Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies). Ved å trykke OK for å bla gjennom nettstedet, samtykker du i vår bruk av informasjonskapsler.

Finn ut mer om informasjonskapsler
Hva ønsker du e- brosjyre på?

Her kan du be om elektroniske brosjyrer.
Merk av nedenfor og velg den modellen du ønsker brosjyre(r) på. Du kan laste de direkte ned eller sende brosjyrene til en e-post.

Lukk

.

OPPLEV HENNE PÅ VIDEO

OPPLEV OG SE NYHETENE

En frisk pust til de små mellomklassebiler! Nye Citroën C3 utstråler et optimistisk og moderne design, som levendegjøres av farger og grafiske komponenter som f.eks. Airbump®. Den unike og uttryksfulle formgiving gjør bilen lett gjenkjennelig i sin klasse.

 

Fra fødselen til hennes første møte med publikum på Paris Motor Show, kan du følge det begivenhetsrike eventyret til nye Citroën C3 på sin Facebook-profil.C3 deler alle livsøyeblikkene på tur med bilder og videoer med sitt ConnectedCAM CITROËNTM !

Connected CAM Citroën ™ : FILM DINE KJØREOPLEVELSER

Gode panoramabilder, uovertrufne utsikter, byturer: Nye C3 innspiller dine kjøreopplevelser med ConnectedCAM Citroën™. Dette systemet har et innebygget kamera i bakspeilet som tar opp det du ser utenfor bilen. Dette kamera er altså vitne til dine daglige kjøreturer:

- Det som skjer foran frontruten, blir tatt opp. System kan altså være nyttig i forbindelse med et uhell.

FLERFARGE KOMBINASJONER

Nye Citroën C3 fås i flere fargekombinasjoner: Almond Grønn, Hvit Banquise, Blå Cobalt, Grå Shark, Grå Aluminium, Rød Rubi, Sort Perla Nera, Orange Power eller Beige Sable … Kombiner disse 9 diskrete eller markante farger med 3 forskellige takfarver (Sort Onyx, Rød Aden, Hvit Opale), som gir helt opp til 36 forskellige kombinasjoner. Hvilken C3 skal du selv ha?
597x507_perso_blur.jpg

NYE CITROËN C3 KAN STYLES SÅ DEN PASSER TIL DEG!

1500x646_Nouvelle_C3_Personnalisation_blur.jpg

Det er adskillige muligheter for å gjøre din nye C3 individuel.  En- eller to-farget*? Med eller uten Airbump®*? Vil du helst ha en hyggelig eller et stilrent interiør*? Velg, hva du foretrekker, blant alle de mulige kombinasjoner!

* Option/avhengig av utstyrsnivå

GRÅ METROPOLITAN (opsjon)

tranche-6_1.228046.74.jpg

Denne stilrene stemning med lyse, fremherskende setetrekk og instrumentbordet uttrykker i al enkelhet velvære og forsterker lysforholdene.

.

RØD URBAN (opsjon)

tranche-6_2.228047.74.jpg

.

Et interiør mettet med energi og vitalitet udstråler dette interiøret, som helt avgjort hører til i et bymiljø, og hvor fargene i tillegg er anvendt på utvalgte steder på setene og instrumentbordet.

HYPE COLORADO (opsjon)

tranche-4.228045.74.jpg

.

På elegant vis kombineres stoff og kunstlær og fører oss inn i et trendy univers.

CITROËN ADVANCED COMFORT®

Nye Citroën C3 er utstyrt med en fantastisk undervogn, et typisk karaktertrekk for Citroën, som absorberer ujevnheder i veien mest muligt. Men det er ikke det hele: Nye Citroën C3 utstråler en samlet følelse av velvære med særdeles komfortable seter, panoramaglasstak (option) og god plass i kabinen (adskillige oppbevaringsrom).
Tranche-7.jpg

PANORAMAGLASSTAK (opsjon)

747x322_Toit_vitré_Panoramique_blur.jpg

Takket være panoramaglasstaket blir hele kupéen opplyst noe som forsterker fornemmelsen av meget god rommelighet. Dette kommer nye Citroën C3’s passasjerer også til gode.
Føreren eller passasjerene kan når som helst endre lysforholdene med takets solgardin.

KOMFORT I KABINEN

747x322_confort_habitable_blur.jpg

Setene er ekstremt komfortable … Du vil opleve det som å være i din egen stue! Denne behagelige fornemmelse forsterkes av det horisontale instrumentbord, som gir et inntrykk av rommelighet og bredde i kupeen.


KJØREHJELP: ALT FOR DIN SIKKERHET

HILL HOLDER

747x322_Démarrage_Pente_C3_blur.jpg

Denne teknologien er en god hjelp til å ta en bakkestart. Den forhindrer uønsket bevægelse av bilen i bakker når bremsepedalen slippes. Hill holderen virker ved heldninger på mer enn 3 % ved å holde bilen i cirka to sekunder.

AKTIVT BLINDSONESYSTEM (Option)

747x322_SAM_Citroen_C3_blur.jpg

Blindsonesystemet viser piktogrammer i sidespeilene, når der befinner seg et kjøretøy i en blind vinkel. Systemet fungerer på samme måte som ryggesensorer og er en vesentlig sikkerhetsfordel, for eksempel på motorveier.

OPPKOBLET NAVIGASJON (Option)

747x322_Navigation_Connectée_Citroen_C3_blur.jpg

Som supplement til den oppkoblede radioen gir navigasjonssystemet også mulighet for å unngå trafikkorker og forbedre navigationen på grunn av forbedrede kart. Kartene for de største byer i Europa vises i FULL 3D, det vil si, at mange bygninger og monumenter allerede vises i 3D

RYGGEKAMERA (Opsjon)

747x322_Caméra_Recul_Citroen_C3_blur.jpg

Ryggekameraet gir mulighet for å se på bilens hovedskjerm hvordan det ser ut bak bilen og om det er klart for å rygge.  Bildet du ser på skjermen er forsynt med farvemerker, som viser, om bilen er nære en hindring. Dette gir et meget godt utsyn, så alle manøvre blir lettere å utføre!

BlueHDi & PureTech bensin

Nye C3 er tilgjengelig med en rekke Puretech bensinmotorer og BlueHDi dieselmotorer, som både er sporty og miljøvennlige.

Med nyeste teknologi innen partikkelfilter og SCR-teknologi tilfredstiller motorene til nye C3 EURO 6 kravene og er like effektive under alle bruksområder.

Top