INFORMASJON KNYTTET TIL KORONAVIRUSET.

LES MER

Du vil bli videresendt om X sekunder [cle1: SECONDES Lang:nb]

DESIGN

1500x430-SpaceTourer-Evasion.329211

Citroën SpaceTourer kan brukes til det meste.
Den er en allsidig flerbruksbil som rett og slett gjør hverdagen enklere. Her er det plass til familie og venner i en bekvem og fleksibel kupé. Den utvendige designen gir denne store bilen et imøtekommende utseende.

MÅLENE TIL CITROËN SPACETOURER

LENGDE:

mm

BREDDE:

mm

HØYDE:

mm

VOLUM:

Liter

EN STØRRELSE FOR ALLE UTFORDRINGER

STOR OG STILFULL

575x300-SpaceTourer-Longueurs.326086

Citroën SpaceTourer leveres i tre lengder (XS: 4,60 meter, M: 4,95 meter og XL: 5,30 meter) inkludert en kompakt versjon med opptil åtte seter.  

1,90 UNDER TAKET

575x354-SpaceTourer-Hauteur.326078

Du kan kjøre Citroën SpaceTourer inn i alle parkeringshus.
Størrelsen og svingradiusen gjør bilen smidig og behagelig å kjøre på både landeveien og i byen.

SE VIDEOEN MED CITROËN SPACETOURER

Citroën SpaceTourer leveres med syv lakkfarger: Black Perla Nera, Rich Oak Brown, Platinium Gray, Steel Gray, Tourmaline Orange, Sand og White Ice.


CITROËN ADVANCED COMFORT

1500x430-SpaceTourer-Wild.326114

Den romslige kupeen til Citroën SpaceTourer er designet for høy komfort på alle sitteplasser. Det gjør at du og passasjerene dine kan slappe av på både lange og korte turer.

HØY KJØREKOMFORT

Førerplassen er utformet med moderne instrumenter og en 7-tommers berøringsskjerm. Her har du lett tilgang til alle funksjoner inkludert betjening av varme, oppbevaringsrom, knapper for åpning skyvedørene m.m.

575x200-spacetourer-tableau-de-bord.329961.73
575x200-spacetourer-confort.329958.73

INNBYDENDE KUPÉ

Setetrekkene er i myke, varme materialer som gjør dem behagelige å sitte i. Passasjerene på andre seterad kan nyte kjøreturen i separate forskyvbare seter (ekstrautstyr) som kan legges ned. Disse setene leveres med komforthodestøtter og armlener.

TODELT PANORAMATAK

220942.74

Det todelte panoramataket slipper masse naturlig lys inn i kupeen til Citroën SpaceTourer. De to delene kan dekkes separat av hver sin solskjerm.I midten er det en komfortmodul med luftdyser for klimaanlegget.
Når det er mørkt ute, skaper LED-lys en harmonisk stemning i kupeen.

SKYVEDØRER MED HÅNDFRI BETJENING

221059.74

Du trenger bare bevege foten under hjørnet på støtfangeren bak for å låse opp skyvedøren på den på siden du er. Deretter åpnes døren automatisk. Du kan også bruke denne smarte, praktiske løsingen til å lukke og låse bilen.

ÅPNING AV BAKRUTEN

220989.74

Citroën SpaceTourer er full av smarte løsninger. Bakruten kan åpnes, noe som gjør det ekstra enkelt å legge ting i bagasjerommet eller hente en jakke. Det er praktisk på steder der det er for trangt til å åpne bakluken.

FLEKSIBEL KUPÉ

1500x430-SpaceTourer-Modularity.329600

Du kan tilpasse Citroën SpaceTourer etter behov.
      ● På andre og tredje seterad kan 2/3–1/3-baksetene forskyves uavhengig av hverandre for  å gi passasjerene nok benplass.
      ● Seteryggen på alle passasjersetene, inkludert passasjersetet foran, kan legges ned separat slik at du kan frakte større gjenstander.
      ● Det er enkelt å ta baksetene ut av bilen når du har behov for det. Da får du et flatt gulv og et bagasjeromsvolum på 3397 (XS) til 4554 liter (XL).

Du kan også velge en 7-seterversjon for maksimal sittekomfort. Den har to separate seter som kan forskyves og snus, på andre seterad i stedet for 2/3–1/3-setene. Alle baksetene har ISOFIX-fester for sikkert feste av barneseter.

TEKNOLOGI

1500x430-SpaceTourer-Highway.326115

De praktiske funksjonene til Citroën SpaceTourer gjør hverdagen enklere og tryggere. De 16 sikkerhets- og førerassistentsystemene omfatter blant annet nøkkelløs adgang og start, head-up-fargedisplay, adaptiv fartsholder og aktiv nødbremsassistent. 

ALLTID PÅ NETT I SPACETOURER

575x200-spacetourer-connectnav.329959.73

CONNECT NAV

Citroën Connect Nav er et 3D navigasjonssystem med nettilgang i sanntid. Du betjener systemet med 7-tommers berøringsskjermen eller stemmestyring. Citroën Connect Nav leveres med nettjenester som TomTom Traffic med sanntidsinformasjon om trafikken samt plassering av og priser på bensinstasjoner og parkeringsplasser. Du kan også få varsler om risikosoner og forbigående farer langs kjøreruten.

MIRROR SCREEN

Mirror Screen gjør det enkelt å lytte til musikk fra smarttelefonen i bilen. Kompatible apper vises og betjenes intuitivt på den 7-tommers berøringsskjermen i bilen.
Mirror Screen er kompatibel med Apple CarPlayTM, Android Auto og MirrorLink®.

575x200-spacetourer-mirrorscreen.329960.73

16 FØRERASSISTENTSYSTEMER

MOTOR

YU

Citroën SpaceTourer leveres med fire motorer som alle har BlueHDi dieselteknologi. Denne nye motorgenerasjonen reduserer utslippet av nitrogenoksider (NOx) og CO2 samtidig som drivstofforbruket senkes. Understellet sørger for høy retningsstabilitet og kjørekomfort på alle typer vei.

5-STJERNERS FLERBRUKSBIL

573X300-SpaceTourer-EuroNCap

Citroën SpaceTourer har oppnådd toppresultat med fem stjerner i Euro NCAP-testen takket være siste generasjon av den modulbaserte plattformen og en rekke komfort- og sikkerhetsfunksjoner.

EAT8 AUTOMATGIRKASSE

575x300-spacetourer-bva.326118

I kombinasjon med BlueHDi 180 S&S dieselmotoren bidrar den til gode kjøreopplevelser og drivstofføkonomi. Quickshift-teknologien sørger for raske og myke girskift som gir dynamiske kjøreegenskaper både på lange og korte turer. EAT8 automatgirkassens optimerte girskifthastigheter betyr at den har lavest drivstofforbruk og CO2-utslipp i klassen.

Top