Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies). Ved å trykke OK for å bla gjennom nettstedet, samtykker du i vår bruk av informasjonskapsler.

Finn ut mer om informasjonskapsler

[cle1: REDIRECTION_DANS Lang:NB] [cle1: SECONDES Lang:NB]

DESIGN

MANGE FARGER Å VELGE MELLOM

CITROËN C4 Cactus kan leveres i mange forskjellige farger og kombinasjoner av lakk og Airbump®. Selve Airbump® fås i fire forskjellige farger (Dune, Chocolate, Sort og Grå) og lakken i hele elleve ulike.

DETALJER

LYSSIGNATUR

C4 Cactus - Signature lumineuse

Foran finner du en avansert lyssignatur der de smale frontlyktene som er innebygd i Airbump®, fremheves av LED-kjørelys. Baklyktene med 3D-effekt gjør helheten komplett.

Denne todelte lyssignaturen har blitt et av CITROËNs varemerker.

EN BIL MED SÆRPREG

747x322-Barres-toit.jpg

Citroën C4 Cactus skiller seg ut visuelt med uvanlige designelementer som fremhever bilens funksjoner. De stilige og praktiske takbøylene og de spesielle Airbump®-panelene som beskytter mot små bulker og riper, er bare to eksempler.

CITROËN C4 CACTUS – MÅL

mesures_CACTUS_1500x344.jpg

Citroën C4 Cactus er 4,16 m lang med en akselavstand på 2,60 m, det samme som Citroën C4. I tillegg til rekordstor plass og usedvanlig høy komfort kan den kompakte bilen skilte med følgende:

  • en romslig og trivelig kupé
  • et stort bagasjerom på 358 liter
  • høyde på 1,48 m og en strømlinjeformet og aerodynamisk svært gunstig profil
  • korte overheng med hjulene plassert i de fire hjørnene

520x286_C4_Cactus_RipCurl-v2.jpg

Vi presenterer
C4 Cactus Rip Curl

Citroën og det verdenskjente surfemerket Rip Curl har gått sammen om å skape C4 Cactus Rip Curl.

Unike designelementer inn- og utvendig gjenspeiler modellens eventyrlystne natur. Den nye C4 Cactus har fått Rip Curl-grafikk på skjermene og C-stolpene, hvite takbøyler og speilhus, oransje sikkerhetsbelter, oransje detaljer på høyttalerne og gulvmatter med oransje detaljer. Den perfekte bilen for alle som er opptatt av fritid og velvære.

VELVÆRE

1500x646_Bien_Etre_C4_Cactus.jpg

Skreddersydd for innvendig komfort. Brede, sofainspirerte seter, smarte og lett tilgjengelige oppbevaringsrom for alle passasjerene og en åpen kupé med en hyggelig atmosfære. C4 Cactus gir lyst til å tilbringe tid sammen.

597x400_effet_sofa-v2.jpg

"FÅR DU SOFAFØLELSEN?"

De store forsetene i Citroën C4 Cactus er utformet for å gi en hjemmekoselig sofafølelse.

De romslige setene er trukket med stoff eller delskinn, avhengig av versjon. De brede forsetene i Citroën C4 Cactus er utformet for å gi en hjemmekoselig sofafølelse. Målet er enkelt: maks. komfort.

Så slapp av og kjør.

TOP BOX: OPPBEVARINGSROMMET SOM ER UTFORMET SOM EN KOFFERT

 

Skulle du ønske at hanskerommet var lett tilgjengelig fra oversiden av dashbordet? Prøv Top Box! Top Box har masser av plass (8,5 liter) og er det perfekte stedet å oppbevare ting du må ha fatt i raskt. Plasseringen er mulig fordi kollisjonsputen sitter i taket.

Toit pano-v3.jpg

PANORAMATAK:
SLIPP LYSET INN!

CITROËN C4 Cactus er utstyrt med et panoramatak som slipper godværet inn i bilen.

Det usedvanlig store glasstaket har gode varmeisolerende egenskaper og filtrerer solstrålene slik at et behagelig lys slipper inn i kupeen. Overoppheting av kupeen hører fortiden til!

Passasjerene i C4 Cactus vil garantert sette pris på at dagslyset strømmer inn og lyser opp interiøret.

TENK KOFFERT!

202126.jpg

Stilen er både elegant og avslappet. Med sine finurlige detaljer med klare referanser til eksklusive reiseeffekter og kofferter setter Citroën C4 Cactus deg i reisemodus.

HARMONISK INTERIØR

747x322-citroen-c4-cactus-confort-suspension.202128.jpg

Velg mellom tre interiørmiljøer: Sort/Grå, Sort/Lilla og Habana Brun. Alle miljøene har fint avstemte farger som er harmonisk gjennomført i kupeen.

SMART TEKNOLOGI

Tableau de bord C4 cactus inside

Citroën C4 Cactus er full av teknologiske løsninger for velvære og sikkerhet. Førerassistentsystemene er til uvurderlig hjelp i hverdagen

597x457_tablette_tactile_2.jpg

"ALT STYRES MED ET TRYKK PÅ BERØRINGSSKJERMEN "

100 % digitalt og 100 % intuitivt. Alle betjeninger i Citroën C4 Cactus er tilgjengelige fra berøringsskjermen. Den sju tommer store skjermen med sju berøringsknapper er standardutstyr og gir tilgang til alt av funksjoner med et kjapt trykk.

Herfra kan du håndtere mediekilder og navigasjonsfunksjoner (se på kartet, vise fartsgrenser, få informasjon om trafikkforhold) og styre det automatiske klimaanlegget og telefonen din (Bluetooth-basert håndfrifunksjon, tilgang til kontaktlister, bilder av kontakter, osv.).

NY EAT6-GIRKASSE

EAT6 (Efficient Automatic Transmission 6) er en sekstrinns automatgirkasse som er utviklet for å gi maksimal kjøreglede. Den har dessuten samme drivstofforbruk som de beste manuelle girkassene på markedet.Med EAT6 oppnår du et optimalt drivstofforbruk uten at det går på bekostning av det viktigste: kjørekomforten! Det er mindre vibrasjoner når bilen står stille og mindre sjenerende støy. Det går kort sagt som på skinner! (Tilgjengelig fra Mai 2017)
1500x646_C4_Cactus_EAT6

TEKNOLOGI SOM GJØR HVERDAGEN ENKLERE

300x395_DNR_Easy_Push_C4_Cactus.jpg

EASY PUSH

På den clutchfri ETG-girkassen har den tradisjonelle girspaken måttet vike plassen for det såkalte Easy Push-systemet. Systemet består av en enkel betjening med tre knapper: Trykk på D (“drive”), N (“neutral”) eller R ("reverse)

2017_magic_washC4 Cactus

AIRBAG I TAKET

“Airbag in Roof” er en verdens første system der forsetepassasjerens kollisjonspute er plassert i taket, noe som betyr at det er frigjort plass i dashbordet. Kollisjonsputen utløses langsmed frontruten, og forsetepassasjerens sikkerhets ivaretas.

300x395_Magic_Wash_C4_Cactus.jpg

MAGIC WASH

Med Magic Wash er vindusspylerdysene bygd inn i enden av vindusviskerbladene. Det gir en renere frontrute, mindre søl på panseret og et lavere forbruk av vindusspylervæske!

597x544_gripcontrol_2.jpg

GRIP CONTROL
5 MODUSER

STANDARD: Modus beregnet på kjøring ved fine forhold på kystveier, svingete fjellveier eller lange, slake motorveier – eller i trendy bykvartaler. Kjøremodusen er tilpasset normale kjøreforhold der veigrepet er godt.
SAND: I denne modusen sendes kraften til begge forhjulene samtidig, slik at bilen kan ta seg fram på mykt underlag med mindre risiko for å kjøre seg fast i sanden.
OFFROAD: Denne modusen er utviklet for trygg ferdsel på glatt underlag (søle, vått gress, grusveier osv.). Fungerer som en differensialsperre og gjør bilen i stand til å ta seg fram under vanskelige forhold.
SNØ: I denne modusen tilpasses til enhver tid dreiemomentet for| hvert av drivhjulene i henhold til veigrepet, slik at du kan kjøre trygt på snøføre uten å være redd for ubehagelige overraskelser.
ESP AV: Deaktiverer ESP (fungerer i hastigheter opptil 50 km/t).

FØRERASSISTENTSYSTEMER: SE VIDEOEN HVIS DU VIL VITE MER OM HVORDAN DE FUNGERER.

PARKERINGSASSISTENT

RYGGEKAMERA

BAKKESTARTASSISTENT

STATISKE KURVELYS

 

 

Citroën C4 Cactus’ parkeringsassistent finner automatisk en plass og hjelper deg å parkere. Du styrer bare gasspedalen og bremsene.

 

Parkering er ikke lenger noe stressmoment. Det sørger ryggekameraet for ved å vise området bak bilen på bilens 7-tommers berøringsskjerm. Se hvordan i videoen!

1500x646_Camera_de_recul_C4Cactus

Bakkestartassistenten holder automatisk bremsene inne i to sekunder, slik at du enkelt kan starte bilen i stigninger på over 3 %.

demarrage-en-pente_C4_Cactus

De statiske kurvelysene gir en ekstra lyssøyle i innersving, slik at du ser bedre, og mørkekjøringen blir tryggere.

MOTOR

DIESEL BLUEHDI

BENSIN PURETECH

.

.

PureTech-serien med tresylindrede motorer har et drivstofforbruk og et CO2-utslipp som ligger rundt 18 % lavere enn forrige generasjon motorer (fra bare 98 g per kilometer), uten at det går på bekostning av ytelsen. Motorene bygger på det aller siste innen teknologi, i tillegg til å gi rask respons, utgjør de et godt miljøvalg.

Av hensyn til innsynsprinsippet er alle CITROËNS biler underlagt reelle forbrukstester. Testene utføres ute på veien, med en kombinasjon av bykjøring, landeveiskjøring og kjøring på motorvei.
Bilene testes på offentlige veier ved normale trafikkforhold og med passasjerer og bagasje i bilen.

Du finner resultatene av testene her.

 

 

 

Top