INFORMASJON KNYTTET TIL KORONAVIRUSET.

LES MER

Du vil bli videresendt om X sekunder [cle1: SECONDES Lang:nb]
Photo_3-4_Avant_625x450

CITROËN C3 JCC+

Internasjonalt, men med sitt franske opphav, promoterer Citroën sin franske skapelsesverk og fortsetter samarbeidet med Jean-Charles de Castelbajac ved å avsløre C3 JCC+ limited edition eksklusivt på eventet 2018 Motor Show. Designeren har et talent for å bryte ned barrierene mellom ulike verdener, og har nå rettet blikket mot merkevarens bestselger, som har solgt 400 000 enheter. Med en helt annen tilnærming enn den kromatiske E-MEHARI Art Car, som ble avslørt i Mai, viser denne C3-"motebilen" eleganse i sin svarte bekledning med detaljer i designerens farger: Rødt, blått, og gult. Denne limited edition-drømmefangeren er produsert i kun 99 biler, og viser også sitt moderne jeg med en fullstendig teknologi-utrustning. Den er også moderne på den måten at den blir solgt på nettet på den franske citroen.fr-nettstedet. C3 JCC+ limited edition vil blir presentert på La Maison Citroën-standen i området som er dedikert til designeren Jean-Charles de Castelbajac, og finnes i Frankrike i november.

EN ELEGANT OG FREKK MOTEBIL

Jean-Charles de Castelbajac appellerer til kreative hoder og uttrykker, gjennom Citroën C3 JCC+, hans to grunner for å leve – kunst og mote. Med fokus på det raffinerte, tilbyr denne limited edition-bilen, som er prydet med designerens monogram, en high-end-versjon av C3. Med sin svarte bekledning i designerens ikoniske farger – rød for lidenskap, blå for håp, og gult for solskinn – vil den appellere til de som elsker kunst, design, og mote, og som ser etter en mangefasettert og eksklusiv modell!

SELGES PÅ NETT: 99 PRODUSERTE EKSKLUSIVE LIMITED-EDITION-BILER

Denne motebiler er veldig eksklusiv, kun tilgjengelig som limited edition med 99 produserte biler. Hver bil blir signert med en metallplate som er nummerert fra 1 til 99, som ligger ved foten av giret. Citroën C3 JCC+ vil være i salg fra November i Frankrike, og representerer den første bilen noen sinne som blir solgt i sin helhet på nett på citroen.fr. Et ytterligere bevis på merkevarens kreativitet og moderne uttrykk. Dette blir en enkel og rolig salgsopplevelse med disse fordelene:
- Kjøp når som helst, 24 timer i døgnet, 7 dager i uken, ved å søke om en leasingkontrakt på nett
- En 100 % nettbasert prosess, med enkel vei fra bestilling til den digitale signaturen på kontrakten
- Levering til din valgfrie forhandler
Det vil også være mulig å bestille denne limited edition-bilen gjennom nettverket.

Utforks CITROËN C3 JCC+
Se video: https://youtu.be/egG3igao0O0
På citroën.fr website: https://www.citroen.fr/vehicules-neufs/futurs-vehicules/citroen-c3-jcc.html

Top