[cle1: REDIRECTION_DANS Lang:NB] [cle1: SECONDES Lang:NB]

CITROËN RACINGS NYESTE BIL I GJENKJENNELIGE FARGER

C3-WRC-tout-terrain-1_625x350

MUSKULÆRT DESIGN

Balanse, robust, og identitet

Man blir umiddelbart betatt av Citroën C3 WRC sin muskulære form og unike design. Aerodynamikken er endret for å få maksimal ytelse og stabilitet ved høy hastighet. Det ikoniske V-symbolet, og den doble linjen strekker seg til rundt LED-frontlyktene. Et gjenkjennelig uttrykk av Citroëns identitet.

YTELSE I ALL TERRENG

AERODYNAMIKK

Støtfangeren bak har blitt nøye designet for å støte fra seg grus og snø på løse overflater. Det aerodynamiske systemet fullføres av en spektakulær spoiler. Den består av en lavere «spade» og en mer kompleks øvre del. Den sikrer effektivitet, og bidrar til den helhetlige ytelsen til Citroën C3 WRC.
C3-WRC-Monte-Carlo_625x350

TEKNOLOGISKE GJENNOMBRUDD

520x293_2.jpg

DEN BESTE MOTOREN NOENSINNE DESIGNET AV CITROËN RACING

«Jeg tror vi trygt kan si at Citroën C3 WRC har den motoren vi har oppnådd mest med. Mens vi deltok i WTCC kunne vi ta et steg tilbake i vår rallyerfaring og takle nye utfordringer fra et nytt perspektiv. Rammeverket til GRE er strengt, men det gir oss likevel nok frihet til å utvikle nye løsninger. Vi har gjort et dristig valg om å gå for noen tekniske løsninger som er radikale, som vi åpenbart ikke skal gå i detalj på her! Vi er uansett stolte over jobben vi har utført, spesielt på å redusere friksjon. Det er enda mer gledende at disse fremskrittene en dag blir rullet ut på våre produksjonsmodeller på tvers av hele Citroën-spekteret.»

Patrice Davesne, Engine Manager

FRA TETTSTED TIL KAPPLØP

C3 WRC er racing- og sportsversjonen av Citroën C3. Den har arvet dens unike utseende, lys, design, karisma, og dens unektelige stabilitet. Beviset på at en liten, urban bil kan bli en sportsstjerne med litt trening.
C3-WRC-Citadine-Sportive-3_625x350

.

Top