Hopp til innholdet
Bygg din Citroën C5 AIRCROSS

Bygg din Citroën C5 aircross eller Citroën C5 aircross hybrid

Citroën C5 Aircross er en moderne og komfortabel SUV som kan leveres med bensin-/dieselmotor eller ladbar hybriddrift. I bilkonfiguratoren kan du bygge din bil ved å velge blant de ulike utstyrsversjonene og drivlinjene og sette ditt eget preg på bilen med innvendig og utvendig utstyr.

Utstyrsversjoner for Citroën C5 aircross og Citroën C5 aircross hybrid

Varianten med bensin-/dieselmotor fås i fire utstyrsversjoner – Live, Feel, Shine og Shine Pack. Den ladbare hybriden leveres i utstyrsversjonene Feel, Shine og Shine Pack. Alle utstyrsversjonene har eget standard-/ekstrautstyr og tilbehør og leveres med spesifikke motorer og interiørstiler. 

Motorer

Citroën C5 Aircross kan leveres med bensinmotor (PureTech 130 S&S) eller dieselmotor (BlueHDi 130 S&S) og manuelt gir eller automatgir. Hybridutgaven har en Hybrid 225-motor og et høyenergi-litiumionbatteri (200 V, 13,2 kWt) som gir en rekkevidde på 55 km, og en PureTech 180-bensinmotor med 8-trinns EAT8-automatgirkasse.

Innvendig og utvendig design

Citroën C5 Aircross fås i lakkfargene Banquise hvit, Nacré hvit, Perla Nera sort, Platinium grå, Tijuca blå, Acier grå og Volcano rød. Hybridutgaven kjennetegnes av partier med eloksert blåfarge. Du kan også velge blant en rekke felger som kompletterer bilens utvendige design.

Innvendig kan du velge blant ulike interiørstiler og svart, grått eller beige stoff.

Målene til Citroën C5 aircross og Citroën C5 aircross hybrid

Som ekte SUV-er byr Citroën C5 Aircross og Citroën C5 Aircross Hybrid på høy komfort, fleksible løsninger og en romslig og funksjonell kupé. Det unike for disse modellene er at de har tre separate seter bak som kan skyves 150 mm, slås ned og vippes frem. I tillegg kan gulvplaten i bagasjerommet justeres i to høyder, slik at du kan tilpasse bagasjeromsplassen etter behov (460 til 1630 liter). SUV-en er minimum 4500 mm lang, 1969 mm bred og 1654 mm høy.

Utstyr

De ulike utstyrsversjonene av Citroën C5 Aircross og Citroën C5 Aircross Hybrid omfatter mye standardutstyr som gir høy sikkerhet og komfort og optimale kjøreegenskaper – blant annet skinnratt, 12 V-uttak i midtkonsollen og bagasjerommet, elektriske og oppvarmbare sidespeil og dekktrykkvarsling. Du kan også velge blant et stort utvalg ekstrautstyr og tilbehør. Ta en titt på mulighetene og lag din SUV akkurat slik du vil ha den.