INFORMASJON KNYTTET TIL KORONAVIRUSET.

LES MER

Du vil bli videresendt om X sekunder [cle1: SECONDES Lang:nb]
AUTOBEST_BERLINGO_DSK_747x400

BERLINGO OG C4 CACTUS ER FINALISTER I AUTOBEST 2019

Juryen i European Autobest Award har offentliggjort de seks finalistene blant over 20 kandidater. To av finalistene i denne prestisjefylte konkurransen er fra Citroën: nye Citroën Berlingo og nye Citroën C4 Cactus. Det er første gang i konkurransens 18-årige historie at en produsent har to modeller i finalen. Vinneren av «Best Buy Car of Europe» 2019 vil bli kunngjort 15. desember.

Autobest har siden 2001 kåret årets «Best Buy Car of Europe».

Nye Citroën Berlingo og nye Citroën C4 Cactus er blant de seks finalistene i konkurransen om å bli «Best Buy Car of Europe» i 2019. Citroën er den første produsenten som har hatt to modeller i finalen siden konkurransen ble arrangert for første gang i 2001.

Berlingo var den mest solgte Citroën-modellen i nesten 17 land i 2017, og er nå den mest solgte Citroën-modellen etter C3. Den er den nest mest solgte flerbruksbilen i Europa, og blant de tre mest populære modellene i segmentet for lette nyttekjøretøy. Siden lanseringen i 1996 er det produsert over 3,3 millioner av denne modellen. Denne nye generasjonen er inspirert av kundenes forventninger og er et perfekt eksempel på det nye slagordet «Inspired by You». Nye Citroën Berlingo er en allsidig bil som passer perfekt for familier og godt voksne som har en aktiv livsstil og trenger en romslig bil med mange praktiske løsninger.

Nye C4 Cactus er en kombimodell med unik design og masse komfort. Den nye kombimodellen er vesentlig oppgradert både når det gjelder teknologi og motorvarianter, samtidig som den har beholdt den unike stilen og komforten. Den nye C4 Cactus har en markant og moderne utvendig design, og byr på enestående komfort på innsiden. Nye C4 Cactus inngår i Citroën Advanced Comfort®-programmet. Den er den første modellen i Europa som er utstyrt med Progressive Hydraulic Cushions™-fjæring, som gir en følelse av å «fly» over underlaget, og den første bilen i verden med Advanced Comfort-seter.

31 biljournalister fra 31 europeiske land vil om kort tid vurdere finalistene i henhold til 13 kriterier, blant annet valuta for pengene, design, komfort og teknologi i tillegg til service og tilgang til reservedeler i forhandlernettet. Etter gruppetestene, som vil finne sted 27. og 28. november, vil bilen som har fått flest stemmer, bli kåret til vinneren av konkurransen.

Vinneren vil bli offentliggjort 15. desember.

Top