Du vil bli videresendt om X sekunder [cle1: SECONDES Lang:nb]

.

597x400_Design-v2

EN NY TILNÆRMING TIL FLERBRUKSBILEN – HELT ELEKTRISK!

Nykommeren E-Berlingo Multispace har selvsagt beholdt den store allsidigheten som vi kjenner fra Berlingo, og som gjør den velegnet til både hverdags-, fritids- og jobbruk. I tillegg kommer alle fordelene ved helelektrisk drift.

Modellens uttrykksfulle design, gjennomtenkte karosseri og robuste konstruksjon står i stil til det romslige interiøret. Den smarte plasseringen betyr at de to litiumion-batteriene ikke tar opp unødig plass verken i kupeen eller bagasjerommet på den nye E-Berlingo Multispace.

Nå har det blitt enklere og mer praktisk enn noensinne å ta med seg familie, venner eller kollegaer på biltur.

KOMPROMISSLØS OG ELEKTRISK

Den nye E-Berlingo Multispace drives av en kompakt og høytytende elektrisk synkronmotor med permanent magnet og en effekt på 67 hk (49 kW). De to svært energitette litiumion-batteriene med kapasitet på 22,5 kWh er plassert nederst i rammen.

Rekkevidde: Med en dokumentert rekkevidde på inntil 170 km (NEDC-syklus) oppfyller E-Berlingo Multispace kundenes transportbehov fullt ut siden statistikken viser at majoriteten av europeiske bilførere kjører under 100 kilometer per dag. Markedet har med andre ord blitt supplert med en ny og stressfri mobilitetsløsning som er helt i tråd med tidsånden.

Lading: De mange lademulighetene betyr at E-Berlingo Multispace har blitt en bil det er svært lett å leve med. Med vekselstrømkontakten (Type 1-kontakten på førersiden) kan du lade et flatt batteri på åtte timer i en 16 A (3,3 kW) ladestasjon hjemme eller på en offentlig parkering. Med en vanlig stikkontakt tar det ti timer.

Hurtiglading: E-Berlingo Multispace leveres også med en likestrømkontakt for hurtiglading (CHAdeMO-kontakten på passasjersiden) som standardutstyr. Med en 50 kW hurtigladestasjon kan du lade batteriet til 50 % av full rekkevidde på et kvarter eller til 80 % rekkevidde på en halvtime.

597x597_Electric-v3

KJØREGLEDE

Nye E-Berlingo Multispace gir en grønn og behagelig kjøreopplevelse med moderate driftskostnader.
Et dreiemoment på 200 Nm er tilgjengelig helt fra oppstart, og E-Berlingo Multispace akselererer raskt og jevnt til topphastighet. Akselerasjonen skjer helt uten støy eller vibrasjoner. Siden E-Berlingo Multispace er en helelektrisk bil, er den fritatt for for eksempel rushtidsavgift i Oslo og planlagte forurensningsavgifter i en rekke andre byer. Elbilpolitikken med blant annet avgiftsfritak, gratis parkering, lave eller ingen bomavgifter og til dels også adgang til å kjøre i kollektivfeltet har gjort elbil til et økonomisk svært gunstig alternativ.
1500x646_superposition-v2
597x500_Conditionnement_thermique_E-Berlingo

FORHÅNDSINNSTILLING AV KUPETEMPERATUR

Kupetemperaturen i E-Berlingo Multispace kan forhåndsinnstilles. Det vil si at du kan forvarme eller -kjøle bilens kupé eksternt fra en smarttelefon. Denne nye funksjonen sikrer deg en behagelig kupétemperatur helt fra du setter deg inn i bilen.

Funksjonen er tilgjengelig fra MyCitroën-appen. Fra appen kan du også kontrollere ladestatus for bilens batteri. Varmeapparatet eller klimaanlegget kan slås på umiddelbart eller programmeres til å slå seg på på et senere tidspunkt.

På steder med dårlig mobildekning (for eksempel i garasjeanlegg under bakken), er det ikke mulig å opprette forbindelse til bilen. Hvis du programmerer kupetemperaturen når bilen befinner seg i et område der det er mobildekning, lagres imidlertid de programmerte innstillingene*, og disse vil bli startet som planlagt, selv om bilen i mellomtiden er flyttet til et sted uten dekning. *Tjenesten er under utvikling

KOMFORT OG FLEKSIBILITET

1500x500_E_Berlingo_Multispace_Confort

Nye E-Berlingo Multispace er en praktisk løsning for deg som vil reise i fred og ro sammen med familie, venner eller kollegaer og ønsker å ta deg fram til bestemmelsesstedet på enklest mulig måte.

587x400_Sieges-indépendant-studio-v2

TRE SEPARATE SETER
MED INDIVIDUELL REGULERING

Baksetene består av tre separate og uttakbare* seter som kan konfigureres som dobbeltsete + enkeltsete. *Ekstrautstyr Hver enkelt baksetepassasjer i E-Berlingo Multispace kan glede seg over tilpasset og egendefinert komfort.

Interiøret er svært fleksibelt, og du kan velge å ta ut ett eller flere av setene hvis du trenger større lasteplass, for eksempel til musikkinstrumenter og bandutstyr.

DIMENSJONENE TIL E-BERLINGO MULTISPACE

LENGDE:

mm

BREDDE:

mm

HØYDE:

mm

VOLUM:

Liter

INNVENDIG PLASS

1500x500_Rangements&espace

Enten du er en gründer eller trendsetter, og uansett hva som er din livsstil, kan E-Berlingo Multispace dekke transportbehovet ditt med et interiør som setter en ny standard for fleksibilitet. Bilen har plass til fem personer, og bagasjen er enkel å plassere på det flate gulvet. De åpne og lukkede oppbevaringsrommene rundt om i kupeen har et samlet volum på 78 liter.

Bagasjerommet er blant de største i kategorien:

  • opptil 1350 liter med 5 personer i bilen
  • 3000 liter uten bakseter

BAKRUTE SOM KAN ÅPNES

747x322_Ouverture_Hayon

E-Berlingo Multispace fås med en stor bakrute som kan åpnes*. Dette er unikt i segmentet og gjør det enklere å laste inn i bagasjerommet, uansett hvor og hvordan bilen står parkert. Veldig praktisk når du skal laste inn skjøre gjenstander!

*Standard, ekstrautstyr eller ikke tilgjengelig avhengig av versjon

TO SKYVEDØRER

747x322_Ouverture_porte

De to skyvedørene på sidene gjør det enkelt å komme seg ut og inn av E-Berlingo Multispace og er dessuten praktiske hvis du skal laste og losse større gjenstander.

TEKNOLOGI

1500x500_E_Berlingo_Multispace_Technologies

Den nye E-Berlingo Multispace er utstyrt med et bredt utvalg av nyttig og effektiv teknologi, som styrker sikkerheten og gjør det enklere å ta seg frem i trafikken. Alle teknologiløsningene er samlet i ett grensesnitt på bilens sju tommer store berøringsskjerm.

597x400_Mirror_Screen_MirrorScreen-v2

MIRRORLINK® OG APPLECARPLAY®

Hold deg på nett! E-Berlingo Multispace har en berøringsskjerm på hele sju tommer, sømløst integrert i dashbordet, slik at du alltid har oversikt over og tilgang til alle funksjoner.

E-Berlingo Multispace har dessuten et stort utvalg av tilkoblingsmuligheter, med Bluetooth®, USB-port, jack-kontakt og Apple CarPlay

MirrorScreen-funksjonen kobles til en Mirrorlink®- eller Apple CarPlay®-kompatibel smarttelefon og sender mobiltelefonappene til bilens berøringsskjerm, slik at føreren trygt kan benytte seg av dem i bilen.

Navigasjonssystemet, som fås som ekstrautstyr, viser også fartsgrenser og trafikkinformasjon.

NAVIGASJON

747x322_navigation

Navigasjonssystemet (ekstrautstyr) viser også fartsgrenser og trafikkinformasjon på skjermen. I tillegg viser det maksimal rekkevidde med resterende batteristrøm.

RYGGEKAMERA

747x322_camera_recul

Ryggekameraet er et ekstrautstyr som, kombinert med den store fargeskjermen, gjør parkeringen lettere. For å lette parkeringen ytterligere på steder med dårlig plass, tegner kameraet opp veiledningslinjer for parkeringsmanøvren oppå bildet.

Top