Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies). Ved å trykke OK for å bla gjennom nettstedet, samtykker du i vår bruk av informasjonskapsler.

Finn ut mer om informasjonskapsler

Citroën lanserer en SUV-offensiv uten sidestykke i 2017 med avdukning av to nye biler. Etter C5 AIRCROSS, som ble avduket under bilmessen i Shanghai, er det nå nye Citroën C3 AIRCROSS sin tur til å skinne! Denne andre, mer kompakte SUV-en, kommer på markedet høsten 2017.

SE DEN HER

Med inspirasjon fra C-Aircross-konseptet som ble avduket i begynnelsen av 2017, fortsetter nye Citroën C3 AIRCROSS SUV-offensiven. Stilen er naturlig unik og kombinerer det originale med det robuste. Den gjenspeiler Citroën sitt DNA og de grunnleggende trekkene som kjennetegner SUV-segmentet. Se videoen.

597x500_SUV_Nouvelle_Génération_C3_Aircross-flou

NY GENERASJON SUV

Citroën C3 AIRCROSS skiller seg ut i SUV-segmentet med sitt friske, spenstige og originale uttrykk.

Stilen er robust og beskyttende takket være et høyt panser understreket av Citroën-logoen i krom som integrerer en LED-lyssignatur.

De bakre hjørnevinduene, som vi så en smakebit av allerede på C-Aircross-konseptet, er laget av polykarbonat med en farget film i midten og skaper en sterk grafisk kontrast på C-stolpen. I denne SUV-en inntar du en original, høy sittestilling.

SELVSIKKER I ALLE TYPER TERRENG: GRIP CONTROL MED HILL DESCENT ASSIST

747x322_Grip_Control_C3_Aircross-flou

Dominer veien med denne SUV-en! Med høy bakkeklaring, store hjul og Grip Control med Hill Descent Assist er den klar til å takle alle typer terreng.

Citroën C3 AIRCROSS kan tilpasse veigrepet til terrenget og regulere hastigheten i nedoverbakker også der det er bratt.

SMIDIG I BYEN TAKKET VÆRE PARK ASSIST MED TOP REAR VISION

747x322_Agilite_C3_Aircross-flou

Som fisken i havet både i byen og på landeveien sørger C3 AIRCROSS for en enklere hverdag. I byen kan du sette din lit til Park Assist-teknologien når du skal parkere.

Ryggekameraet med Top Rear Vision gir en 180° oversikt over området bak bilen på den store 7-tommers berøringsskjermen.

ULTRAFLEKSIBEL OG ROMSLIG

Med en høy, smart utførelse kombinerer Citroën C3 AIRCROSS klasseledende plass med imponerende komfort: 5 seter med god benplass og takhøyde.

Bagasjerommet har et imponerende volum på 410 l, som kan økes til 520 l med det 2/3–1/3-delte baksetet.

For full fleksibilitet kan passasjersetet foran felles ned slik at lastelengden økes til 2,40 m.
1500x646_Habitabilité_C3_Aircross_flou

ET ROBUST OG BESKYTTENDE UTTRYKK

Nye C3 AIRCROSS slår an en original tone i dette segmentet, med spenstige linjer på det korte og høye panseret. Den gir et robust inntrykk, og både foran og bak har den en iøynefallende lyssignatur. Samtidig er den ikke aggressiv, men viser en horisontal balanse og generøse konturer.

Denne SUV-en gjenspeiler Citroën sin grafiske signatur med lykter i to høyder. Disse lyktene fremhever den uttrykksfulle fronten og viser en lyssignatur som kjennetegner de nye modellene til Citroën.
 
Bak betones bredden og styrken av de kraftige skuldrene på C3 AIRCROSS. Baklyktene med 3D-effekt viser familielikheten med nye C3 og C-Aircross-konseptet.

Som en ekte SUV kan nye C3 AIRCROSS skilte med hjulbuer med skjermbreddere og  mattsvarte kanalbeskyttere.

Combinaisons_C3_Aircross-flou

90 KOMBINASJONER:
IKKE VÆR REDD FOR FARGER!

Med sine åtte karosserifarger, tre takfarger og fire fargepakker er det fullt mulig å skape en Citroën C3 AIRCROSS etter egen smak. Hele 90 kombinasjoner er tilgjengelige.

Ingenting er overlatt til tilfeldighetene. Muligheten til personlig tilpasning gjelder hver minste detalj. Hjørnevinduer med persienneeffekt og takbøyler utfyller fargeeffektene på speilhusene, frontlyktlistene og navkoppene.

Kupeen kan også tilpasses, men en rekke særpregede interiørunivers.

Fem interiørunivers er tilgjengelige: standard, Metropolitan Grey, Urban Red, Hype Mistral og Hype Colorado. Hvert univers har sine særtrekk, på samme måte som vi finner innenfor mote eller møbeler.

Du kan sprite opp med klassiske farger eller dempe kontraster etter eget valg. Når det gjelder felger, er valgmulighetene også store, med stilige 16-tommers hjulkapsler og 16- eller 17-tommers diamantskårne lettmetallfelger.

CITROËN ADVANCED COMFORT®

1500x500_Citroen_Advanced_Comfort_flou

Nye C3 Aircross er lojal overfor Citroën Advanced Comfort®, og drar nytte av all fagkunnskapen til Citroën med optimal kjørekomfort for fører og passasjerer.

Målet er å gjøre hver tur med C3 Aircross mer behagelig ved å filtrere ut alle ytre forstyrrelser som i en kokong. Komforten i C3 Aircross kommer til uttrykk i

  • sittekomforten, med brede og generøse seter
  • fjæringskomforten, med klassiske Citroën-innstillinger for alle kjøreforhold
  • lydkomforten, med forseggjort lyddemping og akustikk

PANORAMASOLTAK

Med stor glassflate og bred åpning er kupeen usedvanlig lys og luftig, og skaper en følelse av velvære enten taket er åpent eller lukket.

Hver tur blir en helt egen opplevelse.

To intuitive elektriske knapper gjør det mulig å åpne taket eller justere gardinet for å regulere lysstyrken i kupeen.

NYTTIGE TEKNOLOGIER

HEAD-UP-FARGEDISPLAY

747x322_Affichage_Tete_Haute_C3_Aircross-flou

Med head-up-displayet ser føreren viktig kjøreinformasjon hele tiden uten å ta blikket av veien. Informasjonen vises i farger på et foldbart panel i førerens synsfelt.

TRÅDLØS MOBILLADING

747x322_Recharge_Sans_Fil_C3_Aircross-flou

Citroën C3 AIRCROSS har intuitiv nettilkobling. Midtkonsollen har et eget oppbevaringsrom for trådløs mobillading*. Kompatible mobilapper er også tilgjengelige fra den 7-tommers store berøringsskjermen via Mirror Screen-funksjonen, med Apple CarPlay og Android Auto. 

*Gjelder QI-kompatible mobiltelefoner.

12 FØRERASSISTENTSYSTEMER

SIKKERHET OG HARMONI

PARK ASSIST

FJERNLYSASSISTANSE

FARTSGRENSEVARSLER

ACTIVE SAFETY BRAKE

1500x500_ADAS-flou

Nye Citroën C3 Aircross kompakt SUV med Citroën Advanced Comfort® ble også bygd for sømløs bruk. Den er derfor utstyrt med intuitive teknologier som sørger for harmoni og sikkerhet bak rattet. En komplett serie teknologier er samlet i midten av dashbordet på en berøringsskjerm som gjør hver tur tryggere.

Som fisken i havet både i byen og på landeveien er Citroën C3 AIRCROSS praktisk for hverdagsbruk, og enkel å parkere, med ryggekamera og sensorer. Park Assist-teknologien gjør all parkering enkel, både lukeparkering, skråparkering og inn/ut-parkering.

Denne funksjonen skifter mellom fjernlys og nærlys avhengig av trafikken når andre biler oppdages. Det blir tryggere å kjøre om natten, og du kan konsentrere deg om kjøringen.

Fartsgrensevarsler med anbefalt fartsinnstilling gjør det mulig å tilpasse bilens hastighet på grunnlag av informasjonen som registreres av kameraet. Gjeldende fartsgrense vises hele tiden.

1500x500_C3_Aircross_Active_Safety_Brake-flou

Multifunksjonskameraet i øvre del av frontruten registrerer hindringer, for eksempel biler som kjører i samme retning, eller som står stille. Fra 5 km/t til 85 km/t kobler sensoren inn bremsene automatisk hvis den oppdager en kollisjonsfare.

NETTILGANG OG INTUITIV BRUK

MIRROR SCREEN

747x322_Mirror_Screen_C3_Aircross-flou

Mirror Screen-funksjonen , som er kompatibel med Android Auto, Apple Car Play™ og MirrorLink®, gir deg trygg og enkel tilgang til multimedieinnhold og apper på mobilen ved å gjengi dem på den store 7-tommers berøringsskjermen.

CONNECT NAV

747x322_Connect_Nav_C3_Aircross-flou

Denne nye generasjonen navigasjon leveres med nettilkoblede tjenester som TomTom Traffic*, der du får trafikkinformasjon i sanntid og finner bensinstasjoner, parkeringsplasser og priser, værmeldinger og en funksjon for søk etter lokale interessepunkter.

*Foreløpig ikke tilgjengelig i Norge

CITROËN CONNECT BOX

747x322_Connect_Box_C3_Aircross-flou

Denne tjenesten (eller nødanropet) gir deg mulighet til å kontakte en spesialisert kundetelefon i tilfelle driftstans eller ulykke.

5 EFFEKTIVE MOTORER

Et bredt utvalg effektive, drivstoffgjerrige motorer av siste generasjon kombinerer avansert teknologi med et løfte om å slippe unna hverdagen. Denne SUV-en er tilgjengelig med PureTech-bensinmotor (82, 110 og 130) eller BlueHDi-dieselmotor (100 og 120).

En EAT6-automatgirkasse med Stop & Start-funksjon er tilgjengelig med PureTech 110-bensinmotor, mens PureTech 130-bensinmotoren og BlueHDi 120-dieselmotoren leveres med 6-trinns manuell girkasse.
1500x646_Moteurs_C3_Aircross_FlouTop