Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies). Ved å trykke OK for å bla gjennom nettstedet, samtykker du i vår bruk av informasjonskapsler.

Finn ut mer om informasjonskapsler

[cle1: REDIRECTION_DANS Lang:NB] [cle1: SECONDES Lang:NB]

Citroën avdekker nye C4 Cactus. C4 Cactus har blitt vesentlig oppgradert. Den har fått teknologi og motorer i tråd med det man forventer av segmentet, mens den fortsetter å skille seg ut gjennom sin særpregede personlighet og komfort.

Med fjæring med Progressive Hydraulic Cushions™ og avanserte komfortseter er nye C4 Cactus selve definisjonen på en ultrakomfortabel kombi, og det kommer markedet til å få merke i første kvartal 2018.

SE VIDEO AV DEN NYE MODELLEN

Nouvelle Berline C4 Cactus Emeraude Blue

UTVENDIG DESIGN

Nye C4 Cactus er et friskt pust og originalt innslag i kombisegmentet. Med ren, ensartet karosseristil har den klassisk Citroën-grafikk som understreker karosseriflyten: Airbump® på nedre del av dørene, en kontinuerlig glassmidje og flytende tak, en todelt front og en bred 3D LED-lyssignatur bak.

Nye C4 Cactus tilbyr 31 tilpasningsmuligheter på utsiden, med ni karosserifarger og fire fargepakker bestående av raffinerte fargenyanser.

Særpreget personlighet og dristig design

Nouvelle Berline C4 Cactus Emeraude Blue

Nye C4 Cactus har ny, bredere front med nye LED-kjørelys som løper ut fra logoen i midten og videre langs hele bilens bredde, skarpere frontlys understreket av sortglansede innsatser og en karosserifarget støtdemper med ekstra spreke sideluftinntak.

Nouvelle Berline C4 Cactus Emeraude Blue

Bak understrekes den nye modellens kombikarakter av en smidig og ren, karosserifarget bakluke fremhevet av nye 3D LED-lys med en slank, definert form som gjør bilen bredere og gir den et mer moderne preg.

CITROËN ADVANCED COMFORT®

MODERNE KOMFORT

Nye Citroën C4 Cactus markerer et viktig fremskritt i Citroën Advanced Comfort®-programmet som første modell i Europa med fjæring med Progressive Hydraulic Cushions™ (PHC) og første bil i verden med avanserte komfortseter. Den nye modellen tilbyr dermed enestående kjørekomfort på typisk Citroën-vis.
Nouvelle Berline C4 Cactus Sièges Ambiance Métropolitan Grey

AVANSERTE KOMFORTSETER

Nouvelle Berline C4 Cactus Sièges Ambiance Urban Red

En innovativ konstruksjon, som kombinerer høydensitetsskum i setets kjerne og tykt, strukturert skum på overflaten, gir et sete som hele tiden føles mykt og støttende.

747x322_New_C4_Cactus_Femme_Confort

Kombinert med brede og synlig behagelige seter tilbyr konstruksjonen god kjørekomfort på både korte og lange turer.

Fjæring med Progressive Hydraulic Cushions™

Citroën innoverer uten stans for å bedre kjørekomforten. Det ligger i blodet. Fjæringen med Progressive Hydraulic Cushions™ er enestående i verden. Den filtrerer og tar opp større og mindre ujevnheter i veien for å gi fører og passasjerer følelsen av å fly selvsikkert og energisk over veien.
Funksjonsmåten er ganske så enkel. Mens tradisjonelle fjæringssystemer består av støtdemper, fjær og mekanisk stopp, tilføyer det nye systemet fra Citroën to hydrauliske stopp, den ene for kompresjon og den andre for dekompresjon.

Nouvelle Berline C4 Cactus Emeraude Blue
Nouvelle Berline C4 Cactus Emeraude Blue
Nouvelle Berline C4 Cactus Couple au volant

TEKNOLOGI

TEKNOLOGI SOM FÅR DEG TIL Å SENKE SKULDRENE

Nye Citroën C4 Cactus er utstyrt med 12 førerassistentsystemer som gir ekstra trygghet i hverdagen ved å bekjempe døsighet eller uoppmerksomhet og hindre ulykkesrisiko.

Passasjerene har tilgang til tre tilkoblingssystemer som binder sammen deres digitale verden og bilen. Du har nettilgang, kan snakke/chatte, navigere eller bare slappe av takket være Citroën Connect Nav-teknologi, Mirror Screen-funksjonen med Android Auto, Apple Car Play™, MirrorLink® og Citroën Connect Box.
Nouvelle Berline C4 Cactus Blanc Nacré

MOTORER

Miljøbevisst kjøreglede

Sprek akselerasjon og energisk kjøreglede blir enda sprekere og mer energisk gjennom kombinasjonen av en lett, effektivt plattform og nyeste generasjon motorer. Nyeste generasjon PureTech bensinmotorer, kåret til årets motor, og BlueHDi dieselmotorer oppfyller Euro 6-standarden for reduksjon av NOx-utslipp og drivstofforbruk.

Med sin lynraske, smidige girutveksling er EAT6-girkassen på PureTech 110 S&S-motoren (Automat med start/stopp)en ren fryd for føreren. Nye Citroën C4 Cactus er også tilgjengelig i en PureTech 130 S&S (Manuell med start/stopp) 6-trinns manuell versjon.
Top