Vi bruker informasjonskapsler/cookies fordi vi vil gjøre våre nettsider brukervennlig og hele tiden forbedre de. Hvis du vil fortsette å bruke nettsiden, godtar du dermed bruk av informasjonskapsler/cookies.

Om våre informasjonskapsler

[cle1: REDIRECTION_DANS Lang:NB] [cle1: SECONDES Lang:NB]
anders

Anders Grøndal i ny DS 3 R5 satser på å bli verdens - mester i WRC 2 i 2015

Drammensgutten Anders Grøndal satser stort i 2015 og målet er ambisiøst : Å bli verdensmester i den populære klassen WRC 2. I formiddag ble konkurransebilen vist frem for offentligheten, den aller første DS 3 R5 på norsk jord!

Anders Grøndal, som kjører for NAF Motorsport Asker & Bærum, har kommet så langt det er mulig i Norge, og i år ble han den yngste utøveren gjennom tidene til å ta hele 10 NM-gull. I tillegg har han flere sølv og bronse. Han har også to klasseseiere i VM-runde i Rally Sweden og andre gode VM-plasseringer.


Nå har Anders Grøndal og hans team gått til anskaffelse av en DS 3 R5 for bruk i WRC 2-kategorien. WRC 2 er klassen under WRC hvor fabrikkbilene dominerer. I WRC 2 kan det gå an å vinne VM for et privat team.


For å være med i konkurransen om en VM-tittel i WRC 2 må det kjøres minimum seks VM-løp som går sammen med WRC-løpene. Teamet kjører for Adapta Motorsport og i samarbeid med PH Motorsport, som igjen samarbeider tett med Citroën Racing og fabrikken som produserer DS.

Last ned hele pressemeldingen her

Top