INFORMASJON KNYTTET TIL KORONAVIRUSET.

LES MER

Du vil bli videresendt om X sekunder [cle1: SECONDES Lang:nb]
EN HISTORISK DAG FOR CITROËN RACING

En historisk dag for Citroën Racing !

I sin første start noensinne i FIA TTC, har laget stukket avgårde med en tredobbelt seier til José-María López, Sébastien Loeb og Yvan Muller. Den første historiske løpshelgen fant sted på banen Moulay El Hassan i Marrakech.

Full pott i Marokko. Etter en tredobbelt triumf på den første løpsdagen, høstet også CITROËN C-Elysée WTCC en dobbeltseier i det andre løpet, med Sébastien Loeb foran José-María López. Yvan Muller måtte bryte løpet i første runde etter å ha kjørt inn i en annen bil. José-María López forlater Marokko som leder av verdensmesterskapet med ett poengs forsprang til Sébastien Loeb.

«En fantastisk bil»

«Vi hadde aldri turt å drømme om dagens resultat». «Jeg er glad for å ha opplevd et så sterkt øyeblikk med José-María, Sebastien og Yvan» uttaler Yves Matton, direktør for CITROËN Racing. «Det er den ydmyke og samtidig kampvillige lagånden som har gjort det mulig å oppnå en seier som overstiger våre forhåpninger» forsetter han.

Sébastien Loeb, som den første løpshelgen innkasserte en seier i WTCC, føler seg allerede hjemme ombord i CITROËN C-Elysée : Jeg visste ikke hva jeg kunne vente meg i dag. Men Citroën har laget en fantastisk bil. Karosseristabiliteten, motoren: alt var perfekt»

VERDENSMESTERSKAP FOR FØRERE
1. José-María López 48 poeng
2 Sébastien Loeb 47 poeng
3 Hugo Valente 27 poeng
4 Hugo Valente 19 poeng
5 Yvan Muller 17 poeng
VERDENSMESTERSKAP FOR KONSTRUKTØRER
1. Citroën 95 poeng
2 Honda 57 poeng
3 Lada 31 poeng

Top