projet_TRANCHE-6_Business.jpg

Versionen Business SpaceTourer henvender seg hovedsak til de professjonelle innen persontransport. Er du privat-  eller taxisjåfør?  Citroën SpaceTourer tilpasser seg til dine kunder. Hvem enn dine passasjerer måtte være, vil de oppleve en sikker og behagelig tur om bord i Citroën SpaceTourer

 

PERSONLIG KOMFORT

SpaceTourer tilpasser seg dine behov med fantastiske prestatsjoner og mange konfigurasjonsmuligheter (antall seter og utstyr).
v2_Citroen_Projet_TRANCHE-7-2.jpg

MOBILT KONTOR

v2_Citroen_Projet_TRANCHE-6_Business-2.jpg

Med versjonen Business Lounge kan din Citroën SpaceTourer omdannes til et mobilt kontor, så tiden utnyttes optimalt... selv under transporten!

KOMFORT OG PRIVATLIV

Med individuelle skinnseter plassert med ryggen til veien, klapbord og de mørke siderutene tilbyr SpaceTourer Business Lounge komfort og privatliv for alle dine passasjerer.
v2-Citroen_Projet_TRANCHE-7-1.jpg

lm:jkhjk

ÅPNER BAKLUKEN SELV MED HENDENE FULLE

3_test-visuel.jpg

Har du hendene fulle? Det er ikke noe problem: Skydedørene kan åpnes ved å stikke foten inn under hjørnet av støtfangeren bak. Det er en stor fordel, for eksempel når du skal sette inn en barnestol eller sittepute og med armene fulle.

 

HOLD HODE HØYT

Viktig kjøreinformasjon prosjekteres direkte opp på frontruten. Nå er det ingen unnskyldninger for ikke å holde fokus på veien.
Citroen_Projet_TRANCHE-10.jpg

REKORD I LAVT FORBRUK

Testene så langt sier: Citroën SpaceTourer har det laveste forbruk på 5,1 l / 100 km i sitt segment og et utslipp på 133g CO2 (BlueHDi 115 Stopp&Start og 6 gir).

test_conso_685x295_SpaceTourer_.jpg

CO2 utslipp

test2_685x295_SpaceTourer_.jpg

Forbruk

Top