INFORMASJON KNYTTET TIL KORONAVIRUSET.

LES MER

Du vil bli videresendt om X sekunder [cle1: SECONDES Lang:nb]

CITROËN ELBILER

Kjør bærekraftig med en elbil fra Citroën.

Vi tilbyr blant annet en bybil, en cabriolet med fire seter og en varebil tilpasset bykjøring. Les mer om fordelene med elbiler: de er smidige og stillegående, har umiddelbart tilgjengelig dreiemoment, ingen CO2-utslipp og lades raskt. Våre elbiler er utstyrt med avansert teknologi tilpasset de fleste behov for å imøtekomme fremtidens utfordringer.

 

FORDELER

fullelectric

Helelektrisk drivlinje

Den helelektriske drivlinjen gir enestående kjørekomfort. Elbilen er stillegående og lett å kjøre både i byen og på landeveien. Den er perfekt for bykjøring og kjøreturer på 150 til 170 kilometer (avhengig av modell). Elbilene fra Citroën leveres med batterigaranti på 8 år / 100 000 km.

rechargement-voiture-electrique.jpg

Enklere lading

Elbilene fra Citroën kan lades på offentlige ladestasjoner, fra en vanlig stikkontakt hjemme og mens du kjører ved hjelp av teknologi som omdanner bevegelsesenergi når du akselererer og bremser. Det er enklere, mer miljøvennlig og mer økonomisk. Du lader elbilen på samme måte som en smarttelefon ved å koble den til en kontakt i tre timer.

design-vehicules-electrique.jpg

Biler med elegant design

Citroën tilbyr en rekke elbiler, fra en snerten bybil til en praktisk varebil som kan tilpasses dine behov. Ta en titt på den stilige bybilen CITROËN C-ZERO, den romslige varebilen Citroën Berlingo, som kan tilpasses de fleste behov, cabrioleten Citroën E-MEHARI, den moderne, helelektriske versjonen av den ikoniske Citroën-modellen, og den særegne symmetriske designen til Citroën AMI 100% ëlectric.

CITROËNS ELBILER

                                                  

NYE ëC4

Nye ë-C4 – 100% ëlectric står for moderne, avansert elektrisk mobilitet og byr på høy komfort og allsidighet. Den er definisjonen på mobilitet i ë-komfortklassen. Den nye Citroën ë-C4 – 100% ëlectric gjør det mulig å kjøre helelektrisk til daglig. Du er helt avsondret fra veien og verden utenfor. Du kjører i fred i din egen boble der alt stresset på utsiden filtreres bort. Du får en stille og behagelig kjøreopplevelse. Du sitter bekvemt i de myke, ergonomiske Advanced Comfort-setene og kan enkelt betjene alle funksjoner.
ec4110420
AMI_Futur_V

CITROËN AMI

AMI passer perfekt for deg som vil kjøre miljøvennlig i hverdagen. Rekkevidden er lang nok til de fleste daglige kjøreturene. Den har to seter, helelektrisk drift, er ultrakompakt og kan tilpasses. Du trenger ikke førerkort for å kjøre den, og du kan leie den for en time, en dag, en uke, en måned eller et år. Du kan bestille den på nettet og få den levert hjem.
Top