Hopp til innholdet
Konfiguratir Citroën ë-Spacetourer

FOR Å STARTE DIN CITROËN Ë-SPACETOURER KONFIGURASJON, VELG EN VERSJON:

Bygg din nye Citroën ë-Spacetourer

Citroën SpaceTourer fås som elbil i den nye varianten Citroën ë-SpaceTourer. Velg lengde, farge og utstyr til din bil i bilkonfiguratoren.
Utstyrsversjoner og størrelser 
Nye Citroën ë-SpaceTourer fås i størrelsene XS, M og XL og utstyrsversjonene Feel og Shine. Velg den utstyrsversjonen som passer best til dine behov.
Motorer til Citroën Spacetourer
Nye Citroën ë-SpaceTourer er utstyrt med et elbilbatteri på 50 eller 75 kWh og automatgirkasse. Maksimal rekkevidde er 330 km for batteriet på 75 kWh, og du kan hurtiglade inntil 80 prosent på 30 minutter. 
Innvendig og utvendig design

Bilen kan fås i lakkfargene Banquise hvit, Perla Nera sort, Platinium grå, Acier grå, Rich Oak brun og Sable.

Det stilrene Graphite-stoffet i kupeen er behagelig og praktisk.

Målene til Citroën Spacetourer

Nye Citroën ë-SpaceTourer fås i tre lengder (XS: 4,60 m, M: 4,95 m, XL: 5,30 m)

De ulike variantene har en lengde på 4956–5306 mm, en bredde på 1920–2204 mm og en høyde på 1890 mm. Bagasjerommet har et volum på 4554 liter når setene slås ned, og fleksible tilpasningsmuligheter takket være baksetet som kan legges ned i forholdet 1/3 eller 2/3. 

Utstyr og tilbehør
For nye Citroën ë-SpaceTourer tilbys appen MyCitroën, som hjelper deg å holde oversikt over bilen i hverdagen. Nye Citroën ë-SpaceTourer og Citroën SpaceTourer leveres som standard med en rekke sikkerhets- og komfortfunksjoner, og du kan legge til ekstrautstyr og tilbehør etter behov.