Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies). Ved å trykke OK for å bla gjennom nettstedet, samtykker du i vår bruk av informasjonskapsler.

Finn ut mer om informasjonskapsler

Kjære medlem i Den norske tannlegeforeningen

Vi er stolte av over å ha inngått en avtale med Den norske tannlegeforeningen som gir deg som medlem og ansatt gode betingelser ved kjøp av Citroën.

 

En forutsetning for å oppnå gunstige betingelser på Citroën er at du må medbringe en bekreftelse på ditt medlemskap til bilforhandler. Send mail til post@tannlegeforeningen.no for å motta bekreftelse på dette

 

Rabatter beregnes av bilens pris inkludert fabrikkmontert utstyr ekskl. engangsavgift/registreringsavgift. Rabattene gjelder ikke for kampanjemodeller og spesialprisede modeller. For slike modeller kan det på forespørsel gis pristilbud i hvert enkelt tilfelle.

 

Lokale levering- og klargjøringskostnader kommer i tillegg og faktureres av forhandler. Frakt tillegges avhengig av uttakssted.

Vi er stolte av over å ha inngått en avtale med Legeforeningen, som gir deg som medlem gode betingelser ved kjøp eller leasing av Citroën.En forutsetning for å oppnå gunstige betingelser på Citroën er at du må medbringe en bekreftelse på ditt medlemskap til bilforhandler. Send mail til post@tannlegeforeningen.no for å motta bekreftelse på dette

 

Rabatter beregnes av bilens pris inkludert fabrikkmontert utstyr ekskl. engangsavgift/registreringsavgift. Rabattene gjelder ikke for kampanjemodeller og spesialprisede modeller. For slike modeller kan det på forespørsel gis pristilbud i hvert enkelt tilfelle.

Lokale levering- og klargjøringskostnader kommer i tillegg og faktureres av forhandler. Frakt tillegges avhengig av uttakssted.

 

Vi håper vi hører fra deg og vil følge deg opp på beste måte!

Hva ønsker du e- brosjyre på?

Her kan du be om elektroniske brosjyrer.
Merk av nedenfor og velg den modellen du ønsker brosjyre(r) på. Du kan laste de direkte ned eller sende brosjyrene til en e-post.

Lukk
Top