Vi bruker informasjonskapsler/cookies fordi vi vil gjøre våre nettsider brukervennlig og hele tiden forbedre de. Hvis du vil fortsette å bruke nettsiden, godtar du dermed bruk av informasjonskapsler/cookies.

Om våre informasjonskapsler

[cle1: REDIRECTION_DANS Lang:NB] [cle1: SECONDES Lang:NB]

NYE CITROËN BERLINGO

Kommer i september 2018

Helt fra lanseringen i 1996 har Berlingo ligget i forkant i sitt segment, og Citroën presenterer nå den nye Berlingo, en modernisert versjon som har bevart alle forgjengernes sterke sider. Den nye Citroën Berlingo har en design preget av stor fleksibilitet og praktiske løsninger som både er dristige og innovative.

Skaperen av fritidsbilen

 

Den nye Citroën Berlingo er en romslig bil med høy komfort og mange tilpasningsmuligheter og smarte løsninger: god plassutnyttelse med rekordstort lastevolum, stor fleksibilitet med blant annet tre individuelt nedfellbare seter, mange oppbevaringsrom, en helt ny og allsidig Modutop®-konsoll og lekre farger og materialer med flere «designunivers» å velge mellom.

DESIGN

Et ikon blant fritidsbiler

VISUEL-2-200-X-141

Tydelig og dristig design, dynamisk profil, Airbump®-elementer på sidene og kontrastfargede detaljer: Nye Citroën Berlingo er et ikon blant varebiler.

 

Den nye Citroën Berlingo har en nyskapende utførelse, robust, men samtidig eksklusiv. Den føles frisk og moderne og fås i to lengder, M-versjonen på 4,40 meter, og den nye XL-versjonen på hele 4,75 meter.M og XL har plass til henholdsvis fem og syv personer.Foran i den nye Citroën Berlingo er det også mye nytt: Panseret har blitt kortere og høyere, den karakteristiske fronten har blitt bredere med lyssignatur i to høyder, og frontruten er flyttet lengre fram, slik at den både gir større plass og mer lys.

 

Sett fra siden legger vi merke til takbøylene og Airbump®-elementene som understreker bilens robuste stil og beskytter karosseriet mot mindre bulker og riper.

Design og fargebruk: en bil med særpreg

 

24 kombinasjonsmuligheter Den nye Citroën Berlingo fås i et bredt spekter av lakkfarger: Sand, grønn Aqua, grå Artense, grå Platinium, sort Onyx, dypblå, ildrød og hvit Banquise.Lakkfargene kan suppleres med en fargepakke med detaljer i hvitt eller oransje rundt tåkelysene og på sidelistene.

 


Den nye Citroën Berlingo skiller seg ut blant konkurrentene med et elegant dashbord med rene linjer og mange oppbevaringsrom. Førersetet gir en høy kjørestilling.Velger du XTR-designen, får du setetrekk i stoffet «Line Green» med en oransje stripe som går tvers over seteryggene.

VISUEL-3-200-X-141

Nye Citroën Berlingos utvikling

 

Den nye Citroën Berlingo har blitt større og mer fleksibel …

CITROEN ADVANCED COMFORT®

Bedre komfort gir mindre stress

Bedre komfort gir mindre stress
VISUEL-4-K9-200-X-141

Den nye Citroën Berlingo er en del av Citroëns Advanced Comfort®-program.

 

Den har fått bedre kjørekomfort med blant annet komfortable seter og fjæring og god akustikk, slik at alle i bilen er sikret en behagelig opplevelse.

 

Den nye Citroën Berlingo har en lys og trivelig kupé med vinduer i 360 grader. I tillegg kommer det brede panoramataket med elektrisk solgardin.

Smarte oppbevaringsløsninger for alle i bilen
VISUEL-5-K9-200-X-141

Den nye Citroën Berlingo er like praktisk innvendig som utvendig, og med to sideskyvedører og bakluke med vindu som kan åpnes, er det lett å komme seg ut og inn og laste og losse bagasje.

 

Den nye Citroën Berlingo har raust med plass til passasjerene og er med sine nedfellbare seter også en av de mest fleksible bilene i segmentet. Bagasjerommet rommer 775 liter i M-versjonen og opptil 1050 liter i XL-versjonen.

 

Rundt om i kupeen på den nye Citroën Berlingo finner du mange smarte og praktiske oppbevaringsrom på til sammen 186 liter, deriblant Modutop®-løsningen på hele 92 liter.

INTELLIGENT TEKNOLOGI

19 førerassistentsystemer

Null stress
VISUEL-6-K9-OK

Den nye Citroën Berlingo er utstyrt med mye moderne teknologi som kan gjøre hverdagen litt enklere.

Teknologien er valgt ut for å gi maksimal sikkerhet og mest mulig stressfri kjøring.

… høy sikkerhet med 19 førerassistentsystemer
VISUEL-7-K9

Aktiv filskiftevarsling, søvnvarsling, blindsonevarsling, trafikkskiltgjenkjenning, automatisk nødbrems, ryggekamera med Top Rear Vision ... 

... og nettbaserte løsninger på bilens 8-tommers berøringsskjerm
VISUEL-8-K9

Med en berøringsskjerm på 8 tommer og 4 forskjellige tilkoblingsteknologier viskes skillelinjene mellom bilen og den digitale verdenen ut. Gled deg over Mirror Screen, Citroën Connect Nav, Citroën Connect Box og trådløs lading av mobiltelefon.

MOTORVERSJONER

VISUEL-9-K9-OK

Den nye Citroën Berlingo henter de dynamiske kjøreegenskapene sine fra siste generasjon effektive motorer med lave drivstofforbruk og CO2-utslipp.Den nye Citroën Berlingo henter de dynamiske kjøreegenskapene sine fra siste generasjon effektive motorer med lave drivstofforbruk og CO2-utslipp. Den nye Berlingo fås med bensin- og dieselmotorer som egner seg for all slags kjøring, både i byen og ute på landeveien. Motorene har ytelse helt i toppsjiktet, samtidig som de er skånsomme mot miljøet.Den nye Citroën Berlingo er dessuten den første bilen med EAT8 8-trinns automatgirkasse, som gir optimal kjørekomfort.Bensinversjoner, PureTech-serien: 

1,2 l PureTech S&S 110 eller 130 hk med EAT8Dieselversjoner, BlueHDi-serien: 

1,5 l BlueHDi S&S 75, 100 eller 130 hk med BVM6 eller EAT8

Top