Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies). Ved å trykke OK for å bla gjennom nettstedet, samtykker du i vår bruk av informasjonskapsler.

Finn ut mer om informasjonskapsler

[cle1: REDIRECTION_DANS Lang:NB] [cle1: SECONDES Lang:NB]

Er du på jakt etter en sporty bil? Da trenger du ikke å lete lenger. CITROËNs SUV-er overbeviser med dristig og moderne design, overlegen komfort, omfattende avansert utstyr (inkludert førerassistentsystemer, multimedietjenester og sikkerhetsutstyr) og enestående veigrep. CITROËN C4 Cactus og CITROËN C4 Aircross er merkets ledende SUV-modeller.

CITROËN C4 CACTUS

Enten du er i byen eller utenfor allfarvei tilpasser denne kompakte SUV-en seg til alle kjøresituasjoner. CITROËN C4 Cactus er både urban og eventyrlysten og har en perfekt balanse mellom design, optimisme og brukervennlighet. Den har også massevis av utstyr for komfort- og sikkerhetsutstyr for fører og passasjerer. Airbumps® som beskytter karosseriet mot små bulker og skraper, sofalignende interiør, smarte og lett tilgjengelige oppbevaringsrom, brede og komfortable seter og et åpent interiør er noen av elementene som bidrar til den gode følelsen.
voiture-compacte-citroen-c4-cactus
Nye C3 aircross desktop

CITROËN C3 AIRCROSS

KOMMER JANUAR 2018

Med sitt kraftige, korte og høye panser skiller den nye C3 AIRCROSS seg ut i SUV-segmentet. Den gir et robust inntrykk, og både foran og bak har den en iøynefallende lyssignatur. Samtidig er ikke designen aggressiv, men har derimot en fin horisontal balanse og sjenerøse konturer. C3 AIRCROSS egner seg like godt i byen som på landeveien, og gjør kort og godt hverdagen litt enklere.
Top