Vi bruker informasjonskapsler/cookies fordi vi vil gjøre våre nettsider brukervennlig og hele tiden forbedre de. Hvis du vil fortsette å bruke nettsiden, godtar du dermed bruk av informasjonskapsler/cookies.

Om våre informasjonskapsler

[cle1: REDIRECTION_DANS Lang:NB] [cle1: SECONDES Lang:NB]

Vår organisasjon

Små - og mellomstore bedrifter/ SMB

Bilen er kontoret ditt

Selvstendig næringsdrivende, drosjesjåfører, kjøreskoler eller små og mellomstore bedrifter ?  Alle profesjonelle har spesifikke behov når det gjelder mobilitet.  Alle Citroën Business-forhandlere har et bredt utvalg av biler -  designet og tilrettelagt for akkurat dine spesifke behov.

Citroën Business – Svært små bedrifter/SMB

Store kunder

Citroën Business – Store kunder

Bilen er en del av imaget til deres firma. En dedikert Citroën Business nøkkelkundeansvarlig er oppdatert og gir daglig råd og støtte basert på erfaring til bilutleiefirmaer, leasingselskaper og store kunder.                                                

De tilbyr deg og ditt firma hjelp til å bygge deres egen, skreddersydde løsning. Basert på sin gode og brede erfaring kan de veilede den enkelte ansatte medd en oversikt over hva firmabilen(e) faktisk koster i kroner og øre pr mnd. (i skatt) ?  Eller regne ut hvilken modell og utstyrsnivå en kan ansakeffe om en har et maksbeløp en øsnker å bruk pr mnd. på bil. Kjøp eller Leasing ? Hva med Privatleie ? Det er mange løsninger, men hva er best for deg/ dere?                                                                                      

Salgskonsulentene hos Citroën Business Center hjelper til å veilede og se på de forkjellige alternativene, slik at det valg som  tas er basert på god, relevant og riktig informasjon.

Top