INFORMASJON KNYTTET TIL KORONAVIRUSET.

LES MER

Du vil bli videresendt om X sekunder [cle1: SECONDES Lang:nb]
gk

Citroën leverer varebil nr 700 til gk

GK er Nordens ledende totaltekniske entreprenør og servicepartner, og har Citroën som sin hovedleverandør av nyttekjøretøyer. I morgen, fredag, får de levert sin varebil nr 700 fra Citroën!

GK er en landsdekkende bedrift med lokale avdelinger over hele Norge. I tillegg er det tilsvarende selskaper i Sverige og Danmark. GK tilbyr løsninger for nye og eksisterende næringsbygg med spesiell kompetanse på inneklima, derunder ventilasjon, byggautomasjon, kulde, rør, elektro, vannbårne energisystemer og energi. Konsernet har tilsammen 1850 ansatte.


Citroën har et varebilutvalg som er godt kjent blant fagfolk. Citroën Berlingo, Jumpy og Jumper kan skreddersys de ulike aktørenes ønsker, og dekker de aller fleste behovene en profesjonell aktør måtte ha med tanke på lette nyttekjøretøyer.
GK legger vekt på nærhet til kunden i sine oppdrag. Den sikres blant annet med de nå 700 varebilene fra Citroën som er og har vært ute på veiene i GK’s tjeneste. GK har i 10 år hatt Citroën som sin primærleverandør av varebiler, og hoveddelen av bilparken består av Citroën Berlingo og Jumpy.


Salg og levering av Citroëns varebiler til GK tas hånd om av Citroën-forhandleren Bøhm Auto i Oslo, mens service og vedlikehold skjer hos den Citroën-forhandleren som ligger nærmest GK-avdelingen som skal ha den aktuelle bilen. Bil nr 700, en Citroën Jumpy L2H1, blir overlevert GK Norges avdeling på Notodden i morgen, fredag 28. november. Bent Karlskås fra Citroën-forhandler Notodden Bil og Speed Shop vil være tilstede, i tillegg stiller Frank Jørgensen fra Bøhm Auto med en oppmerksomhet. GK blir representert ved avdelingsleder Bjørn Halvor Simones samt brukeren av bilen, Ole Bjørn Hansen.


«Vi har gode erfaringer med varebilene fra Citroën, de er pålitelige og viktige brikker i en travel hverdag hos oss i GK» uttaler John-Erik Karlsen fra GK. «Vi setter stor pris på GK’s lojalitet til Citroëns varebiler, og ser allerede frem til å runde neste hundrede levering», avslutter Frank Jørgensen.

Top