Du vil bli videresendt om sekunder

PLUG-IN HYBRID TEKNOLOGI

Citroën C5 Aircross Plug-in Hybrid SUV er vår første ladbare hybrid. Den er den første modellen i vår satsning på biler med lave utslipp, som skal gi oss et helelektrisk modellutvalg innen 2025. Citroën C5 Aircross Plug-in Hybrid SUV kombinerer alle fordelene med å kjøre elektrisk i hverdagen med forbrenningsmotorens allsidighet og rekkevidde på langtur.

SLIDESHOW_1480x400
SLIDESHOW_1480x400

REKKEVIDDE

Enkel lading

C5_aircross_USP

Med vanlig stikkontakt lades batteriet over natten (4–7 timer avhengig av typen stikkontakt). Hvis du har en 32 A vegglader, kan du lade på under 2 timer. Den kan stilles inn med ulike ladetider, slik at du kan utnytte strømprisene når de er på sitt laveste. Du kan stille inn ladingen på skjermen i kupeen eller i MyCitroën-appen på smarttelefonen. Elektrisk rekkevidde opptil 55 km. Elektrisk rekkevidde avhenger av kjørestil, veiforhold, utetemperatur, varme/klimaanlegg og forhånds-temperering.

MOTORER

Miljøvennlige motorer og ny 8-trinns girkasse

C5_aircross_hybrid

Den 8-trinns EAT8-girkassen er videreutviklet med optimert utveksling og en ekstra bremsemodus som gjør at batteriene lades når du tar foten av gasspedalen.

DESIGN

Lekre hybriddetaljer

Design_CL.19.030.009et007_1500x500_4

Citroën C5 Aircross Plug-in Hybrid er ekte SUV med et kraftfullt utseende. I tillegg preges bilen av blåelokserte detaljer (støtfanger foran og Airbump®) som er unike for hybridmodellen. På forskjermene er det «H»-merker og en «Hybrid»-signatur.

Intuitiv betjening

Den romslige kupeen til C5 Aircross Plug-in Hybrid SUV har egne betjeningselementer:

  • Et 12,3-tommers digitalt instrumentpanel som kan tilpasses for å vise spesifikk hybridinformasjon: effektmåler, rekkevidde i elmodus og drivstoffmodus, ladetid, ladehastighet eller kjøremoduser
  • En 8-tommers berøringsskjerm som gir tilgang til kjøreinformasjon: blant annet energistyring og forbruksstatistikk
  • En velger for å aktivere kjøremodus: ELECTRIC, HYBRID eller SPORT
  • Rammeløst innvendig speil med automatisk avblending og indikator for elektrisk modus: en blå lysdiode lyser når bare elmotoren brukes.

Ë-KOMFORT

Høyere komfort i elektrisk modus

CPP_C5AH_1500x500

C5 Aircross Plug-in Hybrid SUV setter allerede standarden for komfort, men Citroën Advanced Comfort®-programmet forbedrer fordelene ved elmotoren, som stillegående drift, smidig kjøring uten rykking og umiddelbar ytelse.
C5 Aircross Plug-in Hybrid SUV har Progressive Hydraulic Cushions® demping som gir en stabil og dynamisk kjøreopplevelse. Multilink-bakakselen er spesifikk for nye C5 Aircross Plug-in Hybrid SUV og sørger for enestående balanse.
* Foreløpige verdier kun til informasjon og med forbehold om WLTP-sertifisering. Venter på sertifisering.

Sieges_CL.19.030.19_747X400

ADVANCED COMFORT SETER

Citroën C5 Aircross Plug-in Hybrid SUV har seter med brede seteputer og -rygger. En kombinasjon av skumgummi med høy tetthet på innsiden og et lag med 15 mm strukturert skum på utsiden gir behagelig sittekomfort med god støtte. Forsetene kan leveres med setevarme og massasjefunksjon.

Modularite_CL.19.030.021_20-10-2019

DEN MEST FLEKSIBLE SUV-en I SIN GENERASJON

C5 Aircross Plug-in Hybrid SUV er fleksibel. De tre separate baksetene kan skyves 150 mm, stilles inn i 5 posisjoner og legges ned til et flatt gulv. I tillegg oppbevaringsrom på til sammen 33 liter har den et bagasjeromsvolum på 460–600 liter.

20 førerassistentsystemer

ALLTID PÅ NETT

RestezConnecte_CL.19.029.022_1500X400

Nye C5 Aircross Plug-in Hybrid SUV er utstyrt med intuitive tilkoblingssystemer. Connect Play Spiller tilbyr tilkobling til AppleCarPlay™ og Android Auto, som bidrar til å gjøre kjøreturen mer avslappet. Connect Nav byr på mye mer enn fordelene med tilkoblet navigasjon (visning av sanntidsinformasjon om trafikken og faresoner). Det er spesialtilpasset hybridteknologien med visning av ladestasjoner og visning av rekkevidden i elektrisk modus.

Smarte tilpassede tjenester

CPP_C5AH_1500x500

Connect Assist gir deg tilgang veihjelp og nødanrop. Du kan også fjernstyre bilen ved hjelp av MyCitroën-appen: stille inn lading og forvarming, sjekke batteristatus og drivstoffrekkevidde og bilens posisjon. Systemet fungerer som en personlig assistent på smarttelefonen.

AVSLAPPET KJØRING MED C5 AIRCROSS SUV HYBRID

Bruk kartet til å finne kompatible ladestasjoner til C5 Aircross Plug-in Hybrid SUV i nærheten og når du er på farten.

REKKEVIDDEN TIL C5 AIRCROSS PLUG-IN HYBRID SUV

Juster følgende innstillinger for å oppdage din sanne autonomi

OPPDAG DET PÅ VIDEO!

* Estimerte data gitt kun for informasjon og underlagt gjeldende WLTP-godkjenning.
Top