Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies). Ved å trykke OK for å bla gjennom nettstedet, samtykker du i vår bruk av informasjonskapsler.

Finn ut mer om informasjonskapsler

[cle1: REDIRECTION_DANS Lang:NB] [cle1: SECONDES Lang:NB]

STERKE SIDER

Jumper bilde 1800

liste

  • Effektive motorer : 5,1l/100km, 133 g/km CO2 - BlueHDI 115
  • 3 lengder tilgjengelig : L1 (4,60m), L2 (4,85 m), og L3 (5,30 m)
  • Høyde 1,90m
  • Handsfree skyvedører

HER ER SPLITTER NYE JUMPY

 

 

Den nye generasjonen av Citroën Jumpy har fått en utførelse som er mer praktisk, komfortabel og sikker enn før. Den er utstyrt med det siste nye innen førerassistentsystemer og motorteknologi og er den perfekte følgesvennen for proffe «hverdagshelter». Den nye Jumpy fås i tre forskjellige lengder og kan leveres med sideskyvedører med håndfri betjening som ekstrautstyr. Se alle de praktiske funksjonene og noen av de mange bruksområdene i videoen ovenfor.

DESIGN OG FLEKSIBILITET

Citroen Jumpy rouge 2017 red

Designmessig er den nye Citroën Jumpy inspirert av personbiler og SUV-er. Den har myke linjer, og den praktiske utførelsen med stor lastekapasitet gir bilen et selvsikkert og robust utseende. Personligheten? Den er både energisk og trygg. I fronten troner et kort, horisontalt panser over store, høyt plasserte frontlykter som gir god sikt og en sterk tilstedeværelse på veien.

597x597_Polyvalence_Nouveau_Jumpy.jpg

PRAKTISK UTFØRELSE

Den nye Citroën Jumpy har en praktisk utførelse som kan tilpasses til alle behov. Den er funksjonell og brukervennlig og utstyrt med den nye generasjonen av vår robuste, modulbaserte innredning.

Nyttelasten er på inntil 1400 kg, lastevolumet på 6,6 m3, og trekkraften på opptil 2,5 tonn. Den store vektleggingen av fleksibilitet betyr også at den fås med to akselavstander (henholdsvis 2,92 og 3,27 m) og to forskjellige overheng bak (0,80 og 1,15 meter) kombinert med tre forskjellige lengder.

TRE FORSKJELLIGE LENGDER – ALLE LIKE ALLSIDIGE

608x262_longueurs_Citroen_Jumpy.jpg

Den nye Citroën Jumpy fås i tre lengder. I tillegg til L2- og L3-versjonen (henholdsvis 4,95 og 5,30 m) fås bilen også i en helt ny kompakt(L1) og praktisk modell på 4,60 m. Akkurat som L2 og L3 har L1-versjonen en nyttelast på opptil 1400 kg. Kan det være slik at de beste varebilene er de minste?

1,90 M UNDER TAKET

608x262_hauteur_utile_Citroen_Jumpy.jpg

Full kontroll i alle situasjoner! Med en høyde på bare 1,90 m* i L1- og L2-versjonen er den nye Jumpy enkel å parkere i parkeringshus og garasjer, noe som ikke alltid er tilfellet for biler i dette segmentet. Det er slutt på å måtte kjøre flere runder rundt kvartalet og lete etter et sted å parkere fordi inngangen til parkeringshuset er for lav. Dermed sparer du tid og kan parkere nærmere kundene.

(*Ved økt nyttelast - L3-versjonen er på 1,93 m.)

KOMFORT

1500x646_Bien_Etre_Citroen_Jumpy.jpg

Nyt den gode Citroën-komforten! Enten vi snakker om setene, dashbordet eller den behagelige kjøreopplevelsen, har den nye Citroën akkurat det du trenger til jobben – med samme gode komfort som i en personbil. Hver kjøretur blir uanstrengt effektiv!

SKYVEDØRER MED HÅNDFRI BETJENING

Har du hendene fulle? Ikke noe problem. Som noe helt nytt i dette segmentet fås Jumpy med håndfri betjening som ekstrautstyr, slik at du kan å åpne og lukke sidedørene uten å ta i dem. Du stikker ganske enkelt en fot inn under hjørnet på støtfangeren bak, så låses dørene opp, og sidedøren på den siden du står på, åpnes.

Når du har hentet det du skal ha i bilen, kan du lukke og låse bilen på samme måte. Det blir dermed enkelt å laste inn og ut av bilen når du har hendene fulle.

DET BEDRIFTEN DIN TRENGER!

Den nye Citroën Jumpy er den perfekte partneren for fagfolk som ønsker seg en litt enklere hverdag. Den er smart, moderne og funksjonell og utviklet for fagfolk i et bredt spekter av bransjer. Enten du er håndverker eller transportør, og enten du jobber i byggebransjen eller i en servicebedrift, finner du garantert en ny Jumpy som passer for dine behov.
Ung dame med refleksvest holder en varselstrekant

MODUWORK: STØRRE FLEKSIBILITET

Moduwork-systemet består av en spesiallaget skillevegg og et passasjersete som kan vippes opp, slik at du får mer lasteplass på flatt gulv. Lastelengden øker dermed med 1,16 meter, til totalt 4 meter for L3-versjonen. Moduwork omfatter også et nett til sikring av gjenstander under transport, plassert på førersiden.

I tillegg kan bilen fungere som mobilt kontor. Vipp ned midtarmlenet, så får du et svingbart bord med en elastisk og selvklebende stropp som holder PC-en eller nettbrettet på plass. Spesiallagede holdere til smarttelefoner og nettbrett kan kjøpes som tilbehør.
597x597_Moduwork_Nouveau_Jumpy.jpg

DIMENSJONER

Dimensjoner Citroen Jumpy

CITROËN JUMPY er utformet for å oppfylle forventningene til profesjonelle brukere og utmerker seg med enestående ytelse. Designen er omarbeidet og bygger på en helt ny plattform, noe som blant annet vises på den moderne fronten.

597x597_Confort_Roulage_Nouveau_Jumpy.jpg

EN KOMFORTABEL KJØRETUR

Drivverket i den nye Citroën Jumpy sikrer presis styring og utmerket støtdemping og gir en svært komfortabel kjøreopplevelse uansett hva slags vei du kjører på. Nye Jumpy har dessuten et forsterket Pseudo-McPherson-hjuloppheng med stabilisatorstag foran og en ny bakaksel med triangelstag, som tåler belastninger på opptil 1400 kg. Drivverket kan dessuten bygges om til 4x4 Dangel.

OPPBEVARING

608x262_rangements_Citroen_Jumpy.jpg

Du finner utallige oppbevaringssteder i kupeen på den nye Jumpy, deriblant et lavt plassert hanskerom med jack- og 12 V-kontakt, USB-port (avhengig av versjon), et stort oppbevaringsrom under passasjersetet med plass til f.eks. arbeidssko og hjelm, koppholder på dashbordet, et åpent oppbevaringsrom i taket i midten av bilen og to dørlommer som kan romme en flaske på halvannen liter hver.

DESIGN

1500x646_usages_Motorisations_Nouveau_Jumpy.jpg

Avhengig av bedriftens og den enkelte brukerens behov kan den nye Jumpy tilpasses brukermiljøet. Det finnes en Jumpy for alle! 

SMART TEKNOLOGI

1500x646_Techno_Citroen_Jumpy.jpg

Den nye Citroën Jumpy gir også en trygg, enkel og stressfri kjøreopplevelse. I tillegg til praktiske funksjoner som håndfri betjening av dører og tenning har den nye Citroën Jumpy også mye annen teknologi som gjør kjøreturen enklere.

180-GRADERS PARK ASSIST

Citroën Jumpy parkerer mellom trelast

-

Eksklusiv funksjon: Bilder fra ryggekameraet, med 180-graders fugleperspektiv, vises på den 7 tommer store berøringsskjermen. Når bilen nærmer seg en gjenstand, zoomer systemet inn, slik at sjåføren får full oversikt over avstanden via skjermen.

GRIP CONTROL

Grip Control-systemet i Citroën Jumpy

-

Et avansert antispinnsystem som sikrer optimalt veigrep for forhjulene og tilpasser seg underlaget. Grip Control-systemet kan kombineres med Worksite-pakken (større lasteevne, 20 mm høyere hjuloppheng, beskyttelsesplate under motoren) for å gi den nye Jumpy bedre veigrep på vanskelige underlag som byggeplasser, grusveier og skogsbilveier.

HEAD-UP-DISPLAY I FARGER

Heads-up display i Citroën Jumpy

-

Med heads-up display kan du holde blikket på veien samtidig som du får med deg viktig informasjon som aktuell og anbefalt hastighet, innstillinger for fartsholder/fartsbegrenser, navgigeringsdata og kollisjonsvarsel på et transparent felt foran frontruten. En nyhet i dette segmentet!

DEN NYE JUMPY? ALLTID TILKOBLET!

NAC 3D NAVIGASJON

MIRROR SCREEN

Citroën NAC 3D Navigasjon (avhengig av versjon) er navnet på det nye, nettilkoblede 3D-navigasjonssystemet som betjenes med talestyring eller via den 7-tommer store berøringsskjermen. Med Citroën NAC 3D Navigasjon får du tilkoblede tjenester som TomTom Traffic, som gir deg trafikkinformasjon i sanntid og blant annet informasjon om hvor du finner bensinstasjoner og parkeringsplasser og priser for disse, samt en søkefunksjon for interessante steder i nærområdet.

Det er også verdt å merke seg faresonefunksjonen, som indikerer steder med økt ulykkesrisiko.

Vil du høre på musikk på smarttelefonen, eller trenger du kjøreanvisninger? Det er enkelt og intuitivt med Mirror Screen (krever en kompatibel telefon). De kompatible appene vises på den 7 tommer store berøringsskjermen.

Mirror Screen fungerer med Apple CarPlay™ og MirrorLink®.

ALLE SIKKERHETSFUNKSJONENE DU TRENGER

Aktiv Cruise Control

Citroën Jumpy kjører bak en annen Citroën Jumpy

Den aktive fartsholderen tilpasser bilens hastighet etter hastigheten til bilen foran. Det automatiske systemet kan redusere farten til 20 km/t ved kun å påvirke gasspedalen.

Blindsonevarsler

Blindsonevarsler på Citroën Jumpy

Blindsonevarsleren varsler deg med et gult lys i hjørnet på sidespeilet når et kjøretøy befinner seg i blindsonen din. Systemet aktiveres av fire sensorer på fremre og bakre støtfanger og fungerer i hastigheter fra 12 til 140 km/t.

Trafikkskiltgjenkjenning

Citroën Jumpy sitt trafikkskiltgjenkjenningskamera

Denne nyheten fungerer ved hjelp av et kamera plassert øverst i frontruten. Føreren holdes hele tiden oppdatert om fartsgrensene. Når et fartsgrenseskilt er registrert, kan du ganske enkelt trykke på en knapp, så stilles fartsholderen inn på anbefalt hastighet.

Active Safety Brake

Rød Citroën Jumpy kjører på veien

Dette systemet aktiveres ved hjelp av flerfunksjonskameraet øverst i frontruten.  Det reduserer personskadene ved et eventuelt sammenstøt ved å bremse før føreren reagerer i følgende situasjoner:

- i hastigheter fra 0 til 30 km/t for å unngå en kollisjon med stillestående eller bevegelige gjenstander eller fotgjengere

- i hastigheter over 30 km/t for å redusere farten før sammenstøtet

KONTROLL PÅ BUDSJETTET

1500x646_usages_Motorisations_Nouveau_Jumpy.jpg

Den nye Citroën Jumpy fås med dieselmotorer i Euro-6 BlueHDi-serien. Eksosanlegget på den nye motorgenerasjonen som merket lanserte i slutten av 2013, har i tillegg til lavere CO2-utslipp gitt en dramatisk reduksjon i nitrogenoksidutslippene (NOx). SCR-katalysatoren, som er montert før partikkelfilteret, er det eneste etterbehandlingssystemet som makter å kutte NOx-utslippene med hele 90 % samtidig som det reduserer CO2-utslippene med opptil 4 %.

FORBRUK

608x262_Conso_Jumpy.jpg

Nedenfor finner du en oversikt over forbruk og CO2-utslipp ved blandet kjøring for dieselversjonene av den nye Citroën Jumpy (XS-modellen):

- BlueHDi 95 BVM (70 kW – 210 Nm ved 1750 o/min): 5,5 l per 10 mil og 144 g CO2 per km

- BlueHDi 95 S&S ETG6 (70 kW – 240 Nm ved 1750 o/min): 5,2 l per 10 mil og 135 g CO2 per km

- BlueHDi 115 S&S BVM6 (85 kW – 300 Nm ved 1750 o/min): 5,1 liter per 10 mil og 133 g CO2 per km

UTSLIPP

608x262_Emissions_Jumpy.jpg

- BlueHDi 120 BVM6 (90 kW – 340 Nm ved 2000 o/min): 5,5 l per 10 mil og 144 g CO2 per km

- BlueHDi 120 S&S BVM6 (90 kW – 340 Nm ved 2000 o/min): 5,3 l per 10 mil og 139 g CO2 per km

- BlueHDi 150 S&S BVM6 (110 kW – 370 Nm ved 2000 o/min): 5,3 l per 10 mil og 139 g CO2 per km

- BlueHDi 180 S&S EAT6 (130 kW – 400 Nm ved 2000 o/min): 5,8 l per 10 mil og 151 g CO2 per km

Top