Vi bruker informasjonskapsler/cookies fordi vi vil gjøre våre nettsider brukervennlig og hele tiden forbedre de. Hvis du vil fortsette å bruke nettsiden, godtar du dermed bruk av informasjonskapsler/cookies.

Om våre informasjonskapsler

[cle1: REDIRECTION_DANS Lang:NB] [cle1: SECONDES Lang:NB]

Se video av nye Citroën Berlingo Van

Ikoniske Citroën Berlingo ble lansert i 1996, og det har blitt produsert mer enn 1,5 millioner kopier. Nå gir Citroën Berlingo plass til sin tredjegenerasjon, som går under navnet Citroën Berlingo Van. Nye Citroën Berlingo Van utgjør et stort generasjonshopp i stil, utstyrsnivå, og smart bruk av moduler. En ideell partner for alle profesjonelle. Tilgjengelig sent 2018.

Citroën, håndtverkernes partner i 100 år

Hos Citroën begynner varebilens historie i det 20. århundret. Berlingo stammer fra en lang rekke varebiler, som startet i 1928 med varebilen C4. I 1950 presenterte vi den velkjente 2 CV minivanen, en varebil-utgave av den kultiverte 2CV-en, som ble et verdensikon.

I 1978 blir 2 CV erstattet med Acadiane.

Det virkelige gjennombruddet kom med 1980-tallets nye mester: Citroën C15, som når mer enn 1,18 millioner produserte biler i løpet av 22 år.

Den andre store revolusjonen i det sene 20. århundret er Berlingo! Den aller første generasjonen dukket opp i juli 1996, og ristet løs koden for de etablerte komfortstandardene. Berlingo innoverer med sin unike silhuett og integrerte lasterom, som bare han kjenner hemmeligheten til. Navnet hans vil med tiden bli synonymt med varebilsegmentet.

DESIGN

1430x430-New-Berlingo-Van-Worker-Style.jpg

To ord som oppsummerer: robust og proaktiv. Nye Citroën Berlingo Van fronter et energisk eksteriør med myke linjer uten aggressive trekk.

– Et gjenkjennelig ansikt for merkevaren og storebroren Citroën Jumpy: Et høyt og kort panser med tydelige lykter.
– I profil ser man myke linjer og en gjennomtenkt bakdel. Et løfte om praktiske egenskaper og et generøst interørvolum.

SOM DEG, GJØR DENNE ALT!

Som din daglige partner, møter nye Citroën Berlingo Van dine profesjonelle behov ved å tilby en løsning til enhver situasjon med sine ulike størrelser. Den tilbys nå i 2 ulike versjoner: «Worker» og «Driver», og kan dermed løse et enda flere behov.
715x350-New-Berlingo-Van-Version-Worker

Versjonen «Worker» er beregnet for profesjonell transport av materiale og samarbeidspartnere på alle typer byggeplasser:

– Extenso ® kabin: 3 seter foran, mobilt kontor og last av lange gjenstander
– Grip Control med Hill Assist Descent, høy bakkeklarering (+ 30 mm), store hjul (690 mm) med Mud & Snow-dekk for bedre grep.
– Lastekapasiteten er økt til 1000 kg, med forsterket lys og ringer for tilknyting i halvhøyde.

715x350-New-Berlingo-Van-Version-Driver

Versjonen «Driver» er spesielt designet for bedrifter og deres ansatte som må kjøre lange turer eller levere mye i urbane strøk.

– Kjørekomfort
– Akustikkpakke
– Mange kjøreassistansesystemer med Surround Rear Vision-teknologi
– 8" berøringsskjerm med radio
Velvære og praktiske egenskaper for hverdagslig effektivitet

Beregnet for all slags bruk

500x250-New-Berlingo-Van-Worker-charge
Nye Citroën Berlingo Van imøtekommer ekstremt mange bruksområder. Den kan spesialtilpasses med mange moduler og flekbisle løsninger:

– 2 lengder: Størrelse M: 4,4 m, og XL: 4,75 m
– 2 kupékonfigurasjoner: Extenso Cab ® og Extended Cab ®
– 2 skyvedører / En 180° åpning bak
– En referanse for lastevolum: 3,3 kubikkmeter minimum og 4,4 kubikkmeter i XL, og opptil 1000 kg lastekapasitet
– Et spekter av lagringsmuligheter og triks: 113 liters lagringkapasitet med toppboksen på passasjersiden, 220V strømuttak, og mer…

UTSTYR OG NYTTIG TEKNOLOGI

1430x350-New-Berlingo-Van-TdB.jpg

Nye Citroën Berlingo Van er et konstentrat av nyttig teknologi for hverdagen.
Med sine funksjoner og praktiske egenskaper, er den en betryggende partner. Alltid presis og spent på å tilby en enda tryggere og mer behagelig kjøreopplevelse. Her finner du:

– 4 tilkoblingsteknologier, inkludert Citroën Connect Nav og Mirror Screen (Apple Car Play/Android Auto), og lader for smarttelefon
– 20 ulike kjøreassistansesystemer

SURROUND REAR VISION

Citroën Berlingo Van tilbyr innovasjon i verktøyene sine: Surround Rear Vision-teknologi for enestående synlighet. A 5" fargeskjerm fremfor et bakspeil som viser bilder fra to ulike kameraer (en ved foten til passasjerspeilet, og en på toppen av bakdørene). 3 ulike skjermer:

– Baksideskjerm: Denne skjermen viser sikten bakover ved bilens akse for å enklere skaffe oversikt over kjøresituasjonen.
– Sideskjerm: Denne skjermen viser siden av bilen for å få bedre kontroll over blindsonene
– Ryggekamera: Ryggekameraet viser sikten bakover for å lettere manøvrere i revers

500x250-New-Berlingo-Van-SRV

Nyeste generasjons motorer

625x250-New-Berlingo-Van-Driver-White

En lettvekter med effektive motorer som gjør en enkel å håndtere på veien, med ekte kjørekomfort og kostnadseffektivitet.

– 1 bensinutgave med PureTech 110 S & S BVM6
– 4 dieselutgaver: BlueHDi 75 BVM, BlueHDi 100 BVM, BlueHDi 100 S & S BVM, BlueHDi 130 S & S BVM6 og EAT8

Den nyeste generasjons EAT8 (Efficient Automatic Transmission) 8-trinns automatgirboks med paddle-shift gir ren kjøreglede over lengre avstander så vel som på flere korte dagsturer.

Top