Hopp til innholdet
Bygg din Citroën ë-C4 X

Bygg din nye Citroën ë-C4 X

Den nye Citroën ë-C4 X er en kompakt sedan med aerodynamisk og robust design. I bilkonfiguratoren kan du tilpasse den nye Citroën ë-C4 X og få akkurat den bilen du vil ha. Velg ønsket drivlinje og utstyrsversjon, og tilpass utstyret og designen etter eget ønske. 

Utstyrsversjoner 

Nye Citroën ë-C4 X fås i tre utstyrsversjoner: Feel Pack, Shine og Shine Pack. Alle versjonene leveres med standardutstyr som sørger for høy komfort og sikkerhet, og har i tillegg hver sin pakke med utstyr og tilbehør. 

Motorer 

Den nye Citroën ë-C4 X har en motor på 136 hk (100 kW) og en rekkevidde på inntil 360 km. 

Innvendig og utvendig design

Den nye Citroën ë-C4  X fås i lakkfargene: Grå Artense, Hvit Banquise, Grå Platinum, Sort Perla Nera, Rød Elixir og Hvit Perlemor I tillegg kan du utstyre bilen med ulike typer hjulkapsler eller med 18-tommers lettmetallfelger.

Innvendig kan du velge mellom svart, grått og rødt stoff som setter et stilfullt og elegant preg på kupeen.

Mål

Nye Citroën ë-C4 X har godt med benplass til både føreren og passasjerene. Avstanden fra baksetet til setene foran er 198 mm. Bilen har dessuten mange praktiske oppbevaringsmuligheter og er utstyrt med USB-porter til alle. De kompakte målene gjør at bilen lett kommer frem både i byen og på landeveien. Bagasjerommet har et volum på 380 liter, og gulvplaten kan justeres i to høyder. I tillegg kan du slå ned ett av baksetene eller alle tre baksetene for å få mer bagasjeplass. 

Utstyr og tilbehør

Nye Citroën ë-C4 X leveres med omfattende standardutstyr som sikrer høy komfort og sikkerhet, blant annet sikkerhetspakke, bakkestartassistent, dekktrykkvarsling og håndfri. Du kan også velge annet komfort- og sikkerhetsutstyr, som ratt- og setevarme, takluke i glass, Park Assist 360 med mer.