INFORMASJON KNYTTET TIL KORONAVIRUSET.

LES MER

Du vil bli videresendt om X sekunder [cle1: SECONDES Lang:nb]
CITROËN PÅ BILUTSTILLINGEN I GENEVE EN NY ÆRA

Citroën på bilutstillingen i Geneve: en ny æra

Citroën er på offensiven på vårens bilutstilling i Genève med to verdenspremierer som befester posisjoneringen av merkets modellprogram: Citroën C4 Cactus og den nye Citroën C1.

I tillegg hevder DS-serien seg som et alternativ til de tradisjonelle merkene i toppsegmentet. Modellserien, som har solgt i 420 000 eksemplarer siden lanseringen i 2010, fortsetter å utvikle seg, ikke minst internasjonalt, med DS 5LS.

Citroën på bilutstillingen i Genève i korte trekk:

- To verdenspremierer som illustrerer Citroëns tydelige posisjonering for kjernen av merkets modellprogram: mer design, økt komfort, mer nyttig teknologi – og alt til en optimalisert eierkostnad. Den første nyheten er Citroën C4 Cactus, en bil som utfordrer de tradisjonelle kompakte sedanmodeller og som står for et nytt tankesett. Citroën går også enda lenger med konseptbilen C4 Cactus Aventure. Dessuten presenteres en av Citroëns viktigste modeller i ny drakt, den nye Citroën C1. Citroën lanserer også en ny variant av Citroën C5, nemlig C5 CrossTourer, en modell som virkelig gjør ære på fjæringen Hydractive III+. På bilutstillingen vil selvsagt også den nye Citroën C4 Picasso og Grand C4 Picasso stilles ut, de to modellene har allerede blitt bestilt i mer enn 72 000 eksemplarer.

Last ned hele pressemeldingen her

Top