Du vil bli videresendt om sekunder

NYE CITROËN C5 X HYBRID

KJØR ELEKTRISK TIL DAGLIG, BRUK BENSIN NÅR DU MÅ

C5 X ladbar hybrid dekker de aller fleste kjørebehov, fra daglig jobbkjøring til impulsive langturer, uten rekkeviddebegrensninger. Den nye Citroën C5 X Hybrid står for moderne, avansert elektrisk mobilitet og byr på høy komfort og allsidighet. Den er definisjonen på mobilitet i ë-komfortklassen. Den nye Citroën C5 X Hybrid gir dessuten avgiftsfordeler i forhold til biler med forbrenningsmotor.

Citroën C5 X på en vei med utsikt mot sjøen

ELEKTRISK REKKEVIDDE PÅ OPPTIL 55 KM

Den nye Citroën C5 X Hybrid dekker de aller fleste behov i hverdagen. Noen av fordelene i elbilmodus:

 • Rekkevidde på 54 til 55 km (avhengig av ekstrautstyr og faktiske kjøreforhold)
 • Stillegående kjøring i opptil 135 km/t
 • Miljøvennlig kjøring uten CO2-utslipp

Batteriet i den nye Citroën C5 X Hybrid har garantert 70 % ladekapasitet i 8 år eller 160 000 km.

Nærbilde av en kvinnehånd på rattet i Citroën C5 X

100 % ØKONOMISK

En stillegående bil som er både dynamisk og lettkjørt:

 • Forbrenningsmotoren på 180 hk og elektromotoren på 81,2 kW (110 hk) gir en samlet effekt på 225 hk og et dreiemoment på totalt 360 Nm.
 • Fire kjøremoduser: Elbil, Hybrid, Komfort og Sport.
 • Forbruk fra 1,3 liter per 100 km og CO2-utslipp fra 29 g/km i WLTP-syklus.
 • Daglig lading gir lavt forbruk.
 • I Brake-modus gjenvinnes bremseenergi som tilbakeføres til batteriet i bremse- og retardasjonsfasen.
En Citroën C5 X til lading i en Wall Box ute på en gårdsplass

ENKEL OG PRAKTISK DAGLIG LADING

Du kan velge mellom flere ladeløsninger til din nye Citroën C5 X Hybrid:

 • Wall Box: Med modus 3-kabelen (ekstrautstyr) gjør denne ladekontakten det mulig å lade fra 0 til 100 % på 3 timer og 25 minutter eller 1 time og 40 minutter med ombordladeren på 7,4 kW (også ekstrautstyr).
 • Vanlig stikkontakt: Batteriet kan lades til 100 % på 7 timer og 5 minutter, altså over natten, ved hjelp av modus 2-kabelen som følger med som standard.
En mann sett i profil sitter bak rattet i Citroën C5 X

EKTE KOMFORT MED LADBAR HYBRID

KJØREGLEDE

Ikke en lyd. Ingen vibrasjoner. Den nye Citroën C5 X ladbar hybrid har tilnærmet perfekt lydisolasjon med blant annet laminerte vinduer foran og bak, som holder støy fra omgivelsene og veibanen ute. Resultatet er en komfort og stillhet du neppe har opplevd maken til i en bil. De to motorene jobber sammen for å gi smidig og jevn fremdrift. Den elektroniske ë-EAT8-girkassen er rask og effektiv, og med et umiddelbart tilgjengelig dreiemoment er det duket for stor kjøreglede.

REKKEVIDDE

VIKTIGE FAKTORER SOM PÅVIRKER REKKEVIDDEN

Hastighetsikon

HASTIGHET

Ved kjøring i 130 km/t reduseres rekkevidden til den nye Citroën C5 X til halvparten av den godkjente WLTP-rekkevidden.

Temperaturikon

TEMPERATUR

Utetemperaturen med tilhørende behov for kjøling eller oppvarming av kupeen påvirker bilens rekkevidde.

Kjørestil-ikon

KJØRESTIL

Kjører du jevnt, uten brå nedbremsing og akselerasjon, utnyttes batteristrømmen optimalt, slik at den nye Citroën C5 Hybrid får maksimal rekkevidde.

Last-ikon

LAST

Hvis du har montert takstativ eller takboks eller har tung last i bilen, vil dette påvirke bilens forbruk.

SIMULERING AV REKKEVIDDEN TIL DEN NYE CITROËN C5 X

Bilens rekkevidde kan beregnes ut fra hastighet, utetemperatur og kjørestil.

 

En Citroën C5 X på lading og ladeluke med ladeindikator

ENKEL LADING

Den nye Citroën C5 X Hybrid er svært enkel å lade:
 • Eget oppbevaringsrom for ladekabler under gulvet i bagasjerommet.
 • Ladeluken bakerst på venstre side av bilen har en ladeindikator som viser fremdriften i ladingen. Denne kan også sjekkes eksternt fra My Citroën-appen.
 • Når du kjører i elbilmodus, lyser en blå indikator under det innvendige speilet. Denne er godt synlig utenfra, noe som kan være nyttig ved kjøring i miljøsoner i byer.
 • Ladingen kan programmeres fra berøringsskjermen eller My Citroën-appen, slik at det for eksempel blir enkelt å lade når strømmen er billigst.

  LADELØSNINGER

  Enten du er på farten eller hjemme kan du velge mellom flere forskjellige ladeløsninger når du skal lade din nye Citroën C5 X Hybrid.
 • Wall Box: Med modus 3-kabelen (ekstrautstyr) gjør denne kontakten det mulig å lade fra 0 til 100 % på 3 timer og 25 minutter (16 A) eller 1 time og 40 minutter (32 A) med ombordladeren på 7,4 kW (også ekstrautstyr). Wall Box er å finne langs veien og på enkelte parkeringsplasser, men du kan også få den montert hjemme.
 • Vanlig stikkontakt (8 A): Batteriet kan lades til 100 % på 7 timer og 5 minutter ved hjelp av modus 2-kabelen som følger med som standard.
 • En Citroën C5 X som står til lading, og et utvalg ladekontakter

  LADBAR HYBRIDDRIFT

  8-TRINNS AUTOMATGIRKASSE

  Citroën C5 X sett på skrå forfra i en sving

  Den nye Citroën C5 X Hybrid egner seg for de aller fleste kjørebehov. Elektromotoren på 81,2 kW gir deg alle fordelene ved helelektrisk kjøring i hverdagen, og bensinmotoren PureTech 180 Stop & Start Euro 6.3 sikrer deg den rekkevidden du trenger til langturer.
  Den elektroniske automatgirkassen ë-EAT8 gir imponerende flyt og stor kjøreglede takket være et dreiemoment på 360 Nm fra første stund.

  Knapp for kjøremodus i Citroën C5 X

  FIRE KJØREMODUSER

  Ved hjelp av knappen i midtkonsollen kan du velge mellom modusene Elbil, Hybrid, Comfort og Sport. Den aktive Citroën Advanced Comfort®-fjæringen tilpasses til valgt kjøremodus.
 • Elbilmodus: Bilen har en rekkevidde på inntil 55 km, noe som er tilstrekkelig for de fleste av oss til daglig. Her kjører du helt uten å bruke drivstoff.
 • Hybridmodus: Bilen veksler automatisk mellom elektromotoren og forbrenningsmotoren, slik at du kjører mest mulig økonomisk.
 • Komfort-modus: Denne modusen er basert på hybridmodusen, men gjør i tillegg bruk av den aktive Citroën Advanced Comfort®-fjæringen, som sørger for ekstra høy kjørekomfort.
 • Sport-modus: Når elektromotoren og forbrenningsmotoren jobber sammen, får C5 X Hybrid en samlet motoreffekt på 225 hk. Det legger til rette for dynamiske kjøreopplevelser. I denne modusen blir den aktive Citroën Advanced Comfort®-fjæringen stivere for å oppnå bedre veigrep.
 • INTUITIVT GRENSESNITT

  De to skjermene i Citroën C5 X ladbar hybrid viser viktige kjøredata når du kjører i elbilmodus:

  • På det digitale instrumentpanelet kan du sjekke ladestatus og gjenværende rekkevidde for batteriet og holde øye med effektindikatoren og aktuell energiflyt.
  • På berøringsskjermen kan du se systemstatus og innstillinger for utsatt lading av batteriet, forhåndstemperering av kupeen og e-save-funksjonen. Sistnevnte gjør det mulig å holde av batterikapasitet til kjøring i elbilmodus på en nærmere angitt strekning. Når C5 X Hybrid står på lading, kan skjermen for eksempel vise hvor lang tid som gjenstår før batteriet er fulladet.

  TJENESTER

  NETTBASERTE TJENESTER

  C5-X-My-Citroen-625x400

  Fra My Citroën-appen på en smarttelefon kan du sjekke ladestatus og gjenværende rekkevidde for din nye Citroën C5 X Hybrid og programmere daglig lading og forhåndstemperering av kupeen.

  FÅ EN ENKEL REISE MED C5 X HYBRID

  Finn ladestasjoner som er kompatible med din nye Citroën C5 X Hybrid, på kartet. Søk i området der du befinner deg, eller langs den planlagte reiseruten.

  Top