INFORMASJON KNYTTET TIL KORONAVIRUSET.

LES MER

Du vil bli videresendt om X sekunder [cle1: SECONDES Lang:nb]

.

UTFORSK CITROËN C3

Det blåses nytt liv i de kompakte kombibilene! Fasjonable Citroën C3 er karakteristisk med sitt trendy og optimistiske design, og er prydet med fargerike detaljer og grafiske elementer som Airbump®-panelene. Den uttrykksfulle og unike formen gjør den unik og gjenkjennbar i kombibil-segmentet. Opplev stil, personalisering, Citroën Advanced Comfort®, ny teknologi, og ConnectedCAM Citroën™ i seks videoer om Citroën C3.

 

DESIGN

1500x500_Citroën_C3-Design_v2.jpg

Kjærlighet ved første blikk! Den unike formen til C3 kommer som følge av en karismatisk front med generøse kurver, noe som gir en kraftfull og energisk holdning. Myke linjer, visuelle signaturer og unike farger gjør den til en trendy og «pop» bilmodell. C3 gjør deg fri og matcher dagens trender!

DIMENSJONER: KJØR OVERALT!

Med en begrenset lengde på 4 meter, er nye C3 spesielt fleksibel og enkel å håndtere. Noe man merker veldig godt i byen.

Den har 5 dører og 5 seter, noe som gjør den praktisk i alle situasjoner!

  • Lengde: 3,99 m
  • Bredde: 1,74 m
  • Høyde: 1,47 m
  • Akselavstand: 2,54 m
  • Bagasjeromsvolum: 300 l
Hånd med målestokk måler en Citroën C3

LYSSIGNATUR

747x322C3_signature_lumineuse.jpg

Fronten og panseret til nye Citroën C3 løftes av bilens to-lags lyssignatur. Den doble kromgrillen og sparrene strekker seg ut til kjørelysene i LED, med sine sirkelformede designlykter under. Den beskyttende støtdemperen glir sømløst inn med resten av karosseriet, og forsterker høyde- og breddefølelsen i fronten. Det gir en følelse av frihet. Fargedetaljer rundt tåkelysene byr på det lille ekstra!

FLYTENDE TAKDESIGN

747x322_Citroën_C3_toit_biton_v4.jpg

Flytende takdesign er et av triumfkortene til nye Citroën C3. Taket separeres fra resten av bilen med sorte pillarer. Velg blant 3 ulike farger som forsterker de dynamiske linjene til nye C3. De balanserte proporsjonene mellom karosseripanelene og glasserte områder vitner om en trygg karakteristikk. Selvsikker. Rolig. Fredfull.

597x300_stickers_toit_C3

DEKOR PÅ TAKET

For mer tilpasning, kan du velge dekor på taket som vil gi en mer individuell utforming av din Citroën C3. Den finnes i hvit eller svart, og er svært motstandsdyktig mot vann og slitasje
Airbump nouvelle citroen C3 new

Airbump® : ET DESIGN
SOM SPRETTER TILBAKE!

Airbump®-panelene (luftfylte puter med ripe-sikker overflate, slik som C4 Cactus) er et signaturtrekk ved Citroën, og tilbyr personalisering og stil såvel som beskyttelse av bilen.

Airbump®-panelene består av termoplastisk polyuretan, et materiale som motstår slitasje, og som beskytter mot sollys, vann, riper, osv.

Hvert enkelt panel er posisjonert med luftfylte puter ved bunnen av dørene for å beskytte bilens mest sårbare områder i et urbane miljø. Airbump®-panelene kommer i hvite eller røde motiver, avhengig bilutgaven.

LEK MED FARGEKOMBINASJONER

Velg mellom et bredt spekter av ulike farger til C3: Grønn Almond, Hvit Banquise, Blå Cobalt, Grå Shark, Grå Aluminium, Rød Rubi, Sort Perla Nera, Orange Power, eller Beige Sable…

Kombiner disse fargene med en av de tre takfargene (Sort Onyx, Rød Sport, eller Hvit Opal), og du har 36 mulige fargekombinasjoner etter din preferanse. Disse mulighetene byr på en tvist til den klassiske fargen, eller, hvis du ønsker, en pop karosserifarge med et mørkt tak. Disse kombinasjonene forsterker stilen til C3. Så…hvilken C3 skal du skaffe deg?
597x507_perso_blur.jpg

SKAP DIN EGEN STIL

1500x646_Nouvelle_C3_Personnalisation_blur.jpg

Det finnes mange personaliseringsmuligheter for nye C3. Bi-ton eller monoton? Med eller uten Airbump®-paneler? Koselig eller raffinert interiørstemning? Ta et valg fra alle de mulige kombinasjonene!

VELVÆRE

Citroen C3 interiør

Nye C3 isolerer deg fra stresset på veien. Det er som å være i en kokong. Utsiden filtreres vekk. Med en gang du stiger inn i bilen føler du velvære takket være setene, som både er stilige og komfortable, panoramataket som svøper kupeen i lys, og smarte lagringsplasser. Et konsistent design som danner en komfortabel boble. Nye C3 gir deg muligheten til å føle deg som hjemme når du sitter bak rattet.

597x500_Nouvelle_Citroën_C3_coffre_v2.jpg

INTERIØRPLASS
OG SMART LAGRING

Bilens mange lagringsrom er designet på de mest funksjonelle måtene. C3 har smarte lagringsplasser sentralt i bilen som frigjør så mye plass som mulig, i tillegg til store lagrinsplasser på frontdørene.

Den lyse fargen på lagringsplassene har som hensikt å kontrastere tingene du lagrer der, slik at de blir enklere å finne. Til sist finner man et kompromissløst bagasjerom med en lagringsplass på nærmere 300 liter.

STILIG MATERIALE!

1500x500_Citroën_confort_intérieur_v2.jpg


Passasjersiden kombinerer mengder med raffinerte elementer og myke former. Denne harmoniske koherensen finner man også i stylingen til dørene, setene, og dashboardet. Lyse tekstiler i høykvalitetsmateriale skaper en visuell kontinuitet som gir en varm velkomst.

Interiøret er inspirert fra utenfor kjøretøyverdenen, med "baggasje" stil på dørhåndtakene og tekstil på dashboardet.

PANORAMA-SOLTAK

Grønn Citroën C3 med panoramatak

Panorama-soltaket i Citroën C3 åpner opp kupeen med naturlig lys. Foruten naturlig lys betyr det bedre oversikt og et vakkert skue for alle passasjerer. Interiøret føles mer romslig og åpent, samtidig som man har muligheten til å bestemme intensiteten til lyset som slippes inn gjennom solskjermene.

HJEMMEFØLELSE I KUPEEN

Klimaanlegget i Citroën C3

Innsiden av bilen vil føles som din egen stue! Velværen forsterkes av det horisontale dashboardet – det gir en følelse av romslighet og bredde i kupeen.

INNBYDENDE SETER

Kupeen i Citroën C3

Setene i C3 er et resultat av hardt arbeid. God bredde og generøs plass sørger for komfort, samtidig som de beholder en moderne stil. Du får en fin velkomst og god korsryggstøtte. Disse setene byr på enestående komfort takket være materialet de er skapt av.

DIMENSJONENE TIL C3

LENGDE:

3996 mm

BREDDE:

1749/2007 mm

HØYDE:

1474 mm

VOLUM:

589 / 936 Liter

INTELLIGENT TEKNOLOGI

Nye c3 interiør


Citroën C3 er også synonymt med fasjonabel teknologi. Som den første i verden tilbyr Citroën ConnectedCAM Citroën™, et tilkoblet HD-kamera. C3 tilbyr også et spekter av ulikt utstyr som gjør livet lettere for sjåføren: 3D-tilkoblet navigasjon med stemmegjenkjenning, ryggekamera, advarselsystem for filskift, og blindsone-overvåkning.

FILM KJØREOPPLEVELSEN

Dame med vintagekamera og en Citroën C3

 

Med ConnectedCAM Citroën™ i nye C3, kan du filme og ta bilder av spektakulære omgivelser, spesielle landskap, eller bymiljøer. Det nye systemet bruker et kamera som sitter bak bakspeilet i bilen og filmer det føreren ser gjennom frontruten. Den byr på en videologg av dine kjøreturer, og du er kun ett klikk unna å ta et bilde du kan dele på sosiale medier. Kameraet filmer og lagrer det som skjer foran deg, så den kan også tilby verdifull informasjon i tilfelle det skulle skje et uhell.

 

ALT FOR Å GJØRE KJØRETUREN ENKEL FOR DEG

Apple Carplay

Denne teknologien (avhengig av versjon) kan du koble til din smarttelefon og speile de viktigste Appene til touch-skjermen i bilen. Fungerer med Apple CarPlayTM, Android Auto og MirrorLink®.

Citroën C3 kjører i mørket og gjenkjenner skilt

Dette systemet gjenkjenner fartsgrensen på skiltene og gir denne informasjonen videre til føreren. Denne hastigheten kan videre bli brukt i forbindelse med cruise control. Systemet virker på alle fartsgrenser, og det ser også endringer eller skilter som indikerer slutten av en fartsgrense.

Jente med solbriller ligger foran en Citroën C3

Føler du deg litt sliten? Dette systemet forteller deg når det er på tide å ta en pause. Advarselen sendes automatisk ut hvis du har kjørt i mer enn to timer over 65 km/t. Denne advarselen gjentas deretter hver time uten pause.

Citroën C3 står parkert ved en betonginstitusjon

Ryggekameraet viser sikten bak på bilens touch-skjerm når bilen er satt i revers. Sikten blir forsterket med fargelinjer som viser avstanden til et hvilket som helst objekt. Skikkelig oversikt som forenkler ryggemanøvre!

Citroën C3 sidespeil med blindsoneovervåkning

Med systemet vårt som overvåker blindsonene får du oversikt over kjøretøy som befinner seg i blindsonen. Systemet bruker et lys i speilet i dørene, og fungerer i prinsippet på samme måte som en ryggesensor. Dette er et viktig sikkerhetstiltak på for eksempel motorveier.

Illustrasjon av filskiftvarslingssystem

Filskift-varsleren motvirker tretthet eller mangel på oppmerksomhet bak rattet over 80 km/t. Når bilen krysser den hvite linjen uten at indikatoren er aktivert, sender systemets kontrollenhet (ECU) en varsel. På denne måten blir du advart med lyd og bilde når du går over streken.

747x400_active_safety_brake

Active Safety Brake fungerer som et nødbremsesystemet som minimerer risikoen for sammenstøt. Systemet er aktivt fra 5 km/t og registrerer faste eller bevegelige biler, samt fotgjengegere.

BlueHDi DIESEL OG PureTech BENSINMOTORER

C3 er utstyrt med nyeste generasjon PureTech bensinmotorer og BlueHDi dieselmotorer, som er både effektive og økonomiske. Bensinutgaven av C3 er tilgjengelig med manuelt gir og du kan velge mellom 3-sylindret motor med PureTech 68, 82, eller 110 (Stop & Start). Kåret til årets motor 2015, 2016 og 2017! Dieselutgaven er tilgjengelig med manuelt gir og motor med BlueHDi 75- eller 100-teknologi (Stop & Start). For å ha den beste kjørekomforten, vil C3 være tilgjengelig med EAT6 automatgir rett etter lansering.

Olivengrønn Citroën C3 kjører på veien
Top