COVID-19 | Informasjon knyttet til Koronaviruset.

LES MER

Du vil bli videresendt om X sekunder [cle1: SECONDES Lang:nb]

Citroën C-Zero – elektrisk bybil

Den helelektriske bybilen

En bybil konstruert for bykjøring: kompakte mål, hurtig lading og tilstrekkelig rekkevidde for alle daglige kjøreturer. Alt dette i en rolig atmosfære som får deg til å glemme byens larm. En bil fullstappet med teknologi og kreativitet for å takle fremtidens utfordringer


Kampanjepris kr 149.900,-SPAR: 20.000,-

citroen-c-zero.150510.png

Liste over sterke sider

  • Helelektrisk teknologi
  • Null drivstoff på en strekning opp til 150 km (NEDC)
  • Null CO2-utslipp på veien
  • Null støy under reisen
  • Forvarming
  • Hurtiglading
  • Kompakt og enkel å håndtere for bykjøring

Helelektrisk teknologi

Glem bensinstasjoner! Citroën C-Zero drives av en elektromotor som produserer 49 kW (eller 67 HK) med strømforsyning fra et litium-ion-batteri med en kapasitet på 14,5 kWh.
Dette batteriet leverer nødvendig strøm til motoren, klimaanlegget og oppvarmingen.
C-Zero har en topphastighet på 130 km/t og en rekkevidde på opp til 150 km, for det meste tilstrekkelig for dine daglige behov.

abc

Forbløffende lett

  • For å starte bilen er det bare å vri om tenningsnøkkelen. Ingen motorstøy. Bare et lydsignal som sier at bilen er klar til å kjøre.
  • Til kjøringen: en gasspedal og en bremsepedal.
  • Bilens rekkevidde: En indikator viser hvor mye energi du bruker/produserer på et gitt tidspunkt, og på den måten kan du tilpasse kjørestilen for å optimere batteriladingen.

Lademoduser

Hjemme fra kontakt i huset

abc

Du plugger bare kabelen som følger med, inn i en vanlig 220 V-stikkontakt. Opplading av Citroën C-Zero tar mellom 6 og 11 timer, avhengig av strømstyrken.

Fra en spesiell ladestasjon

abc

Hurtiglading av batteriet tar bare 30 minutter (80 % ladet) fra en spesiell ladestasjon som leverer enfaset 125 A strøm.

Med bevegelsesenergi

abc

Under oppbremsing fungerer motoren på Citroën C-Zero som en generator og omdanner bilens bevegelsesenergi til elektrisk energi som leverer strøm til batteriet.

En banebrytende bil

Utvendig styling

abc

Citroën C-Zero er mer enn en helelektrisk bil. Den er en bybil med dristig styling.
De rene designlinjene, flytende kurvene, lett konvekse taket og de store vinduene gjør Citroën C-Zero til en kompakt bil med svært særpreget styling.

Kupé

abc

Det ryddige instrumentbordet omfatter lydsystemet og styringen av klimaanlegget. Helhetsutformingen er designet for å være både praktisk og intuitiv.
Kom om bord og se hvordan den elektriske motoren frigjør mer plass for alle. Til tross for de kompakte målene er Citroën C-Zero er ekte fireseter med et praktisk 166 liters bagasjerom.

DIMENSJONENE TIL C-ZERO

LENGDE:

3475 mm

BREDDE:

1475/1792 mm

HØYDE:

1608 mm

VOLUM:

166 / 860 Liter

C-ZERO

Top