Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies). Ved å trykke OK for å bla gjennom nettstedet, samtykker du i vår bruk av informasjonskapsler.

Finn ut mer om informasjonskapsler

Nye DS 3

Elegant og moderne pariser

1440x545_Visuel_cinemascope_Home_FR.jpg

Ikoniske ved første øyekast. Nye DS3 forblir tro mot sin særegne personlighet.
Bi-ton farget karrosseri og ikke minst hai finnen på sidene.

 

Chic & Technologique

Ny grill med DS Wings

740x423_New_DS_3_DS_Wings_FR.jpg

Nye DS 3 prydes av den nye DS signatur, nemlig grillen med DS Wings: en estetisk signatur, som utrykker personlighet og raffinement.  Det originale ved denne grillen for nye DS 3 ligger i de to forkromede vingene. Dette er første gang en DS modell vises med dobbelte »Wings«.

 

DS LED Vision : DS lyssignatur

740x423_New_DS_3_Signature_lumineuse.jpg

Frontlyktene i den nye DS LED Vision-signatur minner om innfatteende edelstener og gir den et uimotståeligt utseende, som man gjenkjenner både dag og natt. Den enestående lyskvaliteten er en kilde til sikkerhet og trygghet, når du kjører.

 

Raffinert til det ytterste

En referanse innen personifisering

Nye DS 3 er inspirert av moteuniverset og tilbyr ny farge på taket (brun topas), brunt Trinitario nappaskinnseter som ekstrautstyr, nye felger, nye innertrekk og flere nye detaljer.


Du vil bli forelsket i de mange detaljeme, som minner om kunsthåndverk:
- seter i nappaskinn med klokkeremsdesign (finnes kun for DS), dashbord med skinnbekledt pyntelister, graverte sidevinduer, forkromede speilhus og lasergraverte dekordetaljer.

 

 

Levende og smidig kjøreopplevelse

Kjenn bilens reaksjonsevner

Det flatbunnede rattet og den faste og lave understellet gir en livlig og spenndende kjøreopplevelse.

Se motortypene og den automatiske høyteknologiske EAT6-gearkassen. Kraftigere motorer med større dreiemoment og lavere CO2-utslipp grunnet de nye motorteknologier som BlueHDi og PureTech, som sørger for en kompromissløs og miljøvennlig kjøreopplevelse.

Siste generasjons teknologi

Teknologi som gjør kjøring både dag og natt lettere

747x322_New_DS_3_Tech.jpg

Automatisk Active City Brake bremsesystem, ryggekamera, nye parkeringssensorer foran, nyheter for din komfort og sikkerhet.

- DS LED Vision-teknologi som forener styrken med Xénon og LED-moduler for å tilby en enestående lyskvalitet.

Kraftfulle og effektive motorer

747x322_New_DS_3_Motorisations_Puretech.jpg

- De nye motorene PureTech 130 S&S med 6 gir og PureTech 110 med automatgir kan være en referanse hva gjelder effekt og kraft.

- Motoren BlueHDi 100 S&S med kun 79g/km  Co2, som er det beste tilbudet i markedet.

Nyhet: For de som elsker å kjøre bør du sjekke ut DS 3 på sitt mest ekstreme. DS 3 PERFORMANCE ere utstyrt med en ny motor som yter 208 Hk/ 300Nm og en helt ny differensial av typen Torsen. Dette gir perfekt veigrep og modellen er selvsagt utstyrt med fenomenale bremser.

Toppmoderne oppkoblingsmuligheter via den 7’’ Touchscreen og tilsluttede tjenester

747x322_New_DS_3_Connectivité.jpg

- Apple CarPlay™ / MirrorScreen-teknologi, som gjør det mulig å forbinne kompatible apps på din smartphone (iOS eller Android) med skjermen i bilen.

 

Top