Hopp til innholdet
Egenskapene til den nye Citroën C5 Aircross ladbar hybrid

CITROËN C5 AIRCROSS  PLUG-IN HYBRID

Overlegen komfort

Den nye Citroën C5 Aircross ladbar hybrid har en elektrisk rekkevidde på inntil 64 km (WLTP-syklus). Dermed kan du utnytte fordelene og komforten ved elektrisk kjøring på kortere turer i hverdagen. Hvis du skal kjøre langt, gir bensinmotoren ubegrenset rekkevidde.

 

Den nye Citroën C5 Aircross ladbar hybrid gir dessuten avgiftsfordeler sammenlignet med biler med forbrenningsmotor.

NULL UTSLIPP OG NULL STØY
 • I elbilmodus gir den nye Citroën C5 Aircross ladbar hybrid stillegående, vibrasjonsfri og miljøbevisst kjøring helt uten CO2-utslipp. 
 • Du kan kjøre i bysoner som er stengt for biler med forbrenningsmotor.  
 • Batteriet på 13,2 kW leveres med en kapasitetsgaranti på 70 % i 8 år eller 160 000 km.
 
100 % EFFEKTIV
 • Den nye Citroën C5 Aircross ladbar hybrid er utstyrt med en PureTech-motor på 180 hk, EAT8-automatgirkasse og elektromotor på 81,2 kW (110 hk). Det gir en samlet effekt på 225 hk.
 • Dreiemomentet på 360 Nm er tilgjengelig fra start. Det gir mulighet til å akselerere raskt når du trenger det.
 
LADING AV BILEN
 • Det finnes mange enkle og praktiske løsninger for lading av den nye Citroën C5 Aircross ladbar hybrid.
 • Det raskeste er å bruke en Wall Box-lader. Med modus 3-kabelen (ekstrautstyr) og ombordladeren på 7,4 kW (også ekstrautstyr) gjør den det mulig å lade fra 0 til 100 % på under 2 timer.
 • Det anbefales å lade Citroën C5 Aircross ladbar hybrid daglig. Da får du optimalt utbytte av bilen.
 

C5 AIRCROSS PLUG-IN HYBRID REKKEVIDDE

EKTE KOMFORT MED LADBAR HYBRID

Citroën C5 Aircross ladbar hybrid er svært allsidig. Elektromotoren på 81,2 kW gir en rekkevidde på inntil 64 km (WLTP-syklus), slik at du kan kjøre elektrisk i hverdagen. Med bensinmotoren PureTech 180 Stop & Start Euro 6.3 får du rekkevidden du trenger til langturer.

 

Den elektriske 8-trinns automatgirkassen ë-EAT8 med optimale girskift gir jevn og komfortabel kjøring.

Den har to moduser for gjenvinning av bremseenergi: Drive (D) og Brake (B). Den siste av de to er mer dynamisk og gjør det mulig å gjenvinne mer energi når du bremser eller slipper opp gasspedalen.

HASTIGHET
Hvis du kjører i 130 km/t, reduseres rekkevidden til den nye Citroën C5 Aircross ladbar hybrid til halvparten av den godkjente WLTP-rekkevidden. 
TEMPERATUR
Utetemperaturen med tilhørende behov for kjøling eller oppvarming av kupeen påvirker batteriets rekkevidde. 
KJØRESTIL
Kjører du jevnt, uten brå nedbremsing og akselerasjon, utnyttes batteristrømmen optimalt, slik at du oppnår lengst mulig rekkevidde med den nye Citroën C5 Aircross ladbar hybrid. 
LAST
Hvis du har montert et takstativ eller en takboks eller har tung last i bilen, vil dette påvirke forbruket til din nye Citroën C5 Aircross ladbar hybrid. 

BEREGN REKKEVIDDEN TIL DEN NYE C5 AIRCROSS LADBAR HYBRID

Rekkevidden til den nye Citroën C5 Aircross ladbar hybrid kan beregnes ut fra hastighet, utetemperatur og kjørestil.

TRE KJØREMODUSER

Kjøremodusvelger i midtkonsollen

Kjøremodusvelgeren er plassert i midtkonsollen i den nye Citroën C5 Aircross ladbar hybrid. Du kan velge mellom følgende innstillinger: 

 • Electric: Bilen kjører elektrisk i hastigheter opptil 135 km/t. Det gir stillegående og jevn kjøring. Rekkevidden i denne modusen er inntil 64 km (WLTP-syklus).
 • Hybrid: Bilen veksler automatisk mellom elektromotoren og forbrenningsmotoren, slik at du kjører mest mulig økonomisk.
 • Sport: Elektromotoren og forbrenningsmotoren jobber sammen for å gi maksimal ytelse. Det gir en total effekt på 225 hk og et totalt dreiemoment på 360 Nm.

C5 AIRCROSS HYBRID LADING

LADING

Enkelt og praktisk

Den nye Citroën C5 Aircross ladbar hybrid er svært enkel å lade.

Ladeluken bakerst på venstre side har en ladeindikator som viser fremdriften i ladingen. Du kan også følge med på ladingen i My Citroën-appen.

Ladingen kan programmeres fra berøringsskjermen eller My Citroën-appen. Det gjør det enkelt å lade når strømmen er billigst.

Eget oppbevaringsrom for ladekabler under gulvet i bagasjerommet.

LADELØSNINGER

Enkel lading i hverdagen

Du har flere muligheter når du skal lade din nye Citroën C5 Aircross ladbar hybrid:

 • Batteriet lades på 7 timer med en vanlig stikkontakt eller 4 timer med en forsterket stikkontakt (Green'Up™).
 • Med en Wall Box på 32 A tar ladingen under 2 timer med 7,4 kW-laderen som leveres som ekstrautstyr. Wall Box-ladere er å finne langs veien og på enkelte parkeringsplasser, men du kan også få montert en hjemme.

Ladestasjoner på 100 kW er ikke kompatible med den nye Citroën C5 Aircross ladbar hybrid.

 

Citroën har valgt DEFA som samarbeidspartner for installasjon av ladere i borettslag og sameier. DEFA tilbyr en løsning uten ekstra kostnader for borettslag/sameier og tar hånd om alt det administrative arbeidet.

BEREGN LADETIDEN TIL DIN NYE C5 AIRCROSS LADBAR HYBRID

Beregn ladetiden til din nye Citroën SUV C5 Aircross ladbar hybrid med de ulike ladealternativene.

LOCATE CHARGING TERMINALS COMPATIBLE

Travel stress-free in new Citroën C5 aircross plug-in hybrid

Use the map to locate charging terminals compatible with your New Citroën C5 Aircross Plug-In Hybrid, near you or on your travels.

C5 AIRCROSS HYBRID TILKOBLEDE TJENESTER

BRUKERVENNLIGE GRENSESNITT 

Konfigurerbart digitalt kombiinstrument med ny berøringsskjerm

Den nye Citroën C5 Aircross ladbar hybrid har egne skjermbilder for elektrisk kjøring.

På det digitale kombiinstrumentet kan du sjekke ladestatus og resterende rekkevidde for batteriet samt holde øye med effektmåleren og gjeldende energiflyt.

På den 10 tommer store berøringsskjermen kan du se systemstatus og innstillinger for utsatt lading av batteriet, forhåndstemperering av kupeen og e-save-funksjonen. Sistnevnte gjør det mulig å holde av batterikapasitet til kjøring i elbilmodus på en konkret strekning.

MY CITROËN-APPEN

På en smarttelefon med My Citroën-appen kan du sjekke ladestatus og gjenværende rekkevidde for din nye Citroën C5 Aircross ladbar hybrid og programmere lading og forhåndstemperering av kupeen.

C5 AIRCROSS HYBRID ELECTRIC INSTRUKSJONSVIDEOER