INFORMASJON KNYTTET TIL KORONAVIRUSET.

LES MER

Du vil bli videresendt om X sekunder [cle1: SECONDES Lang:nb]
C4

Nyheter for Citroën C4 i 2015

Den nåværende utgaven av Citroën C4 ble lansert i 2010, og på det norske markedet i begynnelsen av 2011. Den er blitt produsert i over 450 000 eksemplarer på fabrikken i Mulhouse i Frankrike.
I første kvartal av 2015 oppdateres Citroën C4 med blant annet ny lyssignatur foran og bak, ny teknologi og motorer av nyeste generasjon.

Citroën C4 utmerker seg med sin klassiske design, høye komfort for både fører og passasjer, og entydige kjøreegenskaper. Familiebilen med 5 dører er 4,33 meter lang og har en rommelig kupe takket være akselavstanden på 2,61 meter. Bagasjerommet rommer hele 408 liter under hattehyllen.


I det nye programmet kan Citroën C4 leveres med ny lyssignatur i front med LED kjørelys samt med baklys med 3D-effekt. Bilen kan utstyres med en berøringsskjerm på 7 tommer i midten av instrumentbordet, som også er gjort enda mer oversiktlig. Skjermen samler funksjonene for radio, telefon og navigasjon. Bilen har teknologier som gjør kjøringen enklere med bakkestartassistent, Intelligent Traction Control og blindsonevarsel, og kan også fås med nøkkelfri adgang- og start-system.


Motorprogrammet omfatter bensinmotorene PureTech med tre sylindre samt dieselmotorene BlueHDi. Begge typene oppfyller utslippskravene i Euro6-normen, og er både smidige og økonomiske. Kombinert med Stop&Start-teknologi og dekk med svært lav rullemotstand, kan de vise til følgende lave forbruk: fra 0,33 l/mil og 86 g CO2/km for motoren BlueHDi 100 S&S med manuell girkasse og fra 0,48 l/mil og 110 g CO2/km for PureTech130 S&S med den nye 6-trinns automatgirkassen EAT6.

Last ned hele pressemeldingen her

Top