Du vil bli videresendt om sekunder
Concept-car Citroën Lacoste - Morphologie

Konseptbilen LACOSTE


CITROËN LACOSTE

SPONTAN, AVSLAPPET, RAFFINERT

Rene linjer, enkel og avslappet, men allikevel sofistikert. Slik kan konseptbilen Citröen Lacoste kort beskrives. Den er et eksempel på morgendagens bil, og på å gjøre opp med bilverdenens krav om ”mer og mer”.

TO NAVN, ÉN VISJON

To navn, Citroën og Lacoste, én felles visjon: mot til å gå nye veier, kreativitet og optimisme. Verdier som utviklingen av konseptbilen Citroën Lacoste bygger på.
Typisk Citroën og typisk Lacoste, en konseptbil som plasserer seg i kryssfeltet mellom bilverdenen og mote- og sportsverdenen, og med flere referanser til alle tre.

Concept-car Citroën Lacoste - Deux noms, une vision

PASSENDE PRESTASJONER

I konseptbilen Citroën Lacoste er det ikke behov for en stor motor for å få en stor sanseopplevelse.
Den er utstyrt med en smidig 3-sylindret motor som er økonomisk og miljøvennlig, og som har passende krefter for en bil i denne størrelsen.
Motoren passer godt til tankegangen i konseptbilen Citroën Lacoste, hvor det er lagt vekt på det vesentlige.

750x423-lacoste-performance.jpg

MILJØVENNLIG KONSEPT

concept-car-citroen-lacoste-galerie-10

Konseptbilen er miljøvennlig med hensyn til motoren, med også med hensyn til en lang rekke andre punkter.
Selv om den er utstyrt med store hjul, er det en bil som er mer i samspill enn i motspill med naturen, og som gir føreren full mulighet til å nyte omgivelsene.

FINURLIG OG ROMSLIG KUPÉ

For å fremheve det finurlige, enkle og elegante i bilen, er de dominerende fargene i kupeen hvit og marineblå, med elementer i sterk gul.
747x322_14.jpg

Adgang

Det er veldig enkelt å sette seg i bilen. Det er faktisk ingen fordør, men en stor utskjæring som bidrar til den flotte designen.

Concept-car Citroën Lacoste - Rangements

Lagringsrom

Kupeen er utstyrt med mange lagringsrom som er diskret plassert på sidene av instrumentbordet og i de to seterekkene. Setene har et trekk med en spesiell nettstruktur som minner om de berømte poloskjortene fra Lacoste.

CREATIVE TECHNOLOGIE

Concept-car Citroën Lacoste - Planche de bord

Instrumentbordet er utformet som en tverrgående skjerm med høy oppløsning for visning av informasjon om kjøringen. Det ser veldig enkelt ut, men er basert på den nyeste og mest avanserte teknologi.  

Concept-car Citroën Lacoste - Projecteurs

Når lyktene er slukket, synes de nesten ikke med sin marineblå farge. Når de slås på, sørger de for helt fantastisk belysning.

Top