Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies). Ved å trykke OK for å bla gjennom nettstedet, samtykker du i vår bruk av informasjonskapsler.

Finn ut mer om informasjonskapsler

[cle1: REDIRECTION_DANS Lang:NB] [cle1: SECONDES Lang:NB]

Citroën legger opp til sin største SUV-satsing noensinne med to nye biler i 2017. C5 Aircross ble vist fram på bilmessen i Shanghai og kommer for salg i Europa mot slutten av 2018.

Den mer kompakte SUV-en Citroën C3 Aircross er også presentert og skal lanseres allerede i slutten 2017.

SE DEN HER

Citroën C5 Aircross er inspirert av konseptbilen Aircross, som ble vist frem for første gang i 2015, og har blitt et naturlig blikkfang: Den unike posituren er energisk og selvsikker og er representativ både for Citroën og for SUV-klassen.

 

597x339_Design_C5_Aircross-flou

UTVENDIG DESIGN:
EN SUV SOM SPARKER FRA

C5 Aircross selvsikre stil sprenger grensene for SUV-segmentet. Utvendig har den fått et utseende som både er robust og kraftig, men som takket være de fint balanserte, myke linjene og de spennende grafiske elementene ikke virker arrogant. C5 Aircross er helt tydelig en videreføring av Citroën sitt DNA og har blant annet en todelt lyssignatur, lykter med avansert teknologi både foran og bak, takrails, spenstig fargebruk og en ny utgave av Airbump®.

CITROËN ADVANCED COMFORT®

Som første bil i verden med Progressive Hydraulic Cushion-fjæring utgjør C5 Aircross en milepæl i Citroën Advanced Comfort®-programmet. Dette er en nyhet som gir uovertruffen kjørekomfort, slik bare Citroën kan det. Hver biltur gir mersmak og inspirerer til nye kjøreturer.

Kupeen har mange store oppbevaringsrom og det aller siste innen komfort, og nye teknologiske løsninger betyr at bilen i tillegg er svært lettkjørt.
1500x646_CAC

PROGRESSIVE HYDRAULIC CUSHION-FJÆRING

Med utgangspunkt i merkets lange erfaring og ingeniørenes spisskompetanse har Citroën i kjent stil utviklet en ny type fjæring som gir bedre komfort, noe kundene garantert kommer til å verdsette. 20 nye patenter er registrert.

 

C5 Aircross innovative fjæring betyr at ingeniørene har kunnet gi hjulopphenget lengre vandring. Dermed får passasjerene følelsen av å «fly» over underlaget, selv ved ujevn veibane.

 

MASSEVIS AV PLASS

747x322_Espace_Bord-flou

Med en akselavstand på 2730 mm, noe som er størst i klassen, har C5 Aircross klassens beste innvendige komfort, ikke minst i baksetet. Den har dessuten utallige praktiske oppbevaringsrom, deriblant et stort hanskerom og et oppbevaringsrom i midten av bilen, samt et bagasjerom på hele 482 liter.

MASSASJESETER

747x322_Confort_bord-flou

C5 Aircross har brede og komfortable seter, slik at fører og passasjerer kan nyte bilturen i suveren komfort.

Forsetene har en flerpunkts massasjefunksjon som fungerer via åtte luftlommer i seteryggen og har fem forskjellige programmer å velge mellom.

597x303_Toit_Pano

PANORAMASOLTAK

Citroën C5 Aircross har et panoramasoltak som kan åpnes og gi deg luft i håret når været tilsier det. Det store glasstaket sørger for et behagelig, dempet lys i kupeen. De gode lysforholdene bidrar også til komforten. På en godværsdag kan du åpne soltaket i Citroën C5 Aircross og nyte omgivelsene til fulle.

MOTORER

C5 Aircross fås med motorer med svært høy ytelse.


Citroën C5 Aircross er utstyrt med siste generasjon motorer og girkasser og blir den første Citroën-modellen med plugin-hybrid PHEV-bensinmotor.
1500x646_Superposition_Technos-flou

TEKNOLOGI

GRIP CONTROL & HILL DESCENT CONTROL

360°-VISNING

ADAPTIV CRUISEKONTROLL MED STOPPFUNKSJON

CITROËN CONNECT NAV

BAKLUKE MED HÅNDFRIFUNKSJON

Med Grip Control takler SUV-en alle typer terreng og underlag. Teknologien har fem forskjellige moduser (standard, sand, snø, offroad og ESP OFF) som kompletteres med en nyskapning innen kontroll og sikkerhet: Hill Decent Control. I bratte nedoverbakker holder denne funksjonen C5 Aircross’ hastighet lav og kursen stø.

 

Med 360°-visningen vises C5 Aircross umiddelbare omgivelser i fugleperspektiv på berøringsskjermen. Føreren kan dermed bedømme avstander og hindringer bedre og fra en ny vinkel. Funksjonen er særlig praktisk ved parkering og kjøring i trange smug eller tett trafikk.

 

Den adaptive fartsholderen med stoppfunksjon er et førerassistentsystem som registrerer bilen foran og automatisk bremser og akselererer for å holde trygg avstand i henhold til førerens angitte innstillinger.

 

 

Citroën Connect Nav er Citroën C5 Aircross nettilkoblede navigasjonssystem med 3D-visning, som har en rekke navigasjonsfunksjoner basert på det aller siste innen teknologi. Føreren styrer enkelt navigasjons-, telefon- og mediefunksjoner med noen trykk på bilens 8-tommers kapasitive HD-skjerm eller ved hjelp av talestyringsfunksjonen, og trenger dermed aldri å flytte blikket fra veien.

Systemet omfatter også Mirror Screen-funksjonen (blant annet kompatibel med Apple CarPlay™), som gjør det trygt å benytte seg av mobiltelefonapper fra bilens berøringsskjerm.

520x178_Connect-Nav

C5 Aircross bakluke kan åpnes håndfritt, noe som er uvurderlig når du for eksempel har hendene fulle av varer. En sensor er plassert under den bakre støtfangeren, og du stikker ganske enkelt foten inn under støtfangeren for å åpne bagasjerommet.

 

Top