Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies). Ved å trykke OK for å bla gjennom nettstedet, samtykker du i vår bruk av informasjonskapsler.

Finn ut mer om informasjonskapsler

Den nye C4 Picasso er en elegant løsning på en stor utfordring: å lage en praktisk familiebil som i tillegg gir stor kjøreglede. De nye versjonene av C4 Picasso (femseter) og Grand C4 Picasso (syvseter) har en umiddelbart gjenkjennelig, moderne og dynamisk design som bryter tydelig med stilen til forgjengerne. Designen fremheves med ny vinkellogo bak, et nytt og kraftfullt frontparti og to nye lakkfarger: Blå Lazuli og Beige Sabel.

FILM AV NYE C4 PICASSO

Citroën har brukt all sin erfaring og kreativitet i arbeidet med den nye C4 Picasso. 2016 markerer starten på en ny epoke for denne moderne og nyskapende flerbruksbilen. Se alt det nye i vår video

 

DETALJER

BAKLYKTER MED 3D-EFFEKT

feux-Nouveau-C4-Picasso

.

De nye, effektive baklyktene med 3D-effekt er standardutstyr på den nye C4 Picasso og Grand C4 Picasso. Den teknologisk avanserte designen har en dybdevirkning der lyssignalene tilsynelatende gjentar seg i det uendelige.

17-TOMMERS FELGER

Tranche-3_2.jpg

.

Citroën C4 Picasso har fått nye 17-tommers felger i sort som tar seg flott ut til den nye lakkfargen Lazuli Blue.

TAKBØYLER

Tranche-3_3.jpg

.

Grand Citroën C4 Picasso leveres med takbøyler i en ny sølvgrå farge –  et lekkert designelement som i tillegg fungerer som praktiske fester for ønsket tilbehør.

VELG MELLOM FIRE INTERIØRSTILER

FUNKSJONELL

AKTIV OG SPORTY

LYST OG BEHAGELIG

BUSINESSKLASSE

.

C4 Picasso leveres som standard med et nytt og lekkert designprogram som lar fører og passasjerer nyte godt av modellens mange kvaliteter og svært romslige kupé. Dashbord og dører er holdt i harmoniske grå fargenyanser.

.

Wild Blue byr på maksimal fleksibilitet for en aktiv og sporty livsstil. Dette designprogrammet er beregnet på unge og aktive mennesker som ønsker seg god plass og komfort i kupeen. Passasjersetet kan slås helt ned, og forsetene har massasjefunksjon. Designprogrammet omfatter stoff i fargen Levanzo Blue og forkrommede dørterskler og luftdyser. Detaljer i fargen Pearl Grey pynter opp. 

 

.

Dune Beige sørger for mye lys og komfort i hverdagen. Dette designprogrammet er laget med tanke på kunder som setter komfort og velvære høyt og ønsker seg en behagelig biltur. Det får de til fulle med Lounge-pakken, som blant annet omfatter Relax-hodestøtter og et ekstra komfortabelt passasjersete med delvis elektrisk regulering. I designprogrammet Dune Beige inngår blant annet tekstiler i fargen Yatago Grey, spesielle beskyttelsesmatter og en duftdispenser. Interiøret fås også i nappaskinn i to nyanser kombinert med detaljer i fargen Beige Meditation.

Dune Beige sørger for mye lys og komfort i hverdagen. Dette designprogrammet er laget med tanke på kunder som setter komfort og velvære høyt og ønsker seg en behagelig biltur. Det får de til fulle med Lounge-pakken, som blant annet omfatter Relax-hodestøtter og et ekstra komfortabelt passasjersete med delvis elektrisk regulering. I designprogrammet Dune Beige inngår blant annet tekstiler i fargen Yatago Grey, spesielle beskyttelsesmatter og en duftdispenser. Interiøret fås også i nappaskinn i to nyanser kombinert med detaljer i fargen Beige Meditation.

.

Hype Grey er det riktige valget for den som er ute etter en «business class»-opplevelse. Dette designprogrammet er utviklet for kresne kunder med god smak og sans for detaljer. Det omfatter blant annet solskjerming og leselys i baksetet. Dashbordet er holdt i fargen Pearl Grey og tekstilene i Finn Black / Cuir Grey. 

AVANSERT CITROËN KOMFORT®

Den nye Citroën C4 Picasso og Grand C4 Picasso inngår i Citroëns Advanced Comfort®-serie. Begge versjonene av Citroëns nye stasjonsvogner er utformet for å slippe inn mye lys og gi mange bruksmuligheter. De har en kupé med en hyggelig atmosfære (med Lounge-pakken), avanserte tilkoblingsmuligheter og god støtdemping som gir svært høy komfort. Advance Comfort® fra Citroën sørger for at kjøreturen alltid blir behagelig, uansett om du bare skal en kjapp tur på butikken eller på langtur.
Tranche-5.jpg

LOUNGE-PAKKEN :
HJEMMEKOSELIG KOMFORT

Med Lounge-pakken får du et hjemmekoselig interiør med den beste komforten det er mulig å oppdrive i en flerbruksbil. Ett eksempel er setene:
  • Massasjefunksjon i forsetene
  • Relax-passasjersete foran med ekstra god beinplass og komfortinnstilling med elektrisk regulering
  • Svært behagelige Relax-hodestøtter i for- og bakseter.
Kort sagt førsteklasses setekomfort når du er på farten. Så sett deg godt til rette i setet og slapp av i den nye C4 Picasso!
Pack-lounge-Nouveau-C4-Picasso.jpg
Habitabilité-Nouveau-C4_Picasso.jpg

ROMSLIG KUPÉ

Citroën C4 Picasso (femseter) og Grand C4 Picasso (syvseter) er utformet slik at du raskt og enkelt kan tilpasse bilen for å få plass til passasjerene og bagasjen du skal ha med deg. Andre og tredje seterad i Grand C4 Picasso kan felles ned, slik at du får en jevn gulvflate. Passasjersetet foran kan slås ned, slik at det blir plass til å frakte lange gjenstander. Etter hvert som familien vokser, kan setene bak felles opp igjen.

Akkurat som forgjengeren har den nye Grand C4 Picasso en akselavstand på hele 2,84 meter, noe som gir svært god beinplass.

NYTT NAVIGASJONSGRENSESNITT

Navigation-connectée-Nouveau-C4-Picasso.jpg

Citroën C4 Picasso har en ny 7-tommers kapasitiv berøringsskjerm med forbedret grensesnitt (omtrent som på nyere smarttelefoner). På Citroëns nye flerbruksbilversjon er det også en uavhengig 12-tommers skjerm og et helt nytt navigasjonsgrensesnitt kalt NAC 3D Navigasjon .   Citroën NAC 3D Navigasjon har et bredt spekter av navigasjonsfunksjoner basert på sanntidsdata. 

FØRERASSISTENTSYSTEMER

AKTIV FILSKIFTEVARSLER

Tranche-9_3.jpg

Denne funksjonen hjelper deg hvis du begynner å bli trøtt eller bare er uoppmerksom et øyeblikk. Den fungerer i hastigheter fra 65 km/t. Et kamera montert øverst på frontruten registrerer veimerkingen. Hvis bilen er i ferd med å forlate kjørefeltet uten at blinklyset er slått på, griper systemet inn i styringen og varsler deg. Du kan enkelt ta over styringen igjen selv ved å holde et fast grep om rattet. 

AKTIV BLINDSONEVARSLER

Tranche-9_2.jpg

Dette systemet varsler deg med et lyssignal i et av sidespeilene hvis det er en bil i blindsonen. Systemet fungerer i hastigheter fra 12 km/t. Hvis filskiftevarsleren er aktiv og du setter på blinklyset og krysser kjørefeltlinjen mot den aktuelle siden, svinges rattet automatisk tilbake for å hindre en kollisjon.

ACTIVE SAFETY BRAKE

Tranche-9_5.jpg

Dette nødbremssystemet kan forhindre kollisjoner ved lave hastigheter. Et kamera montert øverst på frontruten registrerer hindringer, for eksempel en bil som kjører i samme retning, eller en bil som står stille i samme fil. Systemet fungerer fra 5 km/t og opp til topphastigheten. Du blir varslet når det er fare for kollisjon, og systemet bremser automatisk hvis du ikke reagerer.

TRAFIKKSKILTGJENKJENNING MED HASTIGHETSANBEFALING

Tranche-9_4.jpg

Systemet gjenkjenner fartsgrenseskilt og viser fartsgrensen på instrumentpanelet. Fartsgrensen kan deretter brukes som innstilling for cruisekontrollen 

BlueHDi-DIESELMOTORER: BEST I KLASSEN

BlueHDi-Nouveau-C4-Picasso).jpg

BlueHDi-dieselmotorene som leveres til den nye C4 Picasso og Grand C4 Picasso, har et svært moderat drivstofforbruk og lavt CO2-utslipp. C4 Picasso er best i klassen med et CO2-utslipp fra bare 94 g/km og et drivstofforbruk fra 0,36 liter per mil.

PURETECH-BENSINMOTORER

Tranche-10-(2).jpg

Bensinmotoren PureTech 130 aut.6 S&S (CO2-utslipp på 116 g/km) som leveres til C4 Picasso, ble kåret til årets motor i 2015. Disse høytytende bensinmotorene med lav vekt er utviklet for å oppfylle selv de strengeste miljø- og utslippskravene.

Top