[cle1: REDIRECTION_DANS Lang:NB] [cle1: SECONDES Lang:NB]

EN SVÆRT KOMFORTABEL OG FLEKSIBEL SUV MED EN UNIK PERSONLIGHET

Fra 309.900,-. Prøvekjør den hos din forhandler.

CITROEN avdekker nå nye C5 Aircross SUV, en klassisk formet SUV med hjuldiameter på 720mm, et robust og muskuløst design samt en høy bakkeklaring på 230mm. Den unike personligheten og sterke stilvalg med blant annet de Airbump®-inspirerte senkende dør- og hjulbuebeskyttelsene, lasteholdere og en rekke tilpasningsmulighter gjør bilen til 100% Citroën i design og karakter.

Som ambassadør for Citroën Advanced Comfort® - programmet skiller nye C5 Aircross seg ut som den mest komfortable SUV'en i sitt segment takket være to eksklusive Citroën innovasjoner: hjuloppheng med Progressive Hydraulic Cushions® og Advanced Comfort seter. Bilens tre separate bakseter kan justeres både fremover og bakover ved hjelp av en glideskinne, de gir mulighet for å justere vinkel på setet og de kan foldes helt ned i gulvet. Dette gjør nye C5 Aircross til den mest modulære og romslige SUV'en i sitt segment. 

Lastekapasiteten, som varierer mellom 580 til 720 liter, setter en ny standard i segmentet. Til slutt, med hele 19 førerassistanseteknologier og seks teknologier for tilkobling er det helt klart en neste generasjons SUV.

OPPLEV NYE C5 AIRCROSS SUV PÅ FILM:

Citroën C5 Aircross SUV kommer nå i hybridversjon! Citroën C5 Aircross SUV Hybrid er den første hybridmodellen med plug-in. Citroën C5 Aircross SUV Hybrid kombinerer alle fordelene med en 100% elektrisk tur for daglige reiser, allsidigheten og autonomien som bensinmotoren gir for lengre reiser. Den kan kjøres i elektrisk modus opptil 135 km/t, med en elektrisk rekkevidde på 50 km og CO²-utslipp på 39 gr i WLTP-standard.

Design2_CL.18.023.002_597X500

DESIGN

En tøff og uttrykksfull identitet

Med sine 4,50 m skiller den seg ut med sin kraftige, spenstige personlighet, uten å være aggressiv. Den er et friskt pust i SUV-segmentet med sin brede og iøynefallende front, høye panser, strømformede linjer markert med sterke grafikk, f.eks. Airbump® med farget innsats, hjul med 720 mm stor diameter, 230 mm bakkeklaring, terskelplate og hjulbuebeskyttere og stilige, to-tonede takbøyler. Nye SUV C5 Aircross er utstyrt med panoramasoltak. Sidene viser frem et flytende tak og en kontinuerlig glassmidje, fremhevet av en «C»-signatur i kromfinish som gjenspeiler bilens interiør. Bakparten, kompakt, bred og høy, antyder god plass og stort bagasjerom (fra 580 til 720 l). Baklyktene er montert med fire avlange LED-moduler på hver side av bilen.

DESIGN

En kupé som beskytter og skaper velvære

Kupeen i nye SUV C5 Aircross er romslig og imponerende. Den har generøse, flytende former, samtidig som de funksjonelle aspektene er ivaretatt. Den har et robust dashbord med horisontalt oppsett, et varmeforseglet banner som strekker seg over hele bredden. På førersiden tilbyr instrumentpanelet konfigurerbare digitale instrumenter med en 12,3-tommers skjerm som viser utvalgt kjøreinformasjon i førerens synsfelt. Både den brede og høye midtkonsollen, de innbydende setene som er plassert høyt for å gi deg en følelse av kontroll på veien, og fargene og materialene bidrar til det beskyttende, elegante inntrykket interiøret gir
C5-Aircross-Design

NYE C5 AIRCROSS SUV BLIR TIL

Nye C5 Aircross er det nyeste tilskuddet til Citroën-familien. Direkte inspirert av konseptbilen Citroën Aircross som ble vist frem i 2015, fortsetter den nye C5 Aircross Citroën sin SUV offensiv som startet med den suksessfulle lanseringen av C3 Aircross SUV i 2017. Citroën fokuserer på å levere på kundens forventninger: Inspired By You!

MANGE EKSTERIØRKOMBINASJONER, 3 INNVENDIGE TEMAER

Nye C5 Aircross SUV tilbyr en rekke tilpasningsmuligheter. Disse omfatter 11 mulige utvendige kombinasjoner, med sju karosserifarger (Hvit Banquise, Metallic-lakk, og Perlemor) og tre fargepakker (Sølv, Hvit og Rød); utvendige farger kan kombineres med tak og speilhus lakkert i sort.
Førerhuset kan også tilpasses, med fem temaer som spiller på lys, varme og eksklusivitet: i tillegg til standardtemaet finnes temaene Metropolitan Beige, Metropolitan Grey og Hype Brown. Alle med Advanced Comfort®-seter.

INTERIØRUNIVERS

MetropolitanGrey_18P54_747X400

Metropolitan Grey er et raffinert interiørunivers med ton-i-ton effekt, med seter i kornet skinn og Graphite-stoff, lysere kanter, og med midtkonsoll og dashbordelementer i grått.

HypeBrown_18P56_747X400

Hype Brown er interiøruniverset i toppklasse, med seter i brunt nappaskinn og sort stoff med skinneffekt, kanter i lysgrå Alcantara, og midtkonsoll, dashbord og instrumentpanelet i brunt. For ikke å glemme rattet i fullnarvet sort/brunt skinn.

Alle fire interiørene har setekonfigurasjonen Advanced Comfort.
*Ekstrautstyr.
**Avhengig av versjon.

MetropolitanBeige_18P27_747X400

Interiøruniverset Metropolitan Beige* fremhever kupeens romslighet: setene i kornet grått skinn og grått stoff. Midtkonsollen og dashbord-elementene er i grå beige.

KOMFORT

  

Fjæring med Progressive Hydraulic Cushions®
Fjæring med Progressive Hydraulic Cushions®

Nye C5 Aircross SUV er utstyrt med Progressive Hydraulic Cushions® fjæring, en teknologi som har blitt oppfunnet og utviklet av Citroën. Teknologien er basert på merkets erfaring fra motorsport  gir nye SUV Citroën C5 Aircross støtdemping av en helt unik komfort. Store deformasjoner og små uregelmessigheter blir absorbert, og man har inntrykk av at bilen flyr over veien, stødig og dynamisk med en helt eksepsjonell komfort. En ekte "flyvende teppe"- effekt.

Advanced Comfort*-seter
Advanced Comfort*-seter

Setene i nye SUV Citroën C5 Aircross er brede og komfortable, som lenestolen hjemme hos deg selv. De har en innovativ oppbygging, med skum med høy tetthet i midten og tykt, teksturert skum på overflaten, noe som gir en myk, men samtidig fast komfort og et sete med god støtte. Setene kan også justeres i ulike posisjoner og kommer med et innbygget massasjesystem.

*Avhengig av versjon.

Fleksibilitet
Fleksibilitet

Med tre individuelle bakseter er nye SUV Citroën C5 Aircross unik i segmentet. Alle setene er like brede, og gir samme komfort til den som sitter i midten som til de som sitter på sideplassene. De kan justeres forover/bakover 150 mm, noe som gjør det mulig å optimalisere plassen i kupeen eller i bagasjerommet alt etter behov. De kan justeres på skrå i 5 forskjellige posisjoner, for optimal komfort. Og de kan enkelt foldes ned slik at man oppnår et helt flatt gulv.

PROGRESSIVE HYDRAULIC CUSHIONS® fjæring

Denne teknologien, som har blitt oppfunnet og utviklet av Citroën, gir nye SUV Citroën C5 Aircross støtdemping av en helt unik komfort. Store deformasjoner og små uregelmessigheter blir absorbert, og man har inntrykk av at bilen flyr over veien, stødig og dynamisk med en helt eksepsjonell komfort. Mens klassiske fjæringssystemer består av en støtdemper, en fjær og en mekanisk endestopper, består Progressive Hydraulic Cushions®-systemet av to hydrauliske endestopper på hver side, én for dekompresjon og én for kompresjon. Når det forekommer kraftig kompresjon og slakking, vil disse hydrauliske endestoppene bremse bevegelsen på en progressiv måte, noe som gjør at man unngår brå stopp- og sprettebevegelser. Ved lette kompresjoner og slakkinger vil disse endestoppene gir en «flytende teppe»-effekt som visker ut alle små uregelmessigheter.

Advanced Comfort-seter

C5-Aircross-SUV-Advanced-Comfort-Seats

Setene i nye SUV Citroën C5 Aircoss er brede og komfortable, som lenestolen hjemme hos deg selv. De har en innovativ oppbygging, med skum med høy tetthet i midten og tykk, teksturert skum på overflaten, noe som gir en myk, men samtidig fast komfort og et sete med god støtte. Garantert komfort på både korte og lange turer. I tillegg til varme har forsetene et flerpunkts massasjesystem* som fungerer ved hjelp av åtte luftlommer plassert i seteryggen. Føreren og forsetepassasjeren bruker berøringsskjermen til å velge mellom fem tilgjengelige massasjeprogrammer, som kombinerer massasje av korsrygg, rygg og skuldre.

Nye SUV Citroën C5 Aircross har seter med perfekt støtte. Forsetene kan reguleres i høyden, og hodestøttene kan reguleres i høyden og i lengden.

*Ekstrautstyr

DEN MEST FLEKSIBLE SUV-EN I KLASSEN

Modular-SUV

Med tre individuelle bakseter er nye Citroën C5 Aircross unik i segmentet. Alle setene er like brede, og gir samme komfort til den som sitter i midten som til de som sitter på sideplassene. De kan justeres forover/bakover 150 mm, noe som gjør det mulig å optimalisere plassen i kupeen eller i bagasjerommet alt etter behov. De kan justeres på skrå i 5 forskjellige posisjoner, for optimal komfort. Og de kan enkelt foldes ned slik at man oppnår et helt flatt gulv.

C5-Aircross-Comfort

KOMFORT

Lydisolert kupé med himmelsk komfort

Nye Citroën C5 Aircross SUV er designet for å gi den typiske Citroën-komforten, og avanserte metoder for lydisolering er tatt i bruk slik at alle passasjerer skal oppleve perfekt isolasjon overfor forstyrrelser utenfra. Kjørestøy og aerodynamisk støy har blitt redusert ved bruk av lyddempende, isolerende glass i vinduene, og særskilt oppmerksomhet har blitt viet lydisolering av motorrommet. Og for å gi passasjerene optimal komfort er nye Citroën C5 Aircross SUV utstyrt med et system for rensing av luften i kupeen: AQS* eller «Air Quality System». Dette systemet detekterer forurensningen i luften som kommer utenfra og tilpasser automatisk luftsirkulasjonen i kupeen. *Avhengig av versjon.

DIMENSJONER

LENGDE:

mm

BREDDE:

mm

HØYDE:

mm

VOLUM:

Liter

TEKNOLOGI

INTUITIVE SYSTEMER FRA NYESTE GENERASJON

TechnologiesGal_CL.18.023.017_1500X500

Nye SUV Citroën C5 Aircross har en rekke avanserte, tilkoblede systemer som sikrer kontinuitet mellom din digitale verden og bilen. I tillegg til disse systemene har bilen 20 kjøreassistansesystemer* som bedrer sikkerheten og gjør
hverdagen enklere.
*Avhengig av versjon.

19 FØRERASSISTANSESYSTEMER

HIGHWAY DRIVER ASSIST

HighwayDriverAssist2_CL.18.023.020_747X400

Denne teknologien er første steg på veien mot selvkjørende biler og gjør det mulig for føreren å overlate en del av kjøringen til bilen. Systemet holder bilen i filen og holder avstanden automatisk til bilen foran. I tillegg kombineres teknologiene fra den adaptive cruise-kontrollen med Stop&Go-funksjonen noe som gjør bilen i stand til å starte og stoppe automatisk basert på farten til bilen foran.

REGISTRERING AV TRAFIKKSKILT OG ANBEFALT HASTIGHET*

RecoPanneaux_747X400

Dette systemet gir informasjon om fartsgrensene. Når systemet detekterer et fartsskilt, kan føreren akseptere den hastigheten  systemet anbefaler, og bruke det som hastighetsregulering eller hastighetsbegrensning. Systemet kjenner også igjen skiltene «Stopp», «Innkjøring forbudt» og «Forbikjøring forbudt».

AUTOMATISK VEKSLING MELLOM FJERN- OG NÆRLYS*

Commutation_747X400

Denne funksjonen veksler automatisk mellom fjernlys og nærlys når det detekteres biler som kommer i motsatt retning eller kjører forbi, avhengig av trafikkforholdene. Dette gir optimal bruk av lysene ved kjøring i mørket.

6-Connectivity-Technologies

TEKNOLOGI

6 tilkoblede, digitale systemer

Nye Citroën C5 Aircross SUV har seks avanserte tilkoblede systemer som sikrer kontinuitet mellom din digitale verden og bilen: 8-tommers berøringsskjerm som gjør det mulig å justere bilens innstillinger og få tilgang til multimediesystemet, telefonen, klimaanlegget og GPS-en, så vel som: Mirror Screen-funksjonen, Citroën Connect Nav, Citroën Connect Box med SOS og veihjelp-pakke inkludert, trådløs mobillader og ConnectedCAM Citroën™.

MOTORER

Ny automatisk girkasse EAT8*
Nye Euro 6.2-motorer

I tillegg til den 6-trinns manuelle girkassen BVM6 kan nye SUV Citroën C5 Aircross utstyres med den automatiske 8-trinns girkassen av siste generasjon EAT8. Dette er en effektiv girkasse som reduserer drivstofforbruket med opp til 7 % sammenlignet med EAT6, spesielt på grunn av de to ekstra girene. Dette gir smidige, sømløse girskift takket være optimaliseringen i utvekslingen mellom motoren og girkassen. Hendlene ved rattet brukes til å skifte gir manuelt, uten at man mister den automatiske funksjonen *Avhengig av versjon Nye SUV Citroën C5 Aircross finnes med flere effektive Euro 6.2-motorer av siste generasjon som øker kjøregleden.
EAT8-Gearbox
Top