[cle1: REDIRECTION_DANS Lang:NB] [cle1: SECONDES Lang:NB]

EN ULTRABEKVEM OG FLEKSIBEL SUV MED EN UNIK PERSONLIGHET

Norgeslansering mars 2019

CITROEN avdekker nye SUV C5 Aircross, en fullblods SUV hvis vi ser på karosseriet med store hjul, robust og muskuløs design og høy bakkeklaring, og en fullblods Citroën hvis vi ser på personlighet, grafikk og det brede spekteret av tilpasningsalternativer. Nye SUV C5 Aircross er den mest bekvemme og fleksible SUV-en i sitt segment, og med en bagasjeromkapasitet som er best i klassen (fra 580 til 720 l avhengig av om setene er skjøvet frem eller ikke).  Den er ambassadør for Citroën Advanced Comfort-programmet og tilbyr viktige innovasjoner, f.eks. fjæringssystemet Progressive Hydraulic Cushions, Advanced Comfort-seter og tre uavhengige, justerbare bakseter som enkelt kan tas ut. Den er en neste generasjons SUV med 20 førerassistentteknologier og seks netttilkoblingsteknologier.   

OPPDAG NYE C5 AIRCROSS PÅ VIDEO

Design2_CL.18.023.002_597X500

DESIGN

En tøff og uttrykksfull identitet

Med sine 4,50 m skiller den seg ut med sin kraftige, spenstige personlighet, uten å være aggressiv. Den er et friskt pust i SUV-segmentet med sin brede og iøynefallende front, høye panser, strømformede linjer markert med sterke grafikk, f.eks. Airbump® med farget innsats, hjul med 720 mm stor diameter, 230 mm bakkeklaring, terskelplate og hjulbuebeskyttere og stilige, to-tonede takbøyler.

Nye SUV C5 Aircross er utstyrt med panoramasoltak. Sidene viser frem et flytende tak og en kontinuerlig glassmidje, fremhevet av en «C»-signatur i kromfinish som gjenspeiler bilens interiør.

Bakparten, kompakt, bred og høy, antyder god plass og stort bagasjerom (fra 580 til 720 l). Baklyktene er montert med fire avlange LED-moduler på hver side av bilen.

En kupé som beskytter og skaper velvære

Kupeen i nye SUV C5 Aircross er romslig og imponerende. Den har generøse, flytende former, samtidig som de funksjonelle aspektene er ivaretatt. Den har et robust dashbord med horisontalt oppsett, et varmeforseglet banner som strekker seg over hele bredden.

På førersiden tilbyr instrumentpanelet konfigurerbare digitale instrumenter med en 12,3-tommers skjerm som viser utvalgt kjøreinformasjon i førerens synsfelt.

Både den brede og høye midtkonsollen, de innbydende setene som er plassert høyt for å gi deg en følelse av kontroll på veien, og fargene og materialene bidrar til det beskyttende, elegante inntrykket interiøret gir.
Habitacle_CL.18.024.021_597X500

30 MULIGE EKSTERIØR, 5 INNVENDIGE TEMAER

 

Nye SUV C5 Aircross tilbyr en rekke tilpasningsmuligheter. Disse omfatter 30 mulige utvendige kombinasjoner, med sju karosserifarger (Polar White, Pearl Black, Platinum Grey, Steel Grey, Volcano Red, Tijuca Blue, Opalescent White) og tre fargepakker (Sølv, Hvit og Rød); utvendige farger kan kombineres med tak i Pearl Black.

Førerhuset kan også tilpasses, med fem temaer som spiller på lys, varme og eksklusivitet: i tillegg til standardtemaet finnes temaene Wild Grey, Metropolitan Beige, Metropolitan Grey og Hype Brown.

 

KOMFORT

Progressive Hydraulic Cushions-fjæring

Suspensions_CL.18.023.014_747X400

Nye C5 Aircross SUV er utstyrt med Progressive Hydraulic Cushions®-fjæring, en Citroën-innovasjon drevet frem av selskapets ekspertise på fjæringsfeltet. Denne teknologien, som oppsto gjennom selskapets erfaring innen bilsport, forbedrer støtdemping, særlig ved landing etter hopp, uten at bilen spretter. Det gir større frihet i bilens klaring og skaper en «flyvende teppe»-effekt som gir inntrykk av at bilen glir over bakken.

Advanced Comfort-seter

Sieges2_18P4_747X400

De brede og bekvemme setene i nye C5 Aircross SUV gir passasjerene følelsen av å sitte i en lenestol i en mobil stue. 15 mm tykt skum sikrer at de er myke og holdbare. Forsetene er fylt med skum med høy tetthet for å unngå dårlig sittestilling etter lange kjøreperioder. De kan justeres vertikalt. Hodestøttene kan justeres vertikalt og i lengderetningen. Forsetene tilbyr også et flerpunkts massasjesystem. 

Den mest fleksible SUV-en i sitt segment

Modularite_CL.18.023.028_747X400

Med sine tre individuelle, justerbare bakseter er nye C5 Aircross SUV den mest fleksible bilen i sitt segment. Disse setene er alle like brede og kan justeres forover og bakover, noe som gjør det mulig å tilpasse kupeen eller bagasjerommet. De kan justeres på skrå i fem posisjoner, og kan enkelt fjernes for å gi et flatt gulv takket være bagasjeromsgulvet i to nivåer. Nye C5 Aircross SUV har også mange oppbevaringsrom, deriblant midtarmlenet som inneholder et stort avkjølt rom.

20 FØRERASSISTENTTEKNOLOGIER

For å forbedre sikkerheten mens du kjører

ADASSecuriteFLOU_CL.18.023.020_747X400

Disse teknologiene representerer et første skritt i retning av selvkjørende biler: Active Safety Brake, Post-collision Safety Brake, blindsonevarsler, filskiftevarsler, adaptiv cruisekontroll med Stop&Go-funksjon, kollisjonsrisikovarsler, Coffee Break Alert, tretthetsvarsler, fartsgrensevarsler, Highway Driver Assist, automatiske frontlys. 

For å øke kupékomforten

ADASConfort_CL.18.023.001_747X400

Nye C5 Aircross SUV tilbyr også en rekke teknologier for å øke kupékomforten: Nøkkelfri adgang og start, elektrisk parkeringsbrems, Park Assist, ryggekamera med Top Rear Vision, 360 Vision.

For å forenkle hverdagskjøringen

ADASConduite_CL.18.023.017_747X400

Disse teknologiene vil gjøre kjøringen til en behagelig opplevelse, uansett forhold: Grip Control med Hill Asisst Descent (intelligent forsterket motorkraft uansett underlag), bakkestartassistent, statiske kurvelys, stabilitetskontroll for tilhengere.

Design2_CL.18.023.002_597X500

6 NETTILKOBLINGSTEKNOLOGIER

For kontinuitet mellom din digitale verden og bilen

Nye C5 Aircross SUV tilbyr passasjerene intuitive, spissteknologiske systemer for å sikre kontinuitet mellom deres digitale verden og bilen: 8-tommers kapasitiv trykkskjerm som gjør det mulig å justere bilens innstillinger og få tilgang til multimediesystemet, telefonen, klimaanlegget og GPS-en, så vel som: Mirror Screen-funksjonen, Citroën Connect Nav, Citroën Connect Box med SOS og veihjelp-pakke inkludert, trådløs mobillader og ConnectedCAM Citroën™.

MOTORER

Kraftige og effektive motorer

MotorisationsFLOU_CL.18.023.016_1500X500

Nye C5 Aircross SUV tilbyr en rekke effektive og kraftige Euro 6.2-motorer, med en 6-trinns manuell girkasse eller en 8-trinns automatisk girkasse:
2 bensinversjoner: PureTech 130 S&S 6-trinns manuell og PureTech 180 S&S 8-trinns automatisk
3 dieselversjoner: BlueHDi 130 6-trinns manuell, BlueHDi 130 S&S 8-trinns automatisk og BlueHDi 180 S&S 8-trinns automatisk.

Den har den nyeste versjonen 8-trinns automatisk girkasse, en 8-trinns EAT-girkasse med Shift and Park by wire-teknologi, noe som gir enda mer effektivitet og komfort :
Drivstofforbruket er opp til 7 % lavere sammenlignet med 6-trinns automatisk girkasse takket være de to ekstra girene
De to ekstra girene gir smidigere utveksling ved å redusere intervallene mellom hvert girskift.

Top