INFORMASJON KNYTTET TIL KORONAVIRUSET.

LES MER

Du vil bli videresendt om X sekunder [cle1: SECONDES Lang:nb]
Certificats de conformité

Nye C3 Aircross er en kul bil

 Nye Citroën C3 Aircross er like rundt hjørnet, men allerede nå har pressen prøvekjørt bilen og de mener bilen er en av de kuleste som Citroën har laget på mange år!

Nye Citroën C3 Aircross

Pressen har vært på tur til Korsika for å prøvekjøre nye C3 Aircross, og utvilsom likt hva de møtt. Norges fagdommer i «årets bil» – juryen skriver på motor.no at dette er «Den kuleste bilen fra Citroën på mange år» og at «Med utseendet til en SUV og de praktiske egenskapene til en flerbruksbil, er Citroën C3 Aircross det beste fra to verdener», og konkluderer med at dette «kan bli en bestselger for Citroën i Norge». Til tross for at den vanligvis så nøkterne hr Korsvoll ikke er helt stø på å skille bensin fra diesel i testvognen, må vi innrømme at vi vanskelig kunne skrevet teksten mer positiv selv!

 

Da er det kanskje ikke så rart at D2 skriver en artikkel kalt «-En gang Citroën, alltid Citroën», der journalisten spør intervjuobjektet (som kjører en burgunder XM) hva hun tenker når hun hører navnet Citroën. Hun svarer «Estetikk. Myke linjer. Kjøreglede. Engang Citroën, alltid Citroën sier pappa. Det er faren ved å være Citroën-eier» 

Les artikkelen i Motor HER

Top