INFORMASJON KNYTTET TIL KORONAVIRUSET.

LES MER

Du vil bli videresendt om X sekunder [cle1: SECONDES Lang:nb]

Citroën C4 Cactus, merkets nyeste kombimodell. Den nye versjonen utgjør et tydelig brudd for C4 Cactus. Den innordner seg segmentets regler for teknologi og motorer, men kan skilte med svært høy komfort og en særegen stil som gjør at den skiller seg ut fra konkurrentene. Fjæring med progressive hydrauliske stoppere (PHC) og Advanced Comfort-seter gjør C4 Cactus til en ultrakomfortabel kombi som kommer til å snu opp ned på segmentet.

SE VIDEO OM C4 CACTUS HER

Nouvelle Berline C4 Cactus Emeraude Blue

UTVENDIG DESIGN

Citroën C4 Cactus er et friskt pust i kompaktbilsegmentet, der den representerer noe nytt og originalt. Den rene og kompakte silhuetten er supplert med karakteristiske grafiske Citroën-elementer, som Airbumps® nederst på dørene, et sammenhengende belte av vinduer, “flytende” tak, todelt front og en bred lyssignatur med 3D LED-lykter bak, som alle bidrar til å fremheve karosseriets bølgende linjer.

Den nye C4 Cactus kan leveres i 31 forskjellige eksteriørvarianter, med 9 karosserifarger og 4 fargepakker med detaljer i lekre farger.


KOMFORTABEL KOMBI

Citroën C4 Cactus representerer noe helt nytt i Citroën Advanced Comfort®-programmet: Ikke bare er den Europas første bil med fjæring med Progressive Hydraulic Cushions™, den er også verdens første bil med Advanced Comfort-seter. I tillegg har den i kjent Citroën-stil en overlegen kjørekomfort. De tolv førerassistentsystemene* og tre tilkoblingsteknologiene* gjør kjøreturen til en enkel og avslappende opplevelse. *Avhengig av versjon.
C4_Cactus_Int_Av_Gris_Paysage

En særpreget bil med dristig design

Nouvelle Berline C4 Cactus Blanc Nacré sur la jetée

Citroën C4 Cactus har en organisk design med myke linjer og karakteristiske grafiske elementer som fremhever modellens særpreg:

  • Den ubrutte rekken med vinduer som går hele veien rundt bilen, skaper en illusjon av et flytende tak.
  • Profilen med bølgende linjer understrekes av de nye og elegante Airbump®-elementene nederst på dørene samt hjulbuelistene, som gir en dynamisk stil og beskytter mot små bulker og riper ved bykjøring.

Nouvelle Berline C4 Cactus Emeraude Blue

Fronten har blitt bredere, med nye LED-kjørelys som brer seg ut i hele panserets bredde i forlengelsen av Citroën-logoen. De elegante lyktene er fremhevet med sorte, blanke innfatninger, og frontskjørtet i samme farge som karosseriet er utstyrt med spreke luftinntak på sidene.

Nouvelle Berline C4 Cactus Emeraude Blue

Sett bakfra understrekes kombipreget av den renlinjede bakluken. Denne fremheves av de lekre nye 3D-LED-lyktene som får bilen til å virke bredere og gir bakparten et mer moderne preg.

Elegant utstyr og mange tilpassingsmuligheter

600x268-New-C4-Cactus-4-Pack-Colors

C4 Cactus fås med hele 31 mulige eksteriørkombinasjoner:

  • 9 karosserifarger
  • 4 fargepakker med de siste trendfargene: Glossy Black, Silver Chrome, Anodised White og Anodised Deep Red. De fint balanserte fargede elementene skaper en lekker kontrast til karosseriet og fremhever frontskjørtet og Airbump®-elementene nederst på fordørene.

Lettmetallfelgene fås i flere farger, enkelte av dem diamantslipte, for den som vil tilpasse stilen ytterligere.

CITROËN ADVANCED COMFORT®

Nouvelle Berline C4 Cactus Emeraude Blue CAC

Helt i tråd med merkets tradisjoner lanserer Citroën stadig nyheter som bedrer komforten. Dette er den første bilen i Europa som er utstyrt med fjæring med Progressive Hydraulic Cushions™, og dessuten verdens første bil med Advanced Comfort-seter. Det er dermed ingen overdrivelse å si at den representerer noe nytt når det gjelder sitte- og kjørekomfort. Når i tillegg den fantastisk komfortable C4 Cactus oser av personlighet, blir sannsynligheten stor for at den vil snu opp ned på kombisegmentet.

Fjæring med Progressive Hydraulic Cushions™

Fjæring med Progressive Hydraulic Cushions™ eller progressive hydrauliske stoppere (gjelder ikke PureTech 82) filtrerer ut og absorberer ujevnheter i veibanen og gir en følelse av å “fly” over underlaget. Samtidig har bilen beholdt en utmerket karosseristabilitet og matchende dynamiske egenskaper. Prinsippet er enkelt: Mens tradisjonell fjæring består av en støtdemper, en fjær og en mekanisk stopper, består Citroëns nye fjæringssystem i tillegg av to hydrauliske stoppere, den ene for kompresjon og den andre for dekompresjon.

Nouvelle Berline C4 Cactus Emeraude Blue
Nouvelle Berline C4 Cactus Emeraude Blue

DIMENSJONENE TIL C4 CACTUS

LENGDE:

mm

BREDDE:

mm

HØYDE:

mm

VOLUM:

Liter

TEKNOLOGI

EN STRESSFRI KJØREOPPLEVELSE

Nouvelle Berline C4 Cactus Emeraude Blue

C4 Cactus er utstyrt med tolv forskjellige førerassistentsystemer som gjør hverdagen tryggere og mindre stressende, hjelper deg hvis oppmerksomheten skulle glippe et øyeblikk, og forebygger ulykker.

Passasjerene kan på sin side glede seg over tre typer tilkoblingsteknologi som gjør bilen til en forlengelse av det digitale universet deres. Kom deg på nett, kommuniser, naviger og slapp av med Citroëns Connect Nav-teknologi, Mirror Screen-funksjonen med Android Auto eller Apple Car Play™ MirrorLink® og Citroën Connect Box.

*Avhengig av versjon.

TEKNOLOGI

Førerassistentsystemer

Active Safety Brake

Reduserer risikoen for frontkollisjoner ved å bremse automatisk hvis sjåføren ikke gjør det; fungerer i hastigheter over 5 km/t. Utstyr avhenger av versjon.

 

Tretthetsvarsling

Sjåføren blir varslet dersom oppmerksomheten sviktet og kursen blir ustø i forhold til kjørefeltoppmerkingen; fungerer i hastigheter over 65 km/t. Utstyr avhenger av versjon.

 

Nouvelle Berline C4 Cactus Blanc Nacré

MOTORVERSJONER

Miljø og kjøreglede

Kombinasjonen av et lett og effektivt chassis og den siste generasjonen motorer bedrer bilens dynamikk og akselerasjonsevne og øker kjøregleden ytterligere. Den nye generasjonen PureTech-bensinmotorer – kåret til årets motorer – og Diesel BlueHDi-motorer oppfyller Euro 6-kravene til reduksjon av NOx-utslipp og drivstofforbruk.

EAT6-girkasse kombinert med PureTech 110 S&S-motor gir raske girskift og svært god kjøreflyt og brukerkomfort. C4 Cactus kan også leveres med PureTech 130 S&S-motor og sekstrinns manuell girkasse.
Top