INFORMASJON KNYTTET TIL KORONAVIRUSET.

LES MER

Du vil bli videresendt om X sekunder [cle1: SECONDES Lang:nb]

VINN NYE ELEKTRISKE CITROËN Ë-C4 I ET HALVT ÅR!

Stikk innom Bertel O. Steen i Bjørvika før 25. februar, og spill inn ditt beste «OH-LA-LA!» i lydstudioet vårt. Da er du med i konkurransen om et halvt år med overlegen komfort og mest rekkevidde for pengene i sitt segment, i den splitter nye Citroën ë-C4. Dette er en helelektrisk og kritikerrost fransk kompakt-SUV med friskt design som har fått bilpressen til å utbryte et unisont «OH-LA-LA!». Vinneren blir kåret av en jury og blir trukket ut i midten av mars. Kanskje det blir deg?

eC4_showroom_2

Adresse:

Dronning Eufemias gate 21, 0194 Oslo

Åpningstider:

Mandag-Fredag: 10.00-16.00
Lørdag: 10.00-14.00
Søndag: Stengt

Vi tar Koronaviruset på største alvor og følger naturligvis alle retningslinjer fra myndigheten i forhold til smittevern i showroomet i Bjørvika.
Velkommen til en trygg og uhøytidelig konkurranse!

Konkurransevilkår:
For å bli med i denne konkurransen må du være over 18 år og ha førerkort klasse B.

Vinneren vil blir kåret ut ifra følgende kriterier: X-faktor, lekenhet og kreativitet.

Vinneren blir kåret den 15. mars og kontaktes direkte etter dette. Citroën forbeholder seg retten til å annonsere vinnerens navn og konkurransebidrag.

Ved å bli med i denne konkurransen, samtykker du til at Citroën Norge kan publisere/bruke vinnerbidraget i markedsføringsøyemed.

Alle konkurransebidrag og personopplysninger som blir gitt i forbindelse med denne konkurransen vil bli slettet 30 dager etter at vinneren har blitt annonsert.

Trenger du litt mer oh-la-la-inspirasjon?

lydstudio_skisse2

Top