INFORMASJON KNYTTET TIL KORONAVIRUSET.

LES MER

Du vil bli videresendt om X sekunder [cle1: SECONDES Lang:nb]
IVOY 2019

INTERNATIONAL VAN OF THE YEAR 2019

En fantastisk anerkjennelse for New Citroën Berlingo Van, som vant den ettertraktede tittelen "International Van Of The Year 2019" på Hanovers kommersielle kjøretøymesse (Commercial Vehicles Trade Show of Hanover).

Dette er andre gang Berlingo har mottatt denne prisen, etter at den først ble tildelt i 1997, og etter at mer enn 1,5 millioner kjøretøy har blitt solgt. Denne tredje generasjonen av Berlingo har også fått priser for sine bemerkelsesverdige utviklinger når det gjelder komfort og teknologi, uten å gå på kompromiss med funksjonalitet. Det fortsetter derfor Citroën sin lange arv i varebiler, som inkluderer ikoniske kjøretøy som 2 CV Van, Acadiane og C15.

Sann til merkevarens underskrift, "Inspired by Pro", dedikert til Citroën-kjøretøyer, tilpasses New Berlingo Van behovene til alle fagfolk og deres bruk. Den skiller seg ut takket være sin unike form som er tilgjengelig i 2 størrelser (M og XL), samt kompetanse når det gjelder komfort og sikkerhet, med ikke mindre enn 20 kjørehjelpsknologier og 4 tilkoblingsteknologier. Som vinner av dette prestisjetunge valget, er New Berlingo Van allerede tilgjengelig for bestilling!

Top