Contents inside this Expander Partial are only authorable inside of this page.

FULL FLEKSIBILITET

Seterygger som kan slås ned separat

Bakseteryggene kan slås ned hver for seg eller samlet, slik at du får et flatt gulv. Når du slår ned seteryggen på passasjersetet foran, får Citroën ë-Berlingo et lastevolum på opptil 4000 liter og en lastelengde på over 3 meter i XL-versjonen. 

LUNE FARGER OG MATERIALER

Frontruten som er trukket langt fram, og dashbordets rene linjer gir stor plass foran i Citroën ë-Berlingo. Setene er trukket i myke og lune materialer som sikrer topp komfort.

EN ROMSLIG KUPÉ

Smarte oppbevaringsløsninger

Øverst i dashbordet på passasjersiden finner du et stort oppbevaringsrom (Top Box) med kjøling. I tillegg finner du et stort oppbevaringsrom i den øvre midtkonsollen og flere andre oppbevaringsrom rundt om i bilen. 

TRE BAKSETER I FULL STØRRELSE

Bak i Citroën ë-Berlingo er det tre separate, like brede seter, så komforten er like god overalt. Det er god beinplass enten du velger M- eller XL-versjonen med fem eller sju seter. Alle setene kan felles ned i gulvet.

MODUTOP®

Modutop® består av et oppbevaringsrom i taket på 92 liter, som er tilgjengelig fra baksetet og fra bagasjerommet, og en gjennomsiktig hylle med flere små rom. Det store takvinduet slipper inn mye lys. Blir det for mye sol, kan du lukke den elektriske solgardinen.

SKYVEDØRER PÅ SIDENE

Bakrute som kan åpnes

Citroën ë-Berlingo har skyvedører som gjør det enkelt å komme ut og inn på begge sider. De praktiske dørene har ekstra store åpninger. Bakruten kan åpnes for enkel tilgang til bagasjerommet.